Karriere Coaching

Liv - Sundhed - Business - Balance
Begynd at forme dit nye liv i dag
Hjælper dig gennem personlig coaching

Føles det som tiden til at skabe dit nye liv, men du kan ikke finde vejen?

Når vi først har fået vores tanker på plads, og er nået til det punkt, hvor vi ikke mere giver vores negative tanker opmærksomhed, opstår en indre glæde og lykke. Med dette følger noget, som kan udtrykkes således; “Livet er Let og Sjovt, når vi lader det”.

Hvad er Karriere Coaching?

Visionen - Drømmen - Virkeligheden

Du skal gøres helt skarp på din vision, for uden en vision der rammer “bullseye”, rammer du ikke 100%.

Sanserne der stjæler dine drømme

Dine fem sanser, er som en tyv der frarøver dig dine drømme.

Slutningen, er der hvor vi begynder

Ja, det er afgørende at vi ved hvor vi vil hen, for at kommer dermed – derfor begynder vi med slutningen. Dette kommer til at stå klokkeklart for dig.

Svagheder - svagheder

Måske det mindst spændende område, men vi er pinedød nødt til at spotte svaghederne, og få dem slettet.

Hvordan ved jeg, om coaching er korrekt for mig?

Måske kan du overhovedet ikke vide dette, før vi er i gang og du fornemmer at ændringer er på vej.

Din Power!
Ligesom billedet af egetræet, allerede er i frøet, er vejen til fuldførelsen af dine visioner, allerede i din superbevidsthed, og din opgave er at lytte til inspiration, intuition og fornemmelser samt at handle på disse, således skaber du et meningsfyldt og lykkeligt liv. Din underbevidsthed er den power, der får tingene til at ske, og din underbevidsthed er som strømmen der løber i elkablerne, via elkablerne retter vi strømmer mod det strømmen skal producere. Hvis ikke vi havde strømmen i elkablerne, ville strømmen løbe i alle mulige tilfældige retninger og gøre mere skade end gavn.
For Godt til at være Sandt!
Designet for dit liv ser du ofte i din bevidsthed, men du ser det som noget, der virker for godt til at være sandt. Men spild ikke et øjeblik med beklagelse, for at tænke på fortidens fejl er at inficere dig selv igen. Ved igen og igen, at nægte at kikke på fortiden – elske dig selv, og blidt men bestemt at fokusere på din vision, på den måde bliver du bedre og bedre – dag for dag – til at erkende at du og kun du skaber dit liv. Således “lander” du en dag i fuld erkendelse, at du selv virkelig er den power du søgte.
Du får hvad du er!
I det øjeblik du udtaler og udtrykker dine ønsker, kender Den Uendelig Intelligens vejen til at virkeliggøre det. Det er kun tvivl, frygt og fornuft, der holder det væk. Lev fuldt i øjeblikket med glædelige forventninger, vel vidende at Den Uendelige Intelligens ved Hvordan, ved Hvornår, ved Hvor. Via måden du tænker og taler, afgrænser du dig selv og ender med at opleve noget du ikke ønskede dig. Som så kan være sygdomme, lidelser, etc. Hvad har du indtil nu valgt? Det står skrevet: “Jeg siger dig, at enhver som har, ham skal der gives; men den som ikke har, fra ham skal endog det tages, som han har.” Du skal handle som om dine ønsker allerede er virkelige, for kun aktiv tillid imponerer din underbevidsthed og med mindre du imponerer din underbevidsthed, kan tiden inden dine ønsker bliver virkelige, blive meget meget lang. Det står også skrevet: “thi Synet står ved Magt, træffer ind til Tide, usvigeligt iler det mod Målet; tøver det, bi så på det, thi det kommer; det udebliver ikke.” Hvilket betyder at du konstant må være overbevist om, at det du ønsker kommer, ønsket kommer efter din vedholdenhed i din overbevisning om at det allerede er, og når du synes det ikke kommer, så styrk din overbevisning, indtil det kommer. Når du tænker; “Jeg vil gerne, men jeg kan ikke,” så jo mere du forsøger, desto mindre er du i stand til at tiltrække dit ønske. Du tiltrækker aldrig det du vil, men du tiltrækker altid det, som du er bevidst og/eller ubevidst om at være.
At ændre din nuværende situation!
At ændre din nuværende situation, afhænger af din villighed til at ændre dine tanker. Men når jeg hjælper og underviser dig i at gøre det rigtige, samt løfter og healer, bliver det meget nemmere for dig. Jeg hører mange mennesker, der siger “Søren det er svært at holde fast i de positive tanker” – men nej, det er en læring, nøjagtig som du er god til at tænke de tanker du tænker i dag. Du tænker i dag som du gør, baseret på din læring (dine vaner).

