Kom i gang med selvhealing

4 ugers onlineforløb – starter 2. april 2018

Forløbet er for dig … 
– der ønsker at kunne heale sig selv.
– der ønsker i fremtiden at gå udenom lægesystemet.
– der ikke ønsker at være offer for sygdomme.
– der ønsker at fejre sig selv som hel og perfekt.
– der ønsker at få basal undervisning i hvordan du korrekt praktiserer selvhealing.

Starter d.2 april
Dette forløb er meget enkelt, således kan alle være med, men for dig, der i årevis, ingen vegne er kommet med din selvhealing, du kan nu få justeret dine grundlæggende metoder. Dette er selvfølgelig ikke et fuldt ud healingsprogram, men holdt på en let og enkelt måde, således at du kan komme i gang med helt basal healing. Nu er det jo ikke tomme ord du modtager fra mig, da jeg nu igennem mange år har levet selvhealing, lige meget hvad jeg har været uden for, og lige meget hvor i kroppen jeg har haft en udfordring.

Sådan foregår det i praksis
Du modtager en mail, en gang om ugen med opgaver, med eksempler, og med hvad du gør helt konkret. I uge 2, 3 og 4, vil der udover undervisningen også være svar på de spørgsmål der måtte være kommet ind. Så du kan under forløbet stille konkrete spørgsmål og så få dem besvaret i den efterfølgende uge. Vi tager udgang i helt konkrete eksempler. Et af eksemplerne vil være noget så dagligdags som forkølelse, med hvordan du hurtigst muligt kommer tilbage til din normaltilstand, samt hvordan undgår du en forkølelse. Et andet af eksemplerne vil være fra da jeg havde så mange smerter i mit ene ben, at jeg gennem flere dage kastede op af bar smerte. Så hvordan undgik jeg lægen, hvordan healende jeg mig selv, jeg giver dig metoden. Der kommer flere eksempler samt selvfølgelig hvordan du undgår lægerne i fremtiden.

Således ser de 4 uger ud

 • Uge 1.
  • I gang med selvhealing.
  • Hvorfor opstår det?
  • Fokus / Nonfokus.
 • Uge 2.
  • Du har power via dine ord.
  • Hvordan healer du noget allerede opstået?
 • Uge 3.
  • Din krop og dets positive / negative stadig – du ændre det nu.
  • Forståelse gør ikke tricket.
  • Undertrykkelse og/eller tilsidesættelse.
 • Uge 4.
  • Faldgrupper, faresignaler, positive signaler, hvornår har du healet nok.
  • Er der flere måder at heale på?
  • Hvordan forhinder du det i af opstår igen?

Bonus materiale: Den Avancerede Mor/Barn Meditation, som er meditation mellem det bevidste og det ubevidste sind.

Intro pris 675,-


Du kan også overføre betalingen via: Mobile Pay: 50131300 eller Jyske Bank: Reg.: 5064 Konto: 0001422345

...for godt til at være sandt.

Designet for dit liv ser du ofte i din bevidsthed, men du ser det som noget, der virker for godt til at være sandt. Du bør derfor ikke spilde et øjeblik med beklagelse og med at tænke på fortidens fejl, det er blot at inficere dig selv igen. Men ved igen og igen og igen, at nægte at kikke på fortiden, elske dig selv, og blidt men bestemt at fokusere på det du virkelig ønsker, på den måde bliver du bedre og bedre, dag for dag, til at erkende at du og kun du skaber dit liv. Således vil du en dag “lande” i fuld erkendelse af, at du virkelig er den POWER og den FRIHED du søger, for når du tror ​​at noget er umuligt, går dit sind i arbejde for at bevise hvorfor det er umuligt. Men når du tror – virkelig tror – at noget er muligt, går din bevidsthed i arbejde for dig, og hjælper dig med at finde måder til at virkeliggøre det.

Du bliver og får hvad du tænker, enten du vil det eller ej.
Det er især de selvkørende tanker der skaber, altså de tanker du har, uden du er bevidst om det, så du ændrer dit liv konstant, enten til det bedre, til det værre, eller som de fleste mennesker, til det samme igen og igen, for da intet i universet står stille, ændres du også konstant, du opfatter det bare som om det er det samme, men det er kun fordi dine tanker er de samme.

Når du ikke sætter retning på dit tanker.
De mennesker der lever i frygt for sygdom, er de der får den. Lidelser af enhver art, er altid et resultat af forkert tænkning i en bestemt retning, og en indikator for at være ude af harmoni med sig selv. Er du typen der griber chancen når den er der, men trods det aldrig rigtig kommer nogen vegne, er det den vej du vil fortsætte af, indtil du lader dine tanker og al din styrke bevæge sig i samme retning, og du lærer at udvise vilje og tålmodighed. Vi har alle det tilfælles, at vores hjerne er vores værktøj. Så det er relevant at spørge sig selv; bruger jeg min mulighed for at tænke, eller bruger den mig. En diæt, eller slankekur vil kun fungere, hvis du samtidig ændrer dit tankesæt, gør du det, følger resten ganske af sig selv. Men, men, men, næsten alle mennesker udtrykker: “det er svært at ændre mine tanker”, og dermed, pr. lov, bliver det selvfølgelig svært.

Sygdomme, lidelser, skavanker.
Den eneste årsag til at vi mennesker har sygdomme, lidelser, skavanker, “jeg kan ikke”, og hvad vi ellers kan finde på at kalde det, er at vi primært lader vores sind blive styret af omgivelserne. Hvordan er jeg kommet ud af denne styring? Det er jeg ved dag for dag at praktisere det jeg mine lærer har sagt til mig. Jeg videregiver denne information til dig igen og igen via min YouTube kanal, mine nyhedsmails, og min undervisning. Lige nu kan du tilmelde dig mit 4 ugers onlineforløb: Kom i gang med selvhealing, som starter 2. april.

Død over uægte tanker.

Energierne er så opsat på at opfylde dine ønsker.

Når du tror, ​​at noget er umuligt, går dit sind automatisk i arbejde for at bevise hvorfor. Men når du tror, noget er muligt, går dit sind automatisk i arbejde for dig, og hjælper dig med at finde måden hvorpå det kan lade sig gøre.

Det Guddommelige, Kraften i Universet, eller hvad du kalder denne kraft, er så opsat på at opfylde vores ønsker, at vi let overser enkeltheden i hvordan loven virker. Du må være inderlig ærlig, inderlig oprigtig, samt sandfærdig begære, og anmode om visse forhold eller ting – mentale, fysiske eller åndelige. Ikke blot skaber vi det vi har fokus på, men vi fastholder også det vi har fokus på – hvilke er årsagen til at de fleste menneskers liv, opleves som det samme igen og igen, år efter år.

Død over uægte tanker, er når de tanker som skaber og fastholder det negative i dit liv udryddes, således der kan blive plads til de tanker som kan skabe det du virkelig ønsker. Jeg tilbyder dig grundlæggende undervisning i hvordan du udrydder dine uægte tanker:

Kom i gang med selvhealing
4 ugers onlineforløb – starter 2. april 2018