Udtalelse

Ud af vores trygheds zone

Kære Søren,

Måske kan du bruge noget af dette som en klientudtalelse, det ville glæde mig. (Jeg har valgt at bruge det hele ~Søren).

– – – – – – –

Jeg vil gerne fortælle om hvordan jeg har oplever healingsforløbet, fortalt i bagklogskabens lys og med den viden jeg indtil nu har erfaret om Ho’oponopono, først ved at være i privat session hos dig og efterfølgende seminar i Ho’oponopono.

Vi mennesker indeholder mange gange en større styrke end vi tror, og vi forandrer os gennem livet, mange gange uden at opdage det, alene af grund at vi ikke vover os ud af vores trygheds zone, medmindre livet tvinger os til det af en eller anden grund, god eller dårlig.

Det er som regel ikke et valg vi bare tager søndag morgen over morgenkaffen a- la: i dag vil jeg i den grad træde ud af min trygheds zone – bare for at se hvad der sker. Vi kan lide at have kontrol, og man ved hvad man har, ikke hvad man får – og alting har en pris – og alt det vi nu siger til os selv – og som også holder os tilbage et langt stykke hen ad vejen, og jeg mener ikke at det at træde ud af trygheden betyder at man absolut skal flytte til Bali – forlade kone/mand – smide alle vennerne ud osv. det behøver ikke at være kæmpe forandringer det drejer sig om.

Nej, det jeg taler om er at nogle gange skal der komme noget udefra, en oplevelse eller et/flere mennesker der lige trykker på de rigtige (eller forkerte) knapper.

Og det var faktisk det der skete for mig. Jeg spurgte så dig Søren, om noget sådant kunne ske, når man gik i gang med Ho’oponopono, og det fik jeg et bekræftende svar på, at ja, man tiltrak det der var nødvendigt for at blive healet på det problem man nu havde, det være sig mennesker eller situationer.

Som jeg ser det nu – i bagklogskabens lys – så blev jeg guidet hen i nogle oplevelser, som for mig betød fuldstændig tilstedeværelse i nuet , være i både ro og kaos samtidig (undrer mig stadig over hvordan jeg bar mig ad med det) at blive udfordret i nogle følelser som jeg ikke lige havde set komme, men jeg tog i det hele, faktisk uden at bekymre mig ret meget (mere undren) jeg gjorde det bare.

Men selvfølgelig er det Healingen der skubbede mig , her var noget, jeg bare skulle igennem og det er helt i tråd med filosofien omkring Ho’oponopono.

Jeg kom virkelig ud at nogle trygheds zoner og fandt ud at jeg havde nogle ressourcer og evner som jeg ikke lige havde forestillet mig.

I dag betyder det at jeg er blevet modigere, som om mit selvværd er blevet mere rodfæstet sammen med min tro på at jeg ER god nok, og jeg virkelig har noget at give til andre

Det der bekræfter det mest er de reaktioner jeg får fra andre mennesker der er noget der har ændret sig, jeg bliver faktisk bekræftet i ovenstående.

Så jo – der er virkelig sket en transformation i mig, fra et dybere sted.

For mig har forløbet kun været godt, jeg har ikke hverken været ked af det eller haft nogen nedtur over mine oplevelser, jeg har haft en følelse med mig af at – alt er som det skal være – fuldstændigt perfekt.

:) Pia.

Nulstil glemte passwords
Indtast din e-mailadresse, hvis du ønsker en ny adgangskode sendt