UDTALELSER

9 måneder med prøvekaniner

Jeg hedder Susanne og har arbejdet med - og været i forløb hos Søren Egstrup siden 2014.

Med Søren Egstrup som vejleder

Søren Egstrup er for mig, ham der viser vejen mens jeg leder.

Gennem samtaler, overvejelser, tanker (med mine modstande og fortrængninger på 1. række!) og min åbenhed på trods, for jeg VILLE forandringen, fandt jeg en sjælden tillid frem.

Dette gør, at jeg ikke bare lader mig ledsage; jeg kan også, sammen med Søren, kigge på min sårbarhed i de mønstre jeg tidligere har bygget op omkring -og i mig.

Han har en særlig indsigt, i det der for mig var det ubekendte. Det at arbejde med mine personlige mål, med Søren som vejleder, er en øvelse i ubetinget tillid, som nødvendigvis i begyndelsen måtte ligge uden for mig selv.
Jeg kom fra et sted - og med erkendelser af, at jeg ikke engang selv havde tillid til at jeg ville mig det bedste. Jeg har bla lært i forløbet, at i de forandringer jeg ønsker at arbejde med, spiller mit sind ikke altid en positiv rolle. Det føre mig ofte tilbage til gamle ubehagelige mønstre og forestillinger,- holder mig fast, så jeg ikke kan gå nye veje.
Søren har vist mig hvorledes jeg kan være fri for at være dømmende og straffende. Dette åbner plads for en undren - både på og i mig selv og til verden - som igen åbner en frihed i sindet - som udløser det magiske i at kunne give slip.
Jeg har flere gange henvist folk til Søren, med større og anderledes udfordringer end jeg selv. De er brudt ud af destruktive cirkler og opgivenhed, hvor de i begyndelsen ikke kunne se klart, da de manglede værktøj til forandring og tillid til livet.

Søren går direkte til kernen i den problematik der fylder, ofte i det usagte der er fyldt med smerte og forhindringer. Han folde det ud i samtaler, lignelser og humor, og hjælper en til at gøre det der skal gøres : at går vejen,- hele vejen. Den nye vej.. samtidig med at vi ser på eventuelle omveje, bagveje, sideveje og genveje så hovedvejen bliver bredere, mere overskuelig og smukkere og fri.

Han lytter til dig, fanger dit spørgsmål - både på det udtrykte niveau, altså det du siger med ord, men han fanger også dit spørgsmål på det ubevidste niveau, og her opfanger han både det positive og det negative omkring det du udtrykte med ord.

At gå vejen, er for mig, en forløsning fra at have være bundet op af mig selv. Søren har med sin tålmodighed, visdom og erfaring ledsaget mig i at løse kællingeknuderne op een for en. Vi har sammen kigget på personlige mønstre, kollektive mønstre og hvilke valg der kan tages. Erkendelsen af at vi alle har muligheder for at træffe valg og hvordan jeg handler udfra disse, er en stor, altafgørende forløsning.

Op-lyst-hed - er et sted på vejen som Søren har vist mig.

Det er som at kaste lys i mørke personlige kroge, så jeg forstår verden i mig selv og derved bedre kan mærke verden omkring mig - med lys - med lyst - og ikke udfra mørke.

At ture gå med undren og tillid, er mit personligt eventyr. Det handler ikke om at finde hjem til det kendte; men om at finde frem til den jeg er.

Susanne Ahrenkiel 26. dec 2018.

Susanne kan kontaktes via
Website: www.susanne-ahrenkiel.dk
E-mail:  kunst@susanne-ahrenkiel.dk

Jeg er blevet bygget om indeni

August 2018

Efter et halvt års online coaching forløb ved Søren Egstrup fra juli 2017 – januar 2018.

