Mentorforløb

Samtaleforløb

Samtaler

Ligesom billedet af egetræet findes i frøet, er vejen til fuldførelsen af dine visioner i din superbevidsthed, og din opgave er at lytte til inspiration, intuition og fornemmelser samt at handle på disse, således skaber du et meningsfyldt og lykkeligt liv. Din underbevidsthed er den power der får tingene til at ske, og din underbevidsthed er som strømmen det løber i elkablerne, via elkablerne retter vi strømmer mod det strømmen skal producere. Hvis ikke vi havde strømmen i elkablerne ville strømmen løbe i alle mulige tilfældige retninger og gøre mere skade end gavn. Hvis ikke du konstant sætter retning på din power i din underbevidsthed, løber din power i alle mulige retninger og gør mere skade end gavn.

Kun få mennesker er klar til virkelig at bryde fri, for virkelig at bryde fri indeholder for det meste smerte på rejsen. Dig der virkelig ønsker at være fri, vil acceptere dette som en nødvendighed.

Som jeg også skriver i e-bogen Bryd Fri, så oplever alle mennesker et liv, der er en nøjagtig kopi af det de indeholder. De indespærrede emotioner (det du indeholder), er energi i bevægelse der er fastholdt, fastholdt i en overbevisningen som det enkelte mennesker har gjort sandt.

Derfor er det billede du oplever på universets skærm (dit liv) skabt af dig selv, via de overbevisninger du har valgt. Nogle vil måske her udtrykke, men Søren jeg har ikke selv valgt mine overbevisninger, de er blevet programmeret i mig gennem samfundet samt mine forældre etc., og jeg vil sige ‘ja’, sådan kan man godt se på det, indtil det står helt klart at det altid er én selv, der har det fulde ansvar.

Først når mennesker selv tager ansvaret for deres liv, kan de virkelig gøre noget og ændre det, om det så er til en bedre position i livet, ud af en sygdom eller af med en lidelse. Det er en ny form for tænkning der skal til, for tanker skaber, og bliver over tid det mennesker oplever i deres verden.

– hvis du tror at verden er sted hvor der findes mennesker som kan skader dig på mange forskellige områder, så er det denne verden der vil blive reflekteret tilbage til dig.
– hvis du tror at verden er et sikkert og venligt sted, fyldt med venlige og hjælpsomme mennesker med uendelige muligheder, så er det denne verden der vil blive reflekteret tilbage til dig.

Dit liv er en serie af oplevelse, som alle ud-strømmer fra dit indre, og din reaktion på disse oplevelser, skaber dine næste oplevelser.

Hvad er det du kan få hjælp til, når du har en eller flere samtaler med mig. Jeg lytter til dig, og fanger dine spørgsmål – både det du udtrykte på det bevidste niveau, men vigtigere, det du udtrykker på det ubevidste niveau, og det er det du udtrykker og indeholder i dit ubevidste sind der er afgørende når du vil ændre dit liv.
Jeg opfanger dine blokeringer, alle dine blokeringer og modtager efterfølgende løsninger på dine udfordringer, altså hvad der skal gøres for at overkomme udfordringerne og lægge dem bag sig, hvad enten det er en bedre position i livet du ønsker, ud af en sygdom eller ud af en lidelse.

At modtage healing og at modtage energimæssige løft, vil gøre processen lettere og kortere.

Du kan modtage mentoring og hjælp fra mig på mange forskellige måder. Via Skype eller FaceTime, centralt i Nyborg, centralt på Frederiksberg, via healing, via energimæssigt løft, via skriftlig kommunikation eller en kombination. Vi finder den løsning der passer.

Er du interesseret i ovenstående, så skriv til mig, således kan blive mere klar på om dette er for dig.

Udfyld -og tryk på send:

12 + 8 =