UDTALELSER

Udvalgte udtalelser

MENTORFORLØB via Skype/FaceTime

Lige fra hjertet
Da jeg i sommeren 2017 startede i et 1 års mentor on-lineforløb, hos Søren, med samtaler hver 14. dag var min tanke at forløbet skulle styrke mig i at stå ved ”at være mig”. I min bagage havde jeg godt kendskab til Hooponopono og havde praktiseret det i 3 år. I bagagen havde jeg også en idé om, at jeg ikke var helt god nok til at få del i den overflod universet står klar med, når blot vi beder om det vi har brug for.

I det år, Søren har været min mentor, er det blevet endnu tydeligere for mig at overflod er vores ret, men også vort eget ansvar at formulere vore ønsker, vente tålmodigt og at modtage gaverne når de kommer. Nu har jeg redskaberne – og beviser i overflod. Nogle af de frø jeg har sået sammen med Søren er allerede blevet til smukke blomster, og nogen ligger stadig i jorden og venter på at modnes færdig.

Forløbet har været en veksling mellem teori, opgaver, reflektioner og samtaler. Jeg har følt mig mødt, hørt og udfordret. Søren har altid en vinkel, der har fået mig til at undres og derved få vendt mine tanker og henledt dem på at skabe MIN EGEN virkelighed.

Jeg er taknemlig.

Kærlig hilsen Belise

Jeg er blevet bygget om indeni
August 2018

Efter et halvt års online coaching forløb ved Søren Egstrup fra juli 2017 – januar 2018.

Jeg er blevet bygget om indeni – eller rettere sagt de uoriginale tilbygninger er blevet fjernet og det oprindelige er kommet frem i lyset. Selve oprydningsarbejdet var mit. Søren var min guide i det og hjalp mig med at holde den kurs, jeg selv havde sat. Han hjalp mig videre, når jeg ikke selv kunne finde vejen frem og uden at komme med færdige løsninger i de situationer, der udfordrede mig, gav han mig redskaber til, at jeg kunne håndtere det på min måde. Han lærte mig at anvende redskaberne i praksis jf. universets love. Det har også smittet af på mine omgivelser.

Jeg har oplevet Søren som meget oprigtig i det, han står for.

Asta

De helt rette budskaber

Jeg har haft flere forløb hos Søren, hvor han har hjulpet mig igennem flere forskellige problemer i mit liv, og hjulpet mig med at komme tættere på en vision for mit liv.

Jeg har oplevet, at han med sit behagelige sind altid er klar til at hjælpe, lytte og komme med de helt rette budskaber lige midt i en krise, hvor jeg ikke selv har været istand til at vide, hvad jeg skulle gøre.  Jeg har flere gange oplevet at være helt fastlåst i en voldsom følelse af krise, og efter en telefonsamtale med Søren, har alt den negativ energi været forsvundet og erstattet af harmoni i min krop.

Kh Marie

Med Søren Egstrup som vejleder

Jeg hedder Susanne og har arbejdet med – og været i forløb hos Søren Egstrup siden 2014.

Med Søren Egstrup som vejleder

Søren Egstrup er for mig, ham der viser vejen mens jeg leder.

Gennem samtaler, overvejelser, tanker (med mine modstande og fortrængninger på 1. række!) og min åbenhed på trods, for jeg VILLE forandringen, fandt jeg en sjælden tillid frem.

Dette gør, at jeg ikke bare lader mig ledsage; jeg kan også, sammen med Søren, kigge på min sårbarhed i de mønstre jeg tidligere har bygget op omkring -og i mig.

Han har en særlig indsigt, i det der for mig var det ubekendte. Det at arbejde med mine personlige mål, med Søren som vejleder, er en øvelse i ubetinget tillid, som nødvendigvis i begyndelsen måtte ligge uden for mig selv.
Jeg kom fra et sted – og med erkendelser af, at jeg ikke engang selv havde tillid til at jeg ville mig det bedste. Jeg har bla lært i forløbet, at i de forandringer jeg ønsker at arbejde med, spiller mit sind ikke altid en positiv rolle. Det føre mig ofte tilbage til gamle ubehagelige mønstre og forestillinger,- holder mig fast, så jeg ikke kan gå nye veje.
Søren har vist mig hvorledes jeg kan være fri for at være dømmende og straffende. Dette åbner plads for en undren – både på og i mig selv og til verden – som igen åbner en frihed i sindet – som udløser det magiske i at kunne give slip.
Jeg har flere gange henvist folk til Søren, med større og anderledes udfordringer end jeg selv. De er brudt ud af destruktive cirkler og opgivenhed, hvor de i begyndelsen ikke kunne se klart, da de manglede værktøj til forandring og tillid til livet.