Jeg er blevet bygget om indeni – eller rettere sagt de uoriginale tilbygninger er blevet fjernet og det oprindelige er kommet frem i lyset. Selve oprydningsarbejdet var mit. Søren var min guide i det og hjalp mig med at holde den kurs, jeg selv havde sat. Han hjalp mig videre, når jeg ikke selv kunne finde vejen frem og uden at komme med færdige løsninger i de situationer, der udfordrede mig, gav han mig redskaber til, at jeg kunne håndtere det på min måde. Han lærte mig at anvende redskaberne i praksis jf. universets love. Det har også smittet af på mine omgivelser.

Jeg har oplevet Søren som meget oprigtig i det, han står for.

Asta

De helt rette budskaber

Jeg har haft flere forløb hos Søren, hvor han har hjulpet mig igennem flere forskellige problemer i mit liv, og hjulpet mig med at komme tættere på en vision for mit liv.

Jeg har oplevet, at han med sit behagelige sind altid er klar til at hjælpe, lytte og komme med de helt rette budskaber lige midt i en krise, hvor jeg ikke selv har været istand til at vide, hvad jeg skulle gøre.  Jeg har flere gange oplevet at være helt fastlåst i en voldsom følelse af krise, og efter en telefonsamtale med Søren, har alt den negativ energi været forsvundet og erstattet af harmoni i min krop.

Kh Marie

Lige fra hjertet

Tak.

Da jeg i sommeren 2017 startede i et 1 års mentor on-lineforløb, hos Søren, med samtaler hver 14. dag var min tanke at forløbet skulle styrke mig i at stå ved ”at være mig”.  I min bagage havde jeg godt kendskab til Hooponopono og havde praktiseret det i 3 år. I bagagen havde jeg også en idé om, at jeg ikke var helt god nok til at få del i den overflod universet står klar med, når blot vi beder om det vi har brug for.

I det år, Søren har været min mentor, er det blevet endnu tydeligere for mig at overflod er vores ret, men også vort eget ansvar at formulere vore ønsker, vente tålmodigt og at modtage gaverne når de kommer. Nu har jeg redskaberne – og beviser i overflod. Nogle af de frø jeg har sået sammen med Søren er allerede blevet til smukke blomster, og nogen ligger stadig i jorden og venter på at modnes færdig.

Forløbet har været en veksling mellem teori, opgaver, reflektioner og samtaler. Jeg har følt mig mødt, hørt og udfordret. Søren har altid en vinkel, der har fået mig til at undres og derved få vendt mine tanker og henledt dem på at skabe MIN EGEN virkelighed.

Jeg er taknemlig.

Kærlig hilsen
Belise

Troldmanden Søren

Vores bevidsthed svømmer rundt i et hav af bevidstheder, som udgør grundlaget for alle energier og tankeformer omkring os. For det meste vil energien hos de mennesker der omgiver os være svag og udefineret, lige som vores egen ofte er. Den smule kraft vi har, er ofte undermineret af emotioner.

I denne suppedas af knurren og brummen dukker så troldmanden op: kraftfuld, klar, upåvirket af begær eller flyvske tanker. Fri som han er, for menneskelige emotioner, står han på en startrampe, som allerede er et eller to trin hævet over mængden.

Hvorfor er han kommet længere end de fleste af os andre? Fordi han har arbejdet ihærdigt og målrettet med at slette de indespærrede emotioner.

Hans vilje er ikke forstyrret af tanker om fortjeneste af godt eller ondt, af at have eller ikke have. Hans vilje handler kun om at hjælpe mennesker op til en højere frekvens.

Så hvis du kunne tænke dig at få en hånd til at komme derop så ring til Søren – Det virker

Freden i mig
Gitte Ulsø

Smerte i højre hofte

Kære Søren, tak for din hjælp og din indsigt.

Jeg henvendte mig til dig i Juni 2014, da du søgte Klienter til at arbejde med en fysisk smerte, der ikke var i lægebehandling eller under medicinering.

Jeg henvendte mig vedr. længerevarende smerte i højre hofte.
Smerten havde været en “del” af mig i ca. 2 år.
Den havde sneget sig “ind-på-mig” i en periode hvor jeg var i stor livskrise, pga. personlige problemer på hjemmefronten.

