Ændr din SelvSnak

igennem 2020

(Ændr din kommunikation med dig selv)

For dig der vil

Forløbet løber over 12 måneder, med ialt 24 moduler, og hvert modul vil indeholde forskellig undervisning. Hvert modul frigives d.1 og d.15 i hver måned. Du føres igennem, nøjagtig hvad du skal gøre, og du kan gemmen hele forløbet få svar på dine spørgsmål. Dette forløb er designet til dig der ønsker, gennem et helt år, at kunne få svar på alle de spørgsmål der igen og igen dukker om på din rejse med at ændre dit liv.

Igennem 12 måneder

Ideen med at kører dette forløb over 12 måneder, er selvfølgelig for at støtte og guide dig, således at du lettere kan gå fra din nuværende tænkning og selvsnak over til en ny og mere konstruktiv måde at tænke og kommunikere med dig selv.

Hele 2020

Forløber kører i 12 måneder, og slutter officelt d. 31 december 2020

Når du har tid

Alle moduler og lektioner, er selvfølge tilgængelig for dig på tidspunkter du har tid til at gennemgå dem. Du behøver således ikke at gennemgå et modul på tidspunket det udgives, men på et tidspunkt det passer dig.

Du ændrer dit liv, ved at ændre din kommunikation med dig selv – punktum.

– nogen kalder dette “Loven Om Tiltrækning”
– nogen kalder det “Manifestation”
…lad os kalde det, det det er, nemlig at forudsige dit liv.

N

Sådan foregår det i praksis

Det er et online gruppeforløb, som foregår hjemme hos dig selv.

Det foregår ved at du logger ind på et lukket område, efter du har fortaget dit køb. Efter du har betalt får du tilsendt et link og adgangskode, og når du logger ind har du adgang til selve onlineforløbet.

Under hver modul er der flere lektioner, og her har du mulighed for at stille spørgsmål, som jeg så løbende svarer på.

Alt du skal bruge er en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent hjerte.

Du kan selvfølgelig også gennemgå lektionerne når det passer dig, du behøver absolut ikke følge det tempo de udgives i.

Dette er et forløb, med fuld support.
Hvilke vil sige, at alle dine spørgsmål besvares personligt af mig, indenfor 1 til 24 timer.

Jeg får dig langsomt, men sikkert til at tænke nye tanker. Når du tænker nye tanker, påvirkes langsomt men sikkert din underbevidsthed i den retning dine nye tanker er. Når din underbevidsthed langsomt, men sikkert er blevet ændret, vil dit liv ændre sig i den retning som du satte på dine nye tanker.

Hvad siger tidligere deltagere

|

Anette:

Jeg har været med på forløbet, Ændre din kommunikation med dig selv. Det har været en fantastisk rejse, som har givet og stadig giver mig meget. Jeg bruger de metoder Søren har undervist i dagligt. Det har b.la. gjort, at jeg ikke har så mange bekymringer, som før jeg var med på forløbet.

Jeg har lært, at tage ansvaret hjem til mig selv og dermed har fået forståelse for, at jeg selv kan gøre noget for at få det bedre.

Forløbet har lært mig, at jeg ved ganske små ting, kan ændre min måde at se verden på. Det har haft en stor betydning for mig, da det også har ændret noget ift. til mine nære relationer, hvor jeg har fået mere ro ift. til bekymringer og grænser jeg følte blev overskredet.

Jeg føler jeg er godt på vej, men øver mig hele tiden. Det har for mig været godt, at forløbet har været over et år, da jeg har fået tid til at bearbejde de forskellige ting, som jeg er blevet præsenteret for. Af hjertet, tak Søren.

|

Jette:

Kære Søren
Jeg synes, at du er et fantastisk menneske og en eminent lærer, som giver og giver.
Jeg er dig så dybt taknemmelig for alt, som du har lært mig.
Og jeg har lært meget det sidste år.

Tro er en tanke i dit ubevidste sind, og betyder, at acceptere noget som sandt.

Den bedste måde til at forudsige din fremtid på, er ved at skabe den, og det gør du ved at ændre den måde du taler til dig selv på.

Vores hjerne er designet til at reflektere alt vi oplever i vores liv, som består af alt vi har taget til os, altså vores læring, samt alt hvad vi har oplevet.

De fleste mennesker vågner om morgenen, og husker lige med det samme, alle deres problemer og udfordringer. Disse problemer og udfordringer forbinder vi til bestemte personer samt bestemte hændelser. Lige så snart vi tænker på denne måde, tænker vi i fortiden. Disse tanker skaber en følelse der er direkte relateret til personerne og til hændelserne, og kroppen, som er totalt understøttet af vores underbevidsthed, kender ikke forskel på det vi kalder virkelighed og på vores forestillinger. Hvordan du tænker og hvordan du føler, skaber til en hver tid, dit niveau af hvordan du oplever livet.

