Vælg en side

Spot healing

Koncentreret 1-til-1 healing

Healingen forgår som fjernhealing hvor jeg går ind og nedbryder de energier, som er med til at vedligeholde det du oplever som udfordring.

Healing er umiddelbart ikke en mirakelkur (men det kan forekomme), men en støtte til dine indespærrede emotioner, som er i disharmoni med hensyn til dine ønsker.

Al modgang i dit liv kommer fra din egen skabelse, og modgang kan være det som opleves som sygdom, fysisk skavank eller du oplever anden form for modstand i dit liv, som eksempelvis dine relationer med andre.

Da alt er skabelse og skabelse sker via tanker, kan jeg kort sige: Har du eksempelvis for højt blodtryk, har du dette alene på baggrund af, at du eller dine forfædre har tænkt tanker der har skabt det.

Læs udtalelser nedeste på siden!

Healing sker når jeg arbejder med energierne i universet, når jeg healer på problemet/udfordringen, renses den energi der er årsagen til problemet, problemet har herefter ikke andet valg end at rette sig tilbage til sin rette tilstand – fra disharmoni til harmoni.

Sjældent udbudt, men tilbydes i uge 15/2021 (12/4 – 18/4)

Sidste mulighed for bestilling er d.10-4-2021

  • Healingen udføres på det tidspunkt vi aftaler, således at du og jeg er forbundet gennem denne time.
  • Healingen kan lægges på alle ugens syv dage, mellem klokken 06.00-09.00.
  • Aftal først tid, ved at bruge nedenstående form.
  • Når vi har aftalt tid, sender jeg dig et link til betaling. Du kan betale med kort, mobilepay og bankoverførsel.

Pris kr. 1425,-

Aftal tid:

9 + 11 =

Vibeke udtaler:

Min oplevelse af selve spothealingen i dag, dagen hvor healingen blev udført:

Jeg har flere gange modtaget forskellige slags healing af Søren. I dag var første gang, jeg skulle prøve spothealing i en time.

Jeg lod Søren mærke efter, hvor han skulle sætte ind. Søren sendte en sms, hvornår han påbegyndte healingen.

Jeg lagde mig i min seng og gjorde klar til at modtage healingen. Det første jeg mærkede var en totalt fremmed smerte på toppen af mit hoved. En borende smerte, som varede nogle sekunder. Den forsvandt og kom igen i nogle sekunder, for derefter helt at forsvinde igen.

Healingen forløb meget forskellig fra de andre healinger, jeg har fået af Søren. Jeg lå med lukkede øjne hele tiden. Det var som om, der kørte et lysbillede show i høj fart, på min nethinde. Ind imellem var der intet ud over et mælkehvidt lys.

På et tidspunkt, fik jeg meget ondt i ryggen, præcis på det sted, hvor jeg fik en skade, for mange år siden. Nu nogle timer efter, har jeg stadig ret ondt på det sted i ryggen.

Jeg er meget træt og tørstig. Er slet ikke i tvivl om, der fortsat renses ud i mit indre.

Tak for denne oplevelse, Søren.
Kærlig hilsen Vibeke

Nu er der gået 8 dage, siden Søren lavede spothealing på mig. Jeg gav Søren lov til at heale, hvor han mødte ubalance.

I de forløbende dage, har jeg haft besøg af mange “dæmoner”. Gamle fysiske skader blussede op igen. Influenzalignende muskelsmerter, abnorm tørst, udrensning og urolig søvn.

Smerter og ubehag er væk igen og jeg kan konstatere, mit syn er blevet bedre, efter spothealingen.

Tak Søren.

Jeg kan kontaktes via min FaceBook side, for dig der måtte have spørgsmål til denne healing, Søren udførte.

Vibeke

Anni udtaler:

Spothealing fredag d.4.10 kl 8.

Efter morgenens sysler lagde jeg mig spændt og forventningsfuld igen kl. 8:00

Straks mærkede jeg en vidunderlig afslapning og varme, der varede hele timen med healingen.

Det første ord der kom til mig var “galdeblæremeridianen”. Der er eet organ, jeg ikke har skænket ret mange tanker nogen sinde. Så kom der en blid smerte under venstre fod, hvor galdeblæren er repræsenteret iflg. Zoneterapien.
Derefter blev opmærksomheden flyttet over til galdeblæremeridianen Her blev der utroligt varmt. Lige for at forklare lidt så løber galdeblæremeridianenpå højre side fra yderste øjenkrog, tinding siden af hovedet, nakken, skulder, bryst og så ned langs siden på hele kroppen. Jeg bliver nødt til at nævne gladeblæremeridianen, for det var, som den blev tegnet oppe i midt hoved.

Der blev især varmt omkring højre øre. Det er i højre øre jeg har forfærdelige smerter, når jeg under flyvning skal lande. Engang sprang trommehinden sågar under landingen fra Madrid til Malaga.

Under healingen blev jeg bevidst om, at det var i højre side og især omkring galdeblæren, at alle mine fortrædeligheder er.

Healingen fortsatte med en lille blid smerte inde i min hjerne, men det føltes kun dejligt.

Efter healingen skænkede jeg den ikke mange tanker. Jeg havde travlt på arbejdet inklusiv lørdag, og havde været så letsindig at invitere frokostgæster til søndag. Der skulle laves en masse mad fordi gæsterne både repræsenterede vegetarer, allergikere og kødspisere.

Da den sidste gæst var gået søndag, satte jeg mig endelig ned og evaluerede hele forløbet fra fredag. Jeg var forbavset, glad og taknemmelig over over, at det var lykkedes mig at lave alt maden, at den var vellykket, og at jeg havde haft et overskud af kræfter til med fuld engagement at deltage i selskabeligheden. Jeg havde leet og moret mig, som det var længe siden, jeg havde gjort,

Helt sikkert var det healingen af alle cellerne, der havde givet mig de uvante kræfter. Healingen er fortsat og egentlig har jeg kaldt spothealingen for anti-aging healing. Jeg er igen begyndt at gå hjem fra arbejde med hundene 2.3. km efter en travl arbejdsdag, og jeg er begyndt at le meget mere, end jeg har gjort i mange år.

Healing af det udvalgte emne, jeg havde beskrevet for Søren er uændret. Til gengæld er det sket så mange andre dejlige ting med min krop.

Kærlig hilsen
Anni