Jeg havde så mange opgaver og bekymringer at jeg ikke havde tid til at tage mig af smerten.. den boede “bare” i hoften og jeg bar den rundt! – som alt det andet der skete i mit liv”.

Det startede med en svag “muren” inde i højre hofte knogle.. svage vibrationer.. de kom oftere og oftere.
Det gik langsomt over i, at jeg vågnede om natten og ikke kunne falde i søvn for uro, senere smerte.. derefter vedvarende smerte. Kunne ikke ligge på den højre side… senere heller ikke på venstre side, da kroppens vægt (med højre på venstre) gjorde for ondt.

Ved første konsultation i begyndelsen af Juli ’14. var dette min kroniske tilstand: 90% af tiden konstant smerte i højre hofte, dårlig søvn, generel bekymret og bekymret for smertens grundlag… samtidig kørte jeg min selvstændige virksomhed som jeg skulle.

Jeg henvendte mig til Søren Egstrup fordi jeg ville FORANDRING og fordi jeg ved min krop sender mig signaler, som jeg bør lytte til: jeg havde ikke selv kræfterne, overblikket og ej heller viden nok, til at gribe fat i denne forståelse og derved skabe forandring. Jeg vidste bare at der skulle ske noget inden jeg knækkede…

Ved mødet med Søren Egstrup, skete der langsomt en forandring – jeg forstod det ikke helt i begyndelsen. Det havde Søren forberedt mig på ville ske.. så jeg hvilede i det! Vi mødtes i hans klinik 1 gang, derefter Skype møde, derefter telefon hver uge, samme dag og tidspunkt. Dette stod på i ca. 2 md. derefter talte vi i telefon hver 14. dag i endnu 2 måneder. Samtalerne varede fra 10 til 15 min.

Symptomerne blev ikke bedre den første lange tid… jeg var frustreret og bange. Hvad havde jeg begivet mig ud i?
Jeg kørte videre på et overskud jeg slet ikke havde.. smerten var stadig lige voldsom. Som en fysisk blokering jeg ikke kunne komme uden om… det var lettere da jeg ikke var så opmærksom på den… da boede den kun i hoften.. NU var den også i min bevidsthed.
Langsom (efter ca. 2 måneder) begyndte jeg at blive opmærksom på de få tidsrum hvor jeg IKKE havde ondt i hoften.
Jeg sov stadig ikke uden smerte, men i dagstimerne var der ind imellem lidt ro.

Det var svært, at jeg hver gang jeg talte med Søren, ikke følte jeg kunne meddele, at det var blevet bedre. Måske var jeg virkelig syg tænkte jeg ind imellem i korte, panik tanker? Søren spurgte løbende ind til indre og ydre, tidligere og nuværende tilstande i mit liv; nogen gange med relevans, andre gange syntes det “blindt”.

Pludselig en dag i oktober sige han, pr telefon: “Så Susanne,- herfra kan du selv, dette er vores sidste samtale”.

“NÅ”.. tænkte jeg.. og hoften skreg stadig AV som før… hvad SÅ? men jeg blev lidt paf.. og forvirret.

Var så bare i den tilstand, uden den store forskel!

Pludselig 2 dage efter, måtte jeg, til min store overraskelse, konstaterer at hoftesmerten var HELT væk… jeg gik og lurede i et par dage.. men nej.. ingenting… jeg kunne også ligge på begge sider uden problem.

Smerten har været helt væk siden… (jubii) – ind imellem “banker den på” inde fra… helt korte øjeblikke.. ofte i kritiske øjeblikke! Jeg mærker den ind imellem som en slags “ar” eller fantom… og pist er den væk.. jeg når lige at hilse på den som en gammel ven.

Den kommer ikke igen.. tak for det.