Min tilgang

Min tilgang til at skabe de ændringer du virkelig ønsker dig, er gennem ændring af din underbevidsthed. Gamle uhensigtsmæssige -og selvkørende ubevidste tankemønstre skal ud af din underbevidsthed. Dette giver meget bedre mulighed for at dine nye drømmer, ønsker og visioner kan manifestere sig.

Video’er

På YouTube har jeg video’er, hvor du kan se dette, se video’erne.

Hvordan Det Virker

Samtalerne

Processen tager form og udfolder sig, når jeg blander indsigt, kærlighed, clairvoyance, bøn, tilgivelse samt healing ind i forløbet.
i

Opgaverne

Opgaverne du bliver givet, er primært for at slette gamle ubevidste samt uhensigtsmæssige tankemønstre.

Nå dine drømme

Vi “spidser blyanten” og skaber en vision der kan ramme målet, for uden en helt klar og skudsikker vision rammer vi aldrig det virkelige ønskede resultat. For vi får, hvad vi tænker (bevidst og ubevidst), hvad enten vi vil det eller ej.

Eksempler på priser
Kan selvfølgelig sammensættes efter dit behov

Eksempelvis: 2 Ugers Business Coaching

Gennem to uger, 5 samtaler.

Kr. 3500
Flere detaljer

Samtalerne er fordelt over to uger, og der vil indgå en del opgaver. Samtalernes varighed er på 1 time. Du vil efter hver samtale have opgaver du skal arbejde med for at nå næste niveau i din proces. Med mindre andet aftales forgår alle samtaler via Skype, FaceTime eller Hangout. Alle vores samtaler planlægges før opstart. Samtalerne kan lægges inden for tidsrummet 10:00 til 20:00.

Læs udtalelser …

Eksempelvis: 8 Ugers Business Coaching

Gennem 8 uger, 16 samtaler, to om ugen.

Kr. 9500
Flere detaljer

Samtalerne er fordelt over otte uger, og der vil indgå en del opgaver. Samtalernes varighed er på 1 time. Du vil efter hver samtale have opgaver du skal arbejde med for at nå næste niveau i din proces. Med mindre andet aftales forgår alle samtaler via Skype, FaceTime eller Hangout. Alle vores samtaler planlægges før opstart. Samtalerne kan lægges inden for tidsrummet 10:00 til 20:00.

Læs udtalelser …

Eksempelvis: 26 Ugers Business Coaching

Gennem 26 uger, 13 samtale, én om ugen.

Kr. 8550
Flere detaljer

Samtalerne er fordelt over 26 uger, og der vil indgå en del opgaver. Samtalernes varighed er på 1 time. Du vil efter hver samtale have opgaver du skal arbejde med for at nå næste niveau i din proces. Med mindre andet aftales forgår alle samtaler via Skype, FaceTime eller Hangout. Vores mødedatoer planlægges fra gang til gang. Samtalerne kan lægges inden for tidsrummet 10:00 til 20:00.

Læs udtalelser …

Har du spørgsmål?

11 + 5 =