Udtalelse

Min virksomhed kørte ikke

Min rejse med Søren

I dec. 2014 var mine frustrationer omkring mit liv og min virksomhed så høje, at jeg desperat havde brug for hjælp.

– Min virksomhed kørte ikke som den skulle
– Min økonomi var dårlig
– Mit selvværd var på 0
– Jeg havde det fysisk dårligt
– Jeg sov ikke om natten
– Jeg fungerede ikke om dagen
– Energien var meget lav
– Osv osv……….

Jeg tog derfor en beslutning for godt et år siden – nemlig den, at starte et udviklingsforløb hos Søren.

Først med et intensivt kursus på 2 dage i Ho oponopono og mulighederne med det. Efterfølgende samtaler på Skype, hvor jeg løbende har fået opgaver og healing via Søren.

Hvad har det givet mig?

Jeg er nu i besiddelse af værktøjer til at håndtere en uovertruffen udvikling, som jeg ikke før har kendt til. Der har udviklet sig en selvkærlighed, som er så dyb at det er svært at beskrive med ord. Det er noget der skal opleves på egen krop og sjæl.

Så hvis du har lyst til at finde ud af hvad du virkelig – virkelig – virkelig er, så kan jeg fra det dybeste og varmeste anbefale, at tage på en indre rejse med Søren. Det er udfordrende – det er trygt – det er spændende – det er helt fantastisk. Det er som en førstegangs fødsel – man er slet ikke klar over inden, hvor godt det bliver.

De opgaver jeg har fået undervejs – ser ud på en` måde, når jeg får dem og når jeg så har arbejdet med dem, ser det helt anderledes og meget mere fantastisk ud, end jeg på nogen måde kunne forestille mig, inden jeg gik i gang.

Gitte Ulsø

Nulstil glemte passwords
Indtast din e-mailadresse, hvis du ønsker en ny adgangskode sendt