Søren går direkte til kernen i den problematik der fylder, ofte i det usagte der er fyldt med smerte og forhindringer. Han folde det ud i samtaler, lignelser og humor, og hjælper en til at gøre det der skal gøres : at går vejen,- hele vejen. Den nye vej.. samtidig med at vi ser på eventuelle omveje, bagveje, sideveje og genveje så hovedvejen bliver bredere, mere overskuelig og smukkere og fri.

Han lytter til dig, fanger dit spørgsmål – både på det udtrykte niveau, altså det du siger med ord, men han fanger også dit spørgsmål på det ubevidste niveau, og her opfanger han både det positive og det negative omkring det du udtrykte med ord.

At gå vejen, er for mig, en forløsning fra at have være bundet op af mig selv. Søren har med sin tålmodighed, visdom og erfaring ledsaget mig i at løse kællingeknuderne op een for en. Vi har sammen kigget på personlige mønstre, kollektive mønstre og hvilke valg der kan tages. Erkendelsen af at vi alle har muligheder for at træffe valg og hvordan jeg handler udfra disse, er en stor, altafgørende forløsning.

Op-lyst-hed – er et sted på vejen som Søren har vist mig.

Det er som at kaste lys i mørke personlige kroge, så jeg forstår verden i mig selv og derved bedre kan mærke verden omkring mig – med lys – med lyst – og ikke udfra mørke.

At ture gå med undren og tillid, er mit personligt eventyr. Det handler ikke om at finde hjem til det kendte; men om at finde frem til den jeg er.

Susanne Ahrenkiel 26. dec 2018.

Susanne kan kontaktes via
Website: www.susanne-ahrenkiel.dk
E-mail: kunst@susanne-ahrenkiel.dk

Troldmanden Søren

Vores bevidsthed svømmer rundt i et hav af bevidstheder, som udgør grundlaget for alle energier og tankeformer omkring os. For det meste vil energien hos de mennesker der omgiver os være svag og udefineret, lige som vores egen ofte er. Den smule kraft vi har, er ofte undermineret af emotioner.

I denne suppedas af knurren og brummen dukker så troldmanden op: kraftfuld, klar, upåvirket af begær eller flyvske tanker. Fri som han er, for menneskelige emotioner, står han på en startrampe, som allerede er et eller to trin hævet over mængden.

Hvorfor er han kommet længere end de fleste af os andre? Fordi han har arbejdet ihærdigt og målrettet med at slette de indespærrede emotioner.

Hans vilje er ikke forstyrret af tanker om fortjeneste af godt eller ondt, af at have eller ikke have. Hans vilje handler kun om at hjælpe mennesker op til en højere frekvens.

Så hvis du kunne tænke dig at få en hånd til at komme derop så ring til Søren – Det virker

Freden i mig
Gitte Ulsø

FJERNHEALING

Smerte i højre hofte

Kære Søren, tak for din hjælp og din indsigt.

Jeg henvendte mig til dig i Juni 2014, da du søgte Klienter til at arbejde med en fysisk smerte, der ikke var i lægebehandling eller under medicinering.

Jeg henvendte mig vedr. længerevarende smerte i højre hofte.
Smerten havde været en “del” af mig i ca. 2 år.
Den havde sneget sig “ind-på-mig” i en periode hvor jeg var i stor livskrise, pga. personlige problemer på hjemmefronten.

Jeg havde så mange opgaver og bekymringer at jeg ikke havde tid til at tage mig af smerten.. den boede “bare” i hoften og jeg bar den rundt! – som alt det andet der skete i mit liv”.

