Hvorfor gør Søren Egstrup det han gør?

Psykologiske følelser er et valg
Mit studie af egoet lærte mig, at den følelsesmæssige reaktion faktisk er et valg, men et valg jeg ikke kunne se når jeg var i selve følelsen, jeg var altså ikke i stand til at se transparent fra egoet, og se at jeg faktisk kunne fortage andre valg end de egoet tilbød.

Egoet er ikke virkeligt, men en idé vi har taget til os, men vi har investeret så meget tid i det, at det er blevet til sandheden, og vi har virkelig meget svært ved at give slip på noget vi har investeret meget tid og energi i. Den metode jeg brugte til at frigøre mig selv fra hukommelsen jeg opfattede som problemer, er en proces der omdanner, tilgiver og ændre.

Kommer ulykkelighed (det modsatte af lykke) ikke af, ikke at få opfyldt dine drømme?
Mål forbundet med vores Væren, ser ud til at være en uundgåelig del af menneskers liv.
⁃ Så ulykkelighed kommer af manglen på indre power.
⁃ Så ulykkelighed kommer af ikke at nå dine mål.

Glæde og Lykke er tilstanden alle mennesker søger, men som ikke ret mange finder, da den ikke findes i verden, men inden i – og den er ikke betinger af dine omgivelser eller andre mennesker. Lige så snart du er på rette vej – målet forbundet med din Væren – er glæde og lykke uundgåeligt.

Mission
Min mission er at bringe klarhed og erkendelse frem i dig, således at du tydeligt erkender at du og ingen andre skaber det du oplever samt kommer til at opleve. At bringe dig den korrekte måde at tænke på, således at du kan fjerne sygdom, lidelse m.m., og skabe det liv, du virkelig ønsker at opleve.

Søren

Skriv til Søren:

4 + 5 =

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om sparring, undervisning eller healing på info@egstrup.dk eller tlf. 50131300

Nulstil glemte passwords
Indtast din e-mailadresse, hvis du ønsker en ny adgangskode sendt