Kære ,

Mellem Westminster broen og Lambeth broen i London, gik jeg forbi en hjemløs – jeg gik forbi, men …. jeg vendte om.

Kærlighed er ikke noget, det er ikke en ting, Kærlighed ER – Kærlighed er hvad du er!
– Skuffelse, Tvivl, Bekymring, Bebrejde, Modløshed, Vrede, Hævn, Had, Raseri, Jalousi, Usikkerhed, Skyld, Uværdighed, Frygt, Sorg, Depression, Fortvivlelse, Magtesløshed, Synd, Skyld – disse er alle de støreste illusioner der findes er, og det der hindre dig i at udfolde dig 100%. Du bør lære at tilgive, og derved sætte dig selv fri. Ved at søge efter kærlighed, fortæller du også dig selv … jeg har ikke kærlighed. Se min lille video om dette på YouTube: Jeg gik forbi en hjemløs

Det er ikke sikkert at du ønsker at forbedre dit liv. Men hvis du virkelig ønsker at forbedre kvaliteten af dit liv, så guider og støtter jeg dig i 12 måneder, gennem dette forløb: Ændre din kommunikation

[newsletters_snippet id=”1″]