Det startede med en svag “muren” inde i højre hofte knogle.. svage vibrationer.. de kom oftere og oftere.
Det gik langsomt over i, at jeg vågnede om natten og ikke kunne falde i søvn for uro, senere smerte.. derefter vedvarende smerte. Kunne ikke ligge på den højre side… senere heller ikke på venstre side, da kroppens vægt (med højre på venstre) gjorde for ondt.

Ved første konsultation i begyndelsen af Juli ’14. var dette min kroniske tilstand: 90% af tiden konstant smerte i højre hofte, dårlig søvn, generel bekymret og bekymret for smertens grundlag… samtidig kørte jeg min selvstændige virksomhed som jeg skulle.

Jeg henvendte mig til Søren Egstrup fordi jeg ville FORANDRING og fordi jeg ved min krop sender mig signaler, som jeg bør lytte til: jeg havde ikke selv kræfterne, overblikket og ej heller viden nok, til at gribe fat i denne forståelse og derved skabe forandring. Jeg vidste bare at der skulle ske noget inden jeg knækkede…

Ved mødet med Søren Egstrup, skete der langsomt en forandring – jeg forstod det ikke helt i begyndelsen. Det havde Søren forberedt mig på ville ske.. så jeg hvilede i det! Vi mødtes i hans klinik 1 gang, derefter Skype møde, derefter telefon hver uge, samme dag og tidspunkt. Dette stod på i ca. 2 md. derefter talte vi i telefon hver 14. dag i endnu 2 måneder. Samtalerne varede fra 10 til 15 min.

Symptomerne blev ikke bedre den første lange tid… jeg var frustreret og bange. Hvad havde jeg begivet mig ud i?
Jeg kørte videre på et overskud jeg slet ikke havde.. smerten var stadig lige voldsom. Som en fysisk blokering jeg ikke kunne komme uden om… det var lettere da jeg ikke var så opmærksom på den… da boede den kun i hoften.. NU var den også i min bevidsthed.
Langsom (efter ca. 2 måneder) begyndte jeg at blive opmærksom på de få tidsrum hvor jeg IKKE havde ondt i hoften.
Jeg sov stadig ikke uden smerte, men i dagstimerne var der ind imellem lidt ro.

Det var svært, at jeg hver gang jeg talte med Søren, ikke følte jeg kunne meddele, at det var blevet bedre. Måske var jeg virkelig syg tænkte jeg ind imellem i korte, panik tanker? Søren spurgte løbende ind til indre og ydre, tidligere og nuværende tilstande i mit liv; nogen gange med relevans, andre gange syntes det “blindt”.

Pludselig en dag i oktober sige han, pr telefon: “Så Susanne,- herfra kan du selv, dette er vores sidste samtale”.

“NÅ”.. tænkte jeg.. og hoften skreg stadig AV som før… hvad SÅ? men jeg blev lidt paf.. og forvirret.

Var så bare i den tilstand, uden den store forskel!

Pludselig 2 dage efter, måtte jeg, til min store overraskelse, konstaterer at hoftesmerten var HELT væk… jeg gik og lurede i et par dage.. men nej.. ingenting… jeg kunne også ligge på begge sider uden problem.

Smerten har været helt væk siden… (jubii) – ind imellem “banker den på” inde fra… helt korte øjeblikke.. ofte i kritiske øjeblikke! Jeg mærker den ind imellem som en slags “ar” eller fantom… og pist er den væk.. jeg når lige at hilse på den som en gammel ven.

Den kommer ikke igen.. tak for det.

Susanne Ahrenkiel

Det lykkes

Den 2. marts 2018 udsendte jeg en nyhedsmailen – prøvekaniner søges – 

I denne mail skrev jeg:

Prøvekanin søges:
Der er ingen tvivl om at det vi tænker på det meste af tiden, er det vi kommer til at opleve. Lige meget om det er en sygdom, et uheld, et indbrud eller negative mennesker vi oplever i vores liv. De to personer jeg søger, skal have en udfordring som betegne som uhelbredelig og/eller som er opgivet af systemet. Kender du en person som kunne ha’ interesse i dette så send dem denne e-mail så de kan kontakte mig. Som prøvekaniner er jeg interesseret i personer som ikke tidligere har haft direkte kontakt til mig. Har du yderligere spørgsmål, kan du blot skrive til mig.

