SELVHEALING

Sygdomme og lidelser et et stadie i vores sind.

Kom i gang med at heale dig selv.

 

Selvhealing

Lær selvhealing gennem dette onlineforløb.

Sygdomme og lidelser begynder i vores bevidsthed, og heales gennem vores bevidsthed.

Hvis du praktiserer dette som du undervises i korrekt, vil du begynde at opleve forandring indenfor uger, og det er lige meget hvilke lidelse eller øv-ting du har som udfordring.

Vi skal snakke om mange forskellige områder, på dette forløb, blandt andet, hvordan opstår ‘det’, er du ved at skabe noget nyt som ikke er synligt endnu. Så dette forløb handler også om, hvordan du undgår at noget nyt opstår.

Du får eksempler på mine egne selvhealinger, og på hvordan jeg undgår at noget nyt opstår, du får også eksempler på hvordan jeg har healet andre.

UMULIGT

Ord som ‘umuligt’ og ‘det kan ikke lade sig gøre’, er ord brugt af de, som gav op inden de kom i gang.

Vi kommer igennem, faldgruber, faresignaler, positive signaler – hvornår har du healet nok?
Vi kommer igennem, hvordan du forhindre du det i at opstå (igen)?

Vi kommer i dybden med, hvordan lidelser og sygdomme er i gang med at blive skabt fra det ubevidste sind.

Via måden du tænker og taler, afgrænser du dig selv, og ender med at opleve øv-ting. Men via dine ord og tanker er du også retfærd, og bliver hel igen. Hvad har du indtil nu valgt?

Hvorfor bliver du ikke rask, healet og perfekt.
I dit sind ønsker du det, men ikke i dine overbevisninger. Det er måske gået op for dig, at der må være noget inden i dig – som kontrollerer og styrer, men som ligger udenfor sindet rækkevidde. Langt de fleste mennesker bruger så tiden på at finde det der kontrollerer og styrer, kun for at opleve at dette ikke hjælper, eller at det kun hjælper kortvarigt. 

Hvorfor hjælper det kun kortvarigt? 
Fordi det var symptomet du “angreb” – nøjagtig som med den øv-sygdom vi alle hører om igen og igen. Vi oplever mennesker efter lægebehandling samt fjernelse af symptomerne blive erklæret raske, men hvad sker der efter 3-4 år?  

 

Tina skrev på onlineforløbet 'Sygdomme Eksisterer Ikke'

Kære Søren, jeg er taknemmelig for at have deltaget på dette forløb, det har været en øjenåbner og jeg begynder så småt at se hvorfor du igen og igen fortæller, at jeg skal praktisere og ikke forstår.
Jeg er nu igang med “Ændr din selvsnak” forløbet, og er ved at skrive omkring min vision, her er jeg lidt spændt på om jeg tør sende den til dig, og ikke mindst på din feedback 🙂

Jeg har fået et okay, for at dele 🙂
~Søren

Bente skrev på onlineforløbet 'Sygdomme Eksisterer Ikke'

Kære Søren, Tak for et dejligt og inspirerende forløb, som dog stiller en del spørgsmål efterfølgende, nok begrundet i, at det ændrer min tankegang omkring sygdomme. Jeg har en hud øv ting, forsøger virkelig på at kikke transparent på det, men bliver mindet om det stort set konstant da det er synligt for mig, renser via Ho’ooponopone har du noget du kan tilføje til det. Vil også lige fortælle dig, at på et tidspunkt for en del år siden var jeg syg konstant op til jul, en måned før og en måned efter og altid høj feber juleaften – en dag besluttede jeg mig for ikke at have det sådan mere med en sådan en kraft, at det ikke er sket siden, dette for ca. 4 år siden – så jo, jeg har troen på, at det kan lade sig gøre. Endnu engang tak for et godt og inspirerende forløb. Kh Bente

Jeg har fået et okay, for at dele 🙂
~Søren

Online gruppeforløb

Det er et online gruppeforløb, som foregår hjemme hos dig selv.

Dette er et forløb, med fuld support. Hvilke vil sige, at alle dine spørgsmål, som du stiller inden på forløbet, besvares personligt af mig, indenfor 1 til 24 timer.

Det foregår ved at du logger ind på et lukket område, efter du har fortaget dit køb. Efter du har betalt får du tilsendt et link og adgangskode, og når du logger ind har du adgang til selve onlineforløbet.

Forløbet er delt op i fire moduler, som udgives med en uges mellemrum.

Hvert modul indeholder flere lektioner. I første modul lægger vi blidt ud, og så går dybere og dybere gennem modulerne.

Alt du skal bruge er en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent hjerte.

Du kan selvfølgelig også gennemgå lektionerne når det passer dig, du behøver absolut ikke følge det tempo de udgives i.

Du har evig adgang til alt materialet, plus at alt materialet kan downloades.

 

Pris 2.700,-

Kan deles over 3 måneder

Har du spørgsmål inden du tilmelder dig, skriv her:

4 + 10 =