Tanker er ikke toldfrie!
…  du er, samt oplever, hvad du accepterer i dit sind som sandt.

Tanker er elektriske impulser der forplanter sig psysisk, humørmæssigt og ikke mindst fysisk. Positiv tænkning skaber lethed og giver energi. Husk på at loven om tiltrækning er en perfekt lov, den fejler aldrig. Negativ tænkning trækker i modsatte retning./>

Du kan aldrig kunne lære Sandheden fra en anden person, fordi alle mennesker er betinget af det normsæt vi alle har. Det vil sige, at sandheden kan ikke udtrykkes, Sandheden kan kun mærkes eller måske bedre udtrykt – fornemmes. Således kan Sandheden ikke formuleres, da den er ubeskrivelig, og altid uden for rækkevidde af intellektet. Den vil – hvis du bliver i processen, udtrykke sig indefra.

Jo mere du fokuserer på det du ikke synes om – og det er ligemeget om du synes at det er godt eller skidt, jo mere næring giver man ens tanker og bevidsthed, jo mere tager det overhånd, og jo mere forplanter det sig i din underbevidsthed, og det du holder i din underbevidsthed skaber det du kommer til at opleve. Karma, Manifestation eller Loven om Tiltrækning, kald det hvad du ønsker, fakta er, at dit udfolder sig efter hvad du har tænk på det meste af tiden, så hvis du vil ændre det du kommer til at opleve i fremtiden, må du ændre den måde du tænker på.

Vi ser ikke vores valg
Vi ser ikke alle de valg vi træffer, da de træffes i det ubevidste sind, og de bliver truffet uden for rækkevidde af det bevidste sind, men næsten alt er tidligere skabt af det bevidste sind via de tanker, vi har tilladt os selv at tænke. Jeg skriver “næsten alt”, da du har arvet en del fra dine forfædre, som dog kan omgøres, hvis du virkelig har viljen til det. Næsten ingen mennesker skænker det mange tanker, hvilken betydning det har at gå på Facebook eller at se TV. Selvsamme mennesker kan vi senere i livet eksempelvis høre udtrykke; “det er ikke min skyld, jeg blev syg” – men jo, du er den eneste årsag til, at du eksempelvis blev syg. Det guddommelige design er så opsat på at opfylde vores ønsker, at vi meget let overser enkeltheden i, hvordan loven i universet virker. Det du fylder dit sind med, bliver i din underbevidsthed til små og store “magneter”, som så tiltrækker det, du tidligere havde fyldt dit sind med. Så du må være inderlig ærlig, inderlig oprigtig og sandfærdig, når du begærer og anmoder om visse forhold eller ting – mentale, fysiske eller åndelige.

Her kunne du begynde
Vær overbærende overfor dine nuværende tanker, dine følelser og din sindsstemninger, og arbejd så på at skabe positive forventninger om at det bliver de lette og de lyse tanker du huser i din bevidsthed.
Tænk: “skidt med som jeg har det lige nu”, for det kan du kun ændre på ved at tænke på en ny måde, og glæd dig så over, alt det du kommer til at opleve i fremtiden.
Livet opleves – når vi ser os selv i verden som krop, sind og ånd, via kontraster – nat, dag, mørke, lys, kulde, varme.
Fra min barndom er en af de historier jeg hørte om og om igen: Du må ikke gå i vandet lige efter du har spist. Forældrene som startede denne historie, var de forældre der ønskede at tage en “morfar” lige efter de have spist, så derfor sagde de til deres børn; i må ikke gå i vandet før mindst 30 minutter efter i har spist, og skræmte dem med disse ord; ellers vil i få mavekrampe og måske drukne. Du ved hvad løgne er, og dette er en af dem der har vokset og vokset gennem mange år. Men måske siger du – som du læser dette – ”Men det er da sandt, man må ikke gå i vandet lige efter man har spist”. Og jeg spørge – “Har du prøvet?”
Du tror måske på sandheden i dette, men det simpelthen på grund af, at et eller flere menneske som du respekterer og elsker fortalte dig det.

  • Du har måske også hørt: “Forvent ikke meget af livet, du bliver bare skuffet”.
  • Du har måske også hørt: ”Tror du jeg er Rockefeller”
  • Du har måske også hørt: ”Tror du jeg har et pengetræ”

Du har fuld kontrol over dit eget liv, hvilke du måske endnu ikke er helt overbevidst om. Men hvis du gør brug af din mulighed for selv at bestemme hvad du tænker, vil du opdage en kapacitet som er helt uden andre grænser end dem du selv sætter.

Men hvor ligger sandheden!
Det er måske værd (ja det er) ind i mellem at fortælle dig selv, at du selvfølgelig altid er fuldstændig i kontrol med hvem du omgås. De fleste af os har let en tilbøjelighed til at glemme, hvor let det er at ændre på omgivelserne, for vi hænger for det meste uhjælpelig fast i hvad vi fejlagtigt tror på, at sådan skal det være – eller siger til os selv, sådan er det bare!
Hvis du lader andre mennesker påvirke den måde hvorpå du lever dit liv samt påvirke den måde du tænker, handler og reagerer på, skal du starte med at sige til dig selv “disse mennesker skal ikke mere have lov til at fylde i mit liv, de skal ikke mere have lov til at påvirke den måde jeg ønsker at være på, de skal ikke mere have lov til at påvirke mine tanker og meninger”.

Sig hver dag dette til dig selv: “Jeg har mine egne meninger, jeg vil fremover selv skabe mit liv”.

Som afsluttende bemærkning, husk da på, at der findes ingen begrænsninger på hvad du kan tro på, og dermed skabe og gøre sandt i din verden. Alt afhænger af hvad du giver tilladelse til at optage plads i din bevidsthed.

Valget er dit, også selv om du umiddelbart ikke kan se, at det er.

[newsletters_snippet id=”1″]