Samtaler

Ligesom billedet af egetræet findes i frøet, er vejen til fuldførelsen af dine visioner i din superbevidsthed, og din opgave er at lytte til inspiration, intuition og fornemmelser samt at handle på disse, således skaber du et meningsfyldt og lykkeligt liv. Din underbevidsthed er den power der får tingene til at ske, og din underbevidsthed er som strømmen det løber i elkablerne, via elkablerne retter vi strømmer mod det strømmen skal producere. Hvis ikke vi havde strømmen i elkablerne ville strømmen løbe i alle mulige tilfældige retninger og gøre mere skade end gavn. Hvis ikke du konstant sætter retning på din power i din underbevidsthed, løber din power i alle mulige retninger og gør mere skade end gavn.

Det er umuligt at komme igennem dine udfordringer, så længe du tænker noget som; “han gjorde dette mod mig” , “hun gjorde dette mod mig” , “det samfundet gør går ud over mig” , “jeg mangler … ” , “jeg savner … ” o.s.v.

Du kan ikke have én form for tankegang og en anden form for ydre omstændigheder. Det betyder, at du ikke kan ændre dine ydre omstændigheder, med nuværende tankegang, på samme måde som at du kan ikke lægge et tomatfrø i god jord, vande det, og ikke opleve at frøet ændre sig og skaber en tomatplante. En vigtig pointe er således: Hvis du ændre din tankegang, vil dine forhold også ændre sig – din krop vil ændres, dit daglige arbejde eller aktiviteter vil ændre sig, dit hjem vil ændre sig, helt dit livs-situation vil ændres – for om du sædvanligvis er glad, fornøjet og lykkelig eller bekymret og ængstelig, afhænger helt af kvaliteten af dine tanker. Det står skrevet; “det, som går ud af min Mund: det skal ej vende tomt tilbage, men udføre, hvad mig behager, og fuldbyrde Hvervet, jeg gav det”.

Du besidder via dit sind power til at skabe liv, eller til at destruere liv. Valget er altid dit, også selv om det ikke ser sådan ud, set fra din nuværende verden.

To kræfter!
Som det evige væsen du er, kan du slette den falske tro på “to kræfter” – kendt som godt og ondt. Du kan dog føle dig sårbar i starten, som en korkprop på et åbent hav. Men som du lærer at “slette” dine falske programmeringer vil visdom være din belønning.

Samtaleforløb gennem et halvt år, med 14 samtaler.

 • Genopret hamoni i dit liv.
 • Healing af sygdomme, lidelser og smerter.
 • Healing af omgivelsernes påvirkning.
 • Værktøjer til konflikt løsning.
 • Værktøjer til spirituel, følelsesmæssig og fysisk healing.
 • Healing på celleniveau.
 • Healing i her og nu situationer.
 • Værktøjer til at frigive negative energier.
 • Værktøjer til fjerner alle former for blokeringer: spirituelle, følelsesmæssige, fysiske – synlige som usynlige.
 •  . . eller hvilke udfordringer du end måtte have.

Samtalerne foregår via Skype, FaceTime eller telefon, og er på en times varighed. Vores mødedatoer planlægges løbende. I alle månederne samt en måned efter, har du mulighed for at e-maile mig hvis du løber ind i udfordringer du ikke lige kan løse – jeg svarer altid indenfor 12 timer, og som regel hurtigere.

Pris 1.425,- pr måned, betalt månedsvis. 

Samtale af to times varighed, på min adresse, centralt beliggende i Nyborg.

 • Hvad end dine udfordringer måtte være.

Pris 1.950,-  

Du kan selvfølgelig få en helt uforpligtende samtale via telefon eller skype, inden du evt. beslutter dig for personlig(e) samtale(r).

JA-TAK, jeg ønsker en uforpligtende samtale:

9 + 10 =