Vælg en side

GITTE

PRØVEKANIN 2018

Jeg må - efter disse 9 måneder, igen konstatere, at intet er umuligt.

Den 2. marts 2018 udsendte jeg en nyhedsmailen – prøvekaniner søges – 

I denne mail skrev jeg:

Prøvekanin søges:
Der er ingen tvivl om at det vi tænker på det meste af tiden, er det vi kommer til at opleve. Lige meget om det er en sygdom, et uheld, et indbrud eller negative mennesker vi oplever i vores liv. De to personer jeg søger, skal have en udfordring som betegne som uhelbredelig og/eller som er opgivet af systemet. Kender du en person som kunne ha’ interesse i dette så send dem denne e-mail så de kan kontakte mig. Som prøvekaniner er jeg interesseret i personer som ikke tidligere har haft direkte kontakt til mig. Har du yderligere spørgsmål, kan du blot skrive til mig.

Kærlig hilsen, Søren

NB. Min idé var, at denne healingsperiode, skulle løbe over længere tid, menlig resten af 2018 – og sådan blev det.

 

Gitte var en af de, der søgte om at blive prøvekanin. Hun skrev som svar på ovenstående:

Marts 2018

2. marts 2018

Hej Søren.
Jeg kontakter dig pga. nedennævnte mail. 
Jeg har en stor viden om det psykiske og jeg virker ikke som om at jeg er psykisk udfordret som jeg er pga. jeg har en god facade. 

Men i bund og grund så ved jeg hvad jeg er værd, men min underbevisthed kører altid rundt med mig og jeg kan ikke bryde med det at den overbeviser mig om at jeg ikke er noget værd når jeg sover eller på anden vis er ukoncentreret. 

Når jeg slapper af, går der gang i mit hoved og jeg kan ikke styre det, da der er totalt lukket og jeg i mange år ikke har kunne registrere mine tanker overhovedet. 

Det der kommer ud af munden er totalt fornuftigt og mentalt korrekt og reflekterende. Men jeg aner ikke hvor det kommer fra. 

Jeg har vænnet mig til at det er sådan jeg er, men jeg har ikke nogen energi eller overskud og jeg tvivler på hvorvidt jeg kan komme på arbejdsmarkedet selv om det er mit store ønske i et eller andet omfang og jeg prøver at flytte mit fokus fra hovedet til kroppen ved hjælp af mindfulness pt sammen med min psykolog, som jeg er aktiveret med igennem jobcenteret i København. 

Alt omkring mig flyder, da jeg ikke kan holde struktur på mig selv og mit liv og kan enten vælge mit privatliv eller at være ude og social, da jeg ikke har overskud til begge dele og når jeg har været ude flere dage så varer der flere dage før jeg formår at vende tilbage til et minimum af struktur på min hverdag hjemme. 

Vi har mødtes i Valby (et arrangement jeg – Søren –  afholdte i Kulturhus Valby) og jeg ved at jeg fremstår helt anderledes end jeg giver udtryk for her. Men begge dele af mig er korrekt. For det jeg sad og fremkom med i Valby er min viden, men jeg kan ikke bruge det på mig selv og skabe den struktur og gøre det korrekte for jeg bliver flakkende når jeg skal gøre noget for mig og jeg tænker at det sker fordi min basale overbevisning er at jeg ikke er det værd at bruge min viden på mig, men kun på alle andre. 

Jeg ved ikke om du kan bruge det til noget. Men jeg stiller gerne op også gerne med navns nævnelse. 

Hilsen Gitte

Januar 2019

6. januar 2019

Hej Søren. 
Endnu en gang mange tak for tilbuddet og forløbet. Det har givet mig så meget forståelse og mening med mange af mine udfordringer og hjælp og støtte til at komme videre. 

Jeg håber at du kan bruge det jeg har skrevet og som sagt, så må du sige til hvis du mener at jeg har udeladt noget eller der er noget jeg skal have uddybet. 

Hilsen Gitte

Jeg har været igennem et fjernhealingsforløb hos Søren fra påsken 2018 til nytår 2018, hvor årsagen til at jeg søgte Søren var at jeg mentalt havde meget uro og jeg som barn havde lært, at jeg ikke var god nok som jeg var og altid forsøgte at være som andre mennesker burde kunne lide mig. 

Dvs. at jeg i en meget tidlig alder har lært at lukke ned for alle former for følelser, fornemmelser på hvad der er godt og skidt mv. 

Jeg har igennem forløbet hos Søren fået større mental ro, hvor jeg har fået overskud til at sige til og fra og trække mig når jeg stresser for meget. 

Jeg har fået flere indsigter i mig selv og hvor mine udfordringer kommer, således at jeg kan arbejde med mig selv og har haft derfor kunne arbejde med mine udfordringer på en anden vis. Dette er bla. og sket ved at jeg har fået mere ro i mig i dagligdagen og mit hoved. 

Jeg er blevet bedre til at mærke følelser og er begyndt at mærke hvad der er godt og skidt for mig.

Jeg skiller folk fra som ikke er så sunde for mig, men stadig på en respektabel måde, fordi det er vigtigt for mig at jeg ikke bare er nedværdigende og afvisende uden at modparten forstår hvorfor.  Jeg respekterer dem alligevel som jeg selv ønsker at blive respekteret.

Jeg er faktisk begyndt at tabe mig en smule efterhånden som jeg mentalt har fået det bedre selv om jeg ikke har gjort noget for at tabe mig. 

Det har været godt at det har været et langstrukket forløb, for så var der tid til at jeg mentalt kunne følge med og jeg kunne udvikle mig stille og roligt i processen.

Afsluttende bemærkning
Mit mål med Gitte var ikke at hun skulle blive 100% perfekt, men at vende denne disharmoni hun havde opbygget, til en overvægt af harmoni, således at hun fik fremdrift til at skabe et mere positivt liv. Metoden jeg brugte til at heale Gitte og Susanne gennem disse 9 måneder, var ved at se renheden i deres underbevidsthed, og lade den komme til, og i det tempo jeg fornemmede, de var klar til. Under mine afsluttende samtaler, spurgte jeg dem begge om de synes det var gået for langsomt eller for hurtigt, og begge svarede, at var det gået hurtigere, havde de ikke kunne følge med, og som du kan læse i deres udtalelser, er der sket kæmpe ændringer i deres liv. Igen har jeg konstateret, vigtigheden af, at blive i processen!