Workshop

Følelser, Bevidsthed og Manifestation

Søndag d.20 august 2017 i Kulturhus Valby 14:00 til 17:00 Pris 75,- kr.

Kroppen, og verden omkring os, opholder sig i det ubevidste sind, som kreationer af vores erindringer, og sjældent som inspirationer. Det ubevidste – og bevidste sind, som er det vi kalder sjælen, skaber ikke dets egne ideer, tanker, følelser eller handlinger. Som tidligere nævnt, bliver vores hukommelse trigget gennem erindringer, genafspilning af data og inspirationer.

Bevidsthed er årsagen.
Manifestation er effekten.

Hvis man vil løse problemet, må man indse, at det hverken er kroppen eller verden, der er problemet i sig selv, men effekten – eller man kan sige konsekvenserne af de oplevelser, der gentages i det ubevidste sind! Så hvem er i kontrol her?

Hvis du tænker for mange tanker om sygdom, ja, så kommer de til dig. Hvis du tænker for mange tanker om kriser, ja, så kommer det til dig. Hvis du tænker for mange dårlige tanker om mennesker du i virkeligheden elsker, ja, så kan det ende med at blive din virkelighed.

Det er næsten umuligt at omfavne dette, for vi er ikke bevidst om 95% af vores tanker – de kører pr. automatik i underbevidstheden, og forsøger vi at rende væk fra noget ubehageligt, render det efter os, for Nissen flytter altid med. Men ligesom et frø ikke kan gro hvis det fastholder sin oprindelige form, så kan du ikke vokse og udvikle dig i krop og ånd, hvis du fastholder dine energier. Programmerne i underbevidstheden skal renses (tilgives) – og det er så vidunderligt, for når du gør det hjælper du ikke blot dig selv, du kan også hjælpe menneskerne omkring dig. Vi har en oplevelse her på jorden som mennesker og vi kan lægge hvad vi vil i denne oplevelse, også at acceptere at andre kontrollerer os og i denne kontrol fortælle os selv – det er blot en illusion – valget synes ikke altid at ligge lige for.

Hvor går det især galt!
Når du synes du mangler noget i dit liv! Her skal “du” læses som dit selviske mig.
Når du bevidst eller ubevidst synes at noget går ud over den opfattelse du holder om dig selv.
Hvis du mister en du holder af, kan der opstå en form for “jeg har mistet” og denne er destruktiv, for med den påfører du dig lidelser, sygdomme og ulykker – det er karma i aktion.

Værdi skabes indefra dig selv!
Workshoppen er især for dig, der vil forstå hvordan dine følelser og bevidsthed fraholder dig fra at manifestere det liv du ønsker, hvad end dine udfordringer er.

Din betaling gælder som tilmelding.
Du kan også betale via MobilePay til: 50131300

Pris 75,-
Søndag d. 20 august 2017
Tid: 14.00-17:00
Sted: Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 Valby

Denne illustration omkring, hvordan du “binder” dine følelser vil du blandt meget andet opleve at jeg gennemgår.