Ja tak sagde jeg igen og igen , til endnu en kæresteudfordring.

Hvor har jeg mange gange taget endnu en udfordring – og hvis jeg dog bare havde vist, at det var det jeg gjorde, kunne jeg havde undgået mange, mange af mit livs op -og nedturer.

Men i min ego-bevidsthed så jeg det ikke – jeg valgte blot endnu et forhold, endnu en kæreste, endnu en kone. Da jeg var 16 fik jeg min første kæreste, wau hvor var hun skøn, og da jeg lidt over et år efter flyttede hjemmefra og til min egen lejlighed, boede vi sammen fra dette øjeblik. Hun var 16 og jeg 17 – vi var bare frie og havde alt vi ønskede os.

Jeg blev dog utilfreds med hende og smed hende ud, og hun måtte flytte hjem til sine forældre. Hmm, jeg tog hende tilbage – og hun flyttede ind igen, wau. Men dette skete flere gange, jeg smed hende ud og tilbage kom hun. Kunne jeg se “fejlen” – nej, ikke den gang. Men vi var sammen til jeg var 23, så brød vi endeligt. Det der her efter skete i mit liv på kæresteområdet, var nøjagtig det samme – ny kæreste, vi boede sammen, blev gift, gik fra hinanden, flyttede sammen igen. Dette skete igen flere gang, men jeg indså stadig ikke “fejlen” – hende var jeg sammen med i 14 år.

To gange til blev jeg gift, og et par kæresteforhold havde jeg også, alle sammen med samme tema som de forrige – og temaet var: “noget inden i mig kunne ikke ha’ det”, så jeg saboterede ubevidst mine forhold. Der hører mere til historien, for i alle mine forhold, på nær et, er jeg blevet advaret. En indre stemme kom til mig få uger efter jeg var begyndt et nyt forhold, og stemmen fortalte mig: “Du skal ikke forsætte dette forhold” – men det var noget jeg valgte at overhøre.

Intet af det jeg har beskrevet var på noget tidspunkt synligt for mig, faktisk blev det først synligt en novemberdag i 2011, efter jeg i mange år havde praktiseret tilgivelse via ho’oponopono. Jeg så og erkendte hvad der skete – det beskriver jeg i “Når egoet tager for sig”, som er et af kapitlerne i min lille e-bog “Bryd Fri”, som du gratis kan downloade. Fra den dag i november 2011, erkendte jeg, hvor virkelig tryghed, frihed og lykke findes.

Jeg kan undervise dig i, at forstå dine følelser: “Dumme følelser”

Kærlig hilsen, Søren