Kærlig hilsen, Søren

NB. Min idé var, at denne healingsperiode, skulle løbe over længere tid, menlig resten af 2018 – og sådan blev det.

 

Susanne var en af de, der søgte om at blive prøvekanin. Hun skrev som svar på ovenstående:

Marts 2018

2. marts 2018

Hej Søren
Jeg er 54år, brækkede ryggen i 2006 fik tre sammenfald og har efterfølgende får rygsøjlegigt og har ved ulykken også fået piskesmæld i venstre side.
Har spiserørsbrok og min disk i højre kæbe er ødelagt og har kronisk mavekartar .
Har allergi overfor sort farve og formaldehyder og afarter.
Ved ikke om det er sådan noget du har brug for.
Med venlig hilsen
Susanne

Januar 2019

10. januar 2019

 

Kære Søren
Mange tak for den afsluttende samtale på Skype. Det var en god måde at afslutte forløbet på. Ærligt havde jeg næsten ikke lyst til at slutte samtalen fordi den var så givende. Har fået så meget ud af dette forløb og er taknemmelig ,fordi jeg havde tiltrukket dig, så du kunne hjælpe mig. Din healing har været så utrolig, hver dag har jeg kunnet mærke varmen i min krop, energierne du har sendt til mig. Hver mdr kunne jeg mærke mine smerter blive mindre. Der har været perioder ,hvor jeg har tænkt at nu ville du ikke hjælpe mig mere, fordi jeg havde så mange mentale ting, min hunds død og min mangel på indre selvkærlighed, gjorde at det var svært for mig at accepeter inde i hovedet at min skade i ryggen kunne blive bedre, men ønsket var utroligt stort og ja healing vidste jeg kunne hjælpe mig, bare ikke hvor meget.

Da jeg startede i forløbet havde jeg trods det jeg tog morfin dagligt, og endda en hel del, stadigvæk så smerteramt at jeg ofte måtte opgive de ting jeg havde gang i fordi smerterne var for store, er ofte blevet forhindret i at gå en tur, kører i min bil eller bare i at sætte en kande kaffe på fordi det gjorde ondt at løfte kaffekanden. Det at sove om natten var lidt af en maridt, da det gjorde ondt at vende mig. Hvis jeg i en kort periode glemte at lave mine daglige øvelser gjorde ryggen så ondt at jeg græd og der var dage ,hvor jeg tænkte at det snart kunne være lige meget det hele. Smerterne overtog ligesom humøret og ønsket om at leve. Så da du kom indover og jeg lige pludselige begyndte at få flere gode dage, hvor jeg tænkte mindre over smerten og kunne mere, var den skøn fornemmelse. Stort var det da du havde healet på ryggen i en periode og jeg kunne ligge halvdelen af medicinen. Svært var det fordi jeg var nevøs om det virkelig var sandt at jeg kunne det. Og ja det var det.. Du har healet på ryggen i 9mdr og nu er det således at jeg ikke har tanker omkring min skade overhovedet, hver dag er utrolig god, men sand. Dog mangler jeg endnu lidt troen på det er helt rigtig så mangler at ligge en lille smule medicin. Det er det mentale og bestemt ikke ryggen der er galt her. Tænker at jeg inden længe tror så meget på det ,at det bliver lagt på hylden. Ved ærligt ikke helt , hvordan jeg skal takke dig, er så taknemmelig over din hjælp. Værdsætter livet så meget og det at rygsmerter er væk gør livet mere flydende og fremtiden virker anderledes positiv.

 

Mange tak
Kærlig hilsen
Susanne..

Afsluttende bemærkning
Mit mål med Susanne var at hun skulle blive hundrede procent hel mht hendes ryg, vi kom ikke helt i mål på de 9 måneder, men meget tæt på. Metoden jeg brugte til at heale Susanne og Gitte gennem disse 9 måneder, var ved at se renheden i deres underbevidsthed, og lade den komme til, og i det tempo jeg fornemmede, de var klar til. Under mine afsluttende samtaler, spurgte jeg dem begge om de synes det var gået for langsomt eller for hurtigt, og begge svarede, at var det gået hurtigere, havde de ikke kunne følge med, og som du kan læse i deres udtalelser, er der sket kæmpe ændringer i deres liv. Igen har jeg konstateret, vigtigheden af, at blive i processen!

