Mit navn er Søren Egstrup

DU tilbydes PERSONLIG LIVSUNDERVISNING 

 

Ønsker du at bryde fri?

Bryd fri fra det der fastholder dig, såsom lavt selvværd, lidelse, sygdom, som gør, du ikke oplever det du ønsker.

Læs mere

Først identificerer jeg udfordringen hos dig, derefter finder jeg “modgiften”, som er midlet til løsning af det du ønsker at bryde fri af. Processen tager form og udfolder sig når jeg blander indsigt, kærlighed, bøn, clairvoyance, tilgivelse samt healing ind i undervisningen.

Du kan godt!

Hvorfor du får det modsatte af det du ønsker.

Læs mere

Du får nøjagtig hvad du indeholder, og fordi dine ønsker ofte – eller altid – er i modstrid med hvad du dybest set tror om dig selv, er det dine dybeste overbevisninger om dig selv, der har power’en til at tiltrække, og det underordnet om du bruger, bøn, affirmationer, mantra eller noget andet, dine dybeste holdninger vinder, ALTID.

… at forstå alt, er at have tilgivet alt …

Om Mig

Hvad er min intention for at gøre det jeg gør:
– en bedre indre verden for det enkelte mennesker.
– og min entusiasmen er, at jeg ser, det er muligt.

Psykologiske følelser er et valg
Mit studie af egoet lærte mig, at den følelsesmæssige reaktion faktisk er et valg, men et valg jeg ikke kunne se når jeg var i selve følelsen, jeg var altså ikke i stand til at se transparent fra egoet, og se at jeg faktisk kunne fortage andre valg end de egoet tilbød.

Egoet er ikke virkeligt, men en idé vi har taget til os, men vi har investeret så meget tid i det, at det er blevet til sandheden, og vi har virkelig en mega udfordring i at give slip på noget vi har investeret meget tid og energi i. Den metode jeg brugte til at frigøre mig selv fra hukommelsen jeg opfattede som problemer, er en proces der omdanner, tilgiver og ændre.

Kommer ulykkelighed (det modsatte af lykke) ikke af, ikke at få opfyldt dine drømme?
Mål forbundet med vores Væren, ser ud til at være en uundgåelig del af menneskers liv.
⁃ Så ulykkelighed kommer af manglen på indre power.
⁃ Så ulykkelighed kommer af ikke at nå dine mål.

Glæde og Lykke er tilstanden alle mennesker søger, men som ikke ret mange finder, da den ikke findes i verden, men inden i – og den er ikke betinger af dine omgivelser eller andre mennesker. Lige så snart du er på rette vej – målet forbundet med din Væren – er glæde og lykke uundgåeligt.

Mission
Min mission er at bringe klarhed og erkendelse frem i dig, således at du tydeligt erkender at du og ingen andre skaber det du oplever samt kommer til at opleve. At bringe dig den korrekte måde at tænke på, således at du kan fjerne sygdom, lidelse m.m., og skabe det liv, du virkelig ønsker at opleve.

Søren

Udtalelser

“De opgaver jeg har fået undervejs – ser ud på en` måde, når jeg får dem og når jeg så har arbejdet med dem, ser det helt anderledes og meget mere fantastisk ud, end jeg på nogen måde kunne forestille mig, inden jeg gik i gang.” ~Gitte Ulsø

“Jeg er selv behandler – og har mere end syv års lærdom i branchen bag mig – men har trods ihærdig indsats ikke kunnet “knække koden.” – Søren Egstrup har hjulpet mig.” ~Annette

“Smerten har været helt væk siden… (jubii) – ind imellem “banker den på” inde fra… helt korte øjeblikke.. ofte i kritiske øjeblikke! Jeg mærker den ind imellem som en slags “ar” eller fantom… og pist er den væk.. jeg når lige at hilse på den som en gammel ven..” ~Susanne Ahrenkiel

“I denne suppedas af knurren og brummen dukker så troldmanden op: kraftfