Spot healing

1 times koncentreret healing

Koncentreret healing, gennem 1 time.

Healingen forgår som fjernhealing hvor jeg går ind og nedbryder de energier, som er med til at vedligeholde det du oplever som udfordring.

Healing er umiddelbart ikke en mirakelkur (men det kan forekomme), men en støtte til dine indespærrede emotioner, som er i disharmoni med hensyn til dine ønsker.

Al modgang i dit liv kommer fra din egen skabelse, og modgang kan være det som opleves som sygdom, fysisk skavank eller du oplever anden form for modstand i dit liv, som eksempelvis dine relationer med andre.

Da alt er skabelse og skabelse sker via tanker, kan jeg kort sige: Har du eksempelvis for højt blodtryk, har du dette alene på baggrund af, at du eller dine forfædre har tænkt tanker der har skabt det.

Healing sker når jeg arbejder med energierne i universet, når jeg healer på problemet/udfordringen, renses den energi der er årsagen til problemet, problemet har herefter ikke andet valg end at rette sig tilbage til sin rette tilstand – fra disharmoni til harmoni.

Healingen udføres på det tidspunkt vi aftaler, således at du og jeg er forbundet gennem denne time.
Healingen kan aftales kl. 07:00, kl. 08:00 eller kl. 09:00 på alle uges 7 dage.

Pris for denne healing: kr. 1125,-

Når du har betalt, modtager du automatisk en e-mail, hvori jeg beder om dine detaljer omkring healingen.

Hvis du har spørgsmål til denne healing:

1 + 6 =

Annette siger tak for min healing!

Forklaring på hvordan jeg healer noget fysisk.