Udtalelse
Gav mig en særlig ro i krop og sjæl

Kære Søren
Feedback på Boost dagen – Bryd fri og Giv slip i fortiden 20/9 2015.

Jeg synes at det var en rigtig god og givtig dag, som rykkede en del hos mig. Det var første gang jeg prøvede on-line undervisning over en hel dag, og det fungerede fint.

Det var godt at arbejde med emnet over en hel dag, hvilket gav mulighed for at fordybe sig i opgaverne.
Opdelingen i 3 steps som blev indledt med et webinar-oplæg hver 3.time virkede også rigtig godt for mig. Tiden fløj afsted, når jeg arbejdede med de opgaver du gav os undervejs.
Det var ikke så svært for mig at have fuldstændig ro omkring mig og udelukke tv, radio, mails, tlf-opkald osv, men det var jo heller ikke nyt for mig ,det har jeg øvet mig på i nogen tid.

Webinarerne:
Det var klare og gode oplæg til de opgaver vi skulle i gang med, og der var mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Step 1
Jeg brugte skemaet, noterede udfor kl. slet, men havde nogen gange svært ved at vurdere om det var “dårlige tanker” eller “kærlige tanker”. Rubrikken “egne notater” brugte jeg ind imellem til at konkludere/handle på.

Step 2
Jeg brugte skemaet. Nogen gange kunne jeg gå i alfa-position og se mig selv udefra.
Jeg arbejdede rigtig meget med “jeg foretrækker min egen lykke, fremfor at have dig i mit liv – give slip og sætte fri. Jeg var langt omkring og det medførte dybe og bevægende følelser, derefter fred og ro inden i mig. Rubrikken “dømte du” – her skrev jeg et enkelt ja.

Step 3
Det var nemt for mig at gå tilbage i de to tidligere udfyldte skemaer og rense på det jeg havde skrevet ned.

Healing:
Jeg havde sagt ja tak til healing 2 x halv time om eftermiddagen, og det er jeg meget glad for.
Ved første healing var jeg meget optaget af opgaven de første 15 min. hvorefter jeg lagde den fra mig de sidste 15 min.
Ved sidste healing valgte jeg at koncentrere mig om at modtage hele healingen ved at lægge opgaven fra mig og sidde i åben og afslappet tilstand for at modtage. Det gav mig en særlig ro i krop og sjæl.

Endnu en gang en stor tak for en god oplevelse.

Kærlig hilsen
Karin F

Nulstil glemte passwords
Indtast din e-mailadresse, hvis du ønsker en ny adgangskode sendt