Susanne Ahrenkiel

“Den rigtige” ÅBNINGEN

Efter at have bevæget mig rundt i den spirituelle verden i mange år, i min søgen efter “den rigtige” ÅBNINGEN – evnen til “at se” og evnen til at en udvikling der kunne bringe mig ind i de spor hvor jeg kunne hjælpe andre mennesker til kærlighed er nu kommet til mig, her på det rette tidspunkt i min tilværelse og det er jo ingen tilfældighed.

Den optimisme og pulsering jeg oplever nu bringer mig videre i min udvikling, og jeg glæder mig til endnu i mange år at svinge min spæde drengekrop (PS. Svend er 82år) ud over sengekanten om morgenen og sige et eneste ord, T A K for et fantastisk seminar Søren.

Kærligst fra Svend Lassen

Ud af vores trygheds zone

Kære Søren,

Jeg vil gerne fortælle om hvordan jeg har oplever healingsforløbet, fortalt i bagklogskabens lys og med den viden jeg indtil nu har erfaret om Ho’oponopono, først ved at være i privat session hos dig og efterfølgende seminar i Ho’oponopono.

Vi mennesker indeholder mange gange en større styrke end vi tror, og vi forandrer os gennem livet, mange gange uden at opdage det, alene af grund at vi ikke vover os ud af vores trygheds zone, medmindre livet tvinger os til det af en eller anden grund, god eller dårlig.

Det er som regel ikke et valg vi bare tager søndag morgen over morgenkaffen a- la: i dag vil jeg i den grad træde ud af min trygheds zone – bare for at se hvad der sker. Vi kan lide at have kontrol, og man ved hvad man har, ikke hvad man får – og alting har en pris – og alt det vi nu siger til os selv – og som også holder os tilbage et langt stykke hen ad vejen, og jeg mener ikke at det at træde ud af trygheden betyder at man absolut skal flytte til Bali – forlade kone/mand – smide alle vennerne ud osv. det behøver ikke at være kæmpe forandringer det drejer sig om.

Nej, det jeg taler om er at nogle gange skal der komme noget udefra, en oplevelse eller et/flere mennesker der lige trykker på de rigtige (eller forkerte) knapper.

Og det var faktisk det der skete for mig. Jeg spurgte så dig Søren, om noget sådant kunne ske, når man gik i gang med Ho’oponopono, og det fik jeg et bekræftende svar på, at ja, man tiltrak det der var nødvendigt for at blive healet på det problem man nu havde, det være sig mennesker eller situationer.

Som jeg ser det nu – i bagklogskabens lys – så blev jeg guidet hen i nogle oplevelser, som for mig betød fuldstændig tilstedeværelse i nuet , være i både ro og kaos samtidig (undrer mig stadig over hvordan jeg bar mig ad med det) at blive udfordret i nogle følelser som jeg ikke lige havde set komme, men jeg tog i det hele, faktisk uden at bekymre mig ret meget (mere undren) jeg gjorde det bare.

Men selvfølgelig er det Healingen der skubbede mig , her var noget, jeg bare skulle igennem og det er helt i tråd med filosofien omkring Ho’oponopono.

Jeg kom virkelig ud at nogle trygheds zoner og fandt ud at jeg havde nogle ressourcer og evner som jeg ikke lige havde forestillet mig.

I dag betyder det at jeg er blevet modigere, som om mit selvværd er blevet mere rodfæstet sammen med min tro på at jeg ER god nok, og jeg virkelig har noget at give til andre

Det der bekræfter det mest er de reaktioner jeg får fra andre mennesker der er noget der har ændret sig, jeg bliver faktisk bekræftet i ovenstående.

Så jo – der er virkelig sket en transformation i mig, fra et dybere sted.

For mig har forløbet kun været godt, jeg har ikke hverken været ked af det eller haft nogen nedtur over mine oplevelser, jeg har haft en følelse med mig af at – alt er som det skal være – fuldstændigt perfekt.

Pia.

Subscribe til min mailliste, for jævnlig at modtage inspiration.

13 + 5 =