Du har ét spørgsmål at stille dig selv: Enten definerer du dig selv via dine tanker om hvad der tidligere er sket i dit liv, eller også definerer du dig selv som hvad der skal ske, altså hvad du ønsker at opleve i fremtiden.

Det øjeblik du tager beslutningen om, at ændre dit liv eller blot dele af dit liv, så vil du opleve ubehageligheder! Mange ting vil føles forkert, du vil opleve uro i hele dit væsen, du vil opleve usikkerhed, være fortvivlet, og du vil føle dig total uden kontrol.

Men det er nøjagtig på dette stadie, ændringerne er ved at ske. Men hvad gør de fleste mennesker her? De søger tilbage i deres “jeg kan ikke” samt i deres frygt, og overbeviser sig selv om, at de hellere vil leve i deres frygt end at gå vejen hvor de ikke føler at være i kontrol. Men kun tilliden til det ukendte, til det du endnu ikke oplever i verden, det som kun findes som et ønske og vision i dit sind – kan skabe vejen for dig.

Din krop og underbevidsthed, som indeholder alle dine tidligere overbevisninger, vil gøre modstand, og den vil sikkert få dig til at opgive din vision. Spørgsmål fra dine gamle programmer, såsom “jeg er ikke god nok”, “jeg har ikke de rigtige kundskaber”, osv, vil forsøge at overbevise dig om, at du skal blive hvor du er, for det føles mere trygt (velkendt).

Disse gamle tanker kører ALTID “bag senen” i din underbevidsthed, og forstærkes når du går igang med at ville ændre dit liv. Du tror på disse “gamle” tanker, og din tro på dem, vil gøre at du handler som du altid har gjort, og kan derfor ikke skabe det du virkelig ønsker dig.

Disse gamle tanker, får din hjerne igang med at overbevise dig selv om, at dette føles mere rigtigt, og får dig til at tænke: “det føler mere som mig” – men kun fordi det føles velkendt. Nogle mennesker ville endda kalde det fornuftigt, at blive i det de kendte, og med næb og klør holde fast i det.

Den bedste måde at forudsige din fremtid på, er ved at skabe den fra det ukendte, for du kan ikke skabe din vision fra det kendte.

Så luk dine øjne nu, og tænk på din vision, for det er her det begynder, det kan ikke begynde nogen andre steder.

Det er når du konstant holder din vision i dit sind, tingene begynder at ændre sig for dig. Din vision kan indeholde hvad end du ønsker, nyt job, nyt sted at bo, healing af en sygdom, healing af en skavank, healing af “jeg kan ikke”, eller skabelse af en helt ny type liv.

Det er nu, ved til stadighed at holde din vision i dit sind, at det langsomt begynder at føles virkeligt for dig, og det er her, universet går i arbejde for dig. Så ved at holde dit ønske/vision i dit sind, begynder du at se din vision som virkelig, og det at du nu tror på det, sætter processen i gang. Det er nu din vision langsomt begynder at blive til virkelighed … og nu ser du ikke mere din fremtid gennem din fortid.

De fleste mennesker, venter på at tingene sker i verden, for at kunne føle deres ønsker virkeliggjort. Hvis du f.eks. ønsker at møde dit livs kærlighed, vil du vente på ham/hende, for at kunne opleve følelsen, men det er følelsen om ham/hende der skaber at din perfekte partner kan dukke op i dit liv.

Så hvis du til stadighed venter på at verden skal ændre sig, lever du konstant i en længsel og i en mangel, som blot forstærker det, at du bliver ved med at skabe din fortid, igen og igen.

Dette forløb har jeg designet for at give dig støtte, inspiration, samt undervise dig i, hvad du helt nøjagtig skal gøre for at ændre din kommunikation med dig selv.

Lad mig give dig et eksempel på at være i fortiden, taget fra hjemmesiden Aktiv Træning. Her skrives under overskriften “Hvilke muskler styrker jeg i romaskinen?” Roningens første fase kaldes indsatsen. Her er særligt ballemusklerne på arbejde sammen med benenes for- og bagside. Samtidig arbejder musklerne i ryggen statisk. Det er med til at øge din udholdenhed i lænden og mindske rygproblemer.

Kan du se det? Det håber jeg at du kan.

Vigtigt

Din krop og underbevidsthed, som indeholder alle dine tidligere overbevisninger, vil gøre modstand, og kan måske få dig til at opgive din vision. Spørgsmål fra dine gamle programmer, så som “jeg er ikke god nok”, “jeg har ikke de rigtige kundskaber” osv, vil forsøge at overbevise dig om, at du skal blive hvor du er, for det føles mere trygt.

…du sår,
…og du høster,
…det er dit liv.

Tilmeld dig her:

Kr. 525,- pr måned, i 12 måneder.

Her og nu Bonus:

Du betaler ialt i 12 måneder, fra den dag du starter din betaling 🙂
Beløbet bliver automatisk betalt fra dit kort, hver måned i 12 måneder.

Har du spørgsmål?

10 + 1 =