LÆR SELVHEALING

Sygdomme og lidelser et et stadie i vores sind!

Lær Selvhealing

Lær selvhealing gennem dette onlineforløb.

Hvis du praktiserer dette som du undervises i korrekt, vil du begynde at opleve forandring indenfor uger, og det er ligemeget hvilke lidelse eller øv-ting du har som udfordring.

Vi skal snakke om mange forskellige områder, på dette forløb, blandt andet, hvordan opstår ‘det’, er du ved at skabe noget nyt som ikke er synligt endnu. Så dette forløb handler også om, hvordan du undgår at noget nyt opstår.

Du får eksempler på mine egne selvhealinger, og på hvordan jeg undgår at noget nyt opstår, du får også eksempler på hvordan jeg har healet andre.

Vi kommer også igennem, faldgruber, faresignaler, positive signaler – hvornår har du healet nok?
Hvordan forhindre du det i at opstå igen?

I det øjeblik du udtaler og udtrykker dine ønsker om healing, kender Det Guddommelig Design (Universet) vejen til at virkeliggøre det.

Det er kun tvivl, frygt og fornuft, der kan holde det væk.

Vi skal leve fuldt i øjeblikket med glædelige forventninger, vel vidende at Det Guddommelig Design (Universet) ved Hvordan, ved Hvornår, ved Hvor.

Via måden du tænker og taler, afgrænser du dig selv og ender med at blive dømt, som så vil være det du oplever som sygdomme, lidelser, etc., men via dine ord og tanker er du også retfærd. Hvad har du indtil nu valgt?

Det står skrevet: “Jeg siger dig, at enhver som har, ham skal der gives; men den som ikke har, fra ham skal endog det tages, som han har.” Du skal altså handle som om dine ønsker allerede er virkelige, at du allerede er hel, for kun aktiv tillid imponerer din underbevidsthed og med mindre du imponerer din underbevidsthed, kan tiden inden dine ønsker bliver virkelige, blive meget meget lang – dette bliver du selvfølgelig undervist i.

Det står også skrevet: “thi Synet står ved Magt, træffer ind til Tide, usvigeligt iler det mod Målet; tøver det, bi så på det, thi det kommer; det udebliver ikke.” Hvilket betyder at du konstant må være overbevist om, at det du ønsker kommer, ønsket kommer efter din vedholdenhed i din overbevisning om at det allerede er, og når du synes det ikke kommer, så styrk din overbevisning, indtil det kommer – jeg ser virkelig frem til at undervise dig i netop dette.

Når du tænker; “Jeg vil gerne, men jeg kan ikke,” så jo mere du forsøger, desto mindre er du i stand til at tiltrække dit ønske. Du tiltrækker aldrig det du vil, men du tiltrækker altid det, som du er bevidst og/eller ubevidst om at være.

Pris kr. 825,-

Vi starter lørdag d.8/2-2020

Det er et online gruppeforløb, som foregår hjemme hos dig selv.

Det foregår ved at du logger ind på et lukket område, efter du har fortaget dit køb. Efter du har betalt får du tilsendt et link og adgangskode, og når du logger ind har du adgang til selve onlineforløbet.

Forløbet er delt op i fire moduler, som udgives med en uges mellemrum.

Hvert modul indeholder flere lektioner. I første modul lægger vi blidt ud, og så går dybere og dybere gennem modulerne.

Alt du skal bruge er en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent hjerte.

Du kan selvfølgelig også gennemgå lektionerne når det passer dig, du behøver absolut ikke følge det tempo de udgives i.

Du har adgang til alt materialet i 12 måneder, plus at alt materialet kan downloades.

Dette er et forløb, med fuld support.
Hvilke vil sige, at alle dine spørgsmål besvares personligt af mig, indenfor 1 til 24 timer.

Du kan også betale med MobilePay til 50131300

Har du spørgsmål inden du tilmelder dig, skriv her:

4 + 15 =