Februar 2019

Susanne var på besøg hos mig d.14 februar, og havde blandt andet denne oplevelse at fortælle mig.
(Dette var første gang jeg mødte Susanne i virkeligheden.)

Susannes egne ord:
For lidt over en uge siden skulle jeg besøge en veninde som har været ved min side siden jeg kom til skade med ryggen. Dog var forskellen den at jeg var blevet healet af Søren i 9 mdr og at jeg faktisk var næsten smertefri da jeg ankom.

Men dagen efter var min smerter i ryggen så høje som inden Søren begyndte at heale mig.

Tænkte en hel del over det og havde heldigvis lige set Youtube videoen om at smerte kunne komme tilbage, hvis menneske jeg opholder mig sammen med forventet jeg har ondt og ingenting kunne .. så jeg tog mig sammen og tænke at det kunne ikke passe.

Så valgte at tænke.
Jeg var smertefri inden jeg kom og det vil jeg være igen. Så dagen efter var mine smerter væk igen.

Utroligt men sandt. Uden jeg gjorde andet end valgte at slippe de menneskers energier.

Marts 2019

D. 14 marts 2019 modtog jeg denne e-mail fra Susanne

Kære Søren

Så er tiden kommet hvor jeg kan fortælle dig at jeg har været uden medicin i 14 dage, der er ingen smerter mere i det område, så din mission lykkedes. Ved ikke hvordan jeg skal takke dig nok. Er så glad og lykkelig. Mange mange tak.

Kærlig hilsen Susanne

April 2019

D. 21 april 2019 modtog jeg denne e-mail fra Susanne

Kære Søren
Så er transformationen endelig. Er kommet helt af med mine abstinenser efter morgenen.(dog tog det mange ressourcer mentalt). Men er ved at være oppe igen. Og i torsdags var jeg til min første Power yoga uden at jeg kunne mærke ryggen og følte mit helt vildt stærk og tilfreds med min krop.
Mange tak endnu en gang.
Kærlig hilsen Susanne

FORLØB via OneNote

Jeg har været så heldig

Jeg har været så heldig at få muligheden for, at være prøvekanin på et forløb med Søren over OneNote.

Det har fungeret rigtig godt at kommunikere på denne måde. Når der har været nogle spørgsmål, som er dukket op under forløbet, har der været mulighed for at få hurtig svar tilbage, da vi heletiden kan se, når den anden har skrevet noget nyt i OneNote.

Derudover har det været en fordel, at man også kan indspille lydfiler og videooptagelser, til de dele af processen, hvor det har været mest optimalt fremfor at skrive.

Jeg har under forløbet oplevet fremgang på flere områder, af det vi har arbejdet med i perioden. Det har været tydeligt for mig, at Sørens støttende spørgsmål har fået mig til at reflektere over tingene på en måde som har fremmet processen for mig.

Søren har hele tiden rettet til og stillet spørgsmål forhold til det, vi har arbejdet med. Dette har været med til at processen har fungeret rigtig godt og i et positivt flow.
Det har været en meget positiv oplevelse :).

Marie

(Marie’s FaceBook side)

Her er min oplevelse

Her er min oplevelse af – de 4 uger med OneNote …

– Det har været en god – og interaktiv oplevelse …
– Når alt står – i et et delt dokument – bliver kommunikationen let og overskuelig …
– God reflektion og opdatering – fra dag til dag – (eller time til time) …
– Man bliver løbende – holdt fast på sporet – og den nødvendig praksis …
– Man kan gå tilbage i historikken – og læse tingene igen – og derved nå en bedre (og dybere) – forståelse tingene …

Jeg har løbende fået feedback på det – jeg skriver og udtrykker …
Jeg har fået feedback om – at mine visioner er for vage …
Jeg har fået respons – på det som jeg gør forkert …
Jeg har fået inspiration og metoder til – at komme videre …

Kh Johan

Johan’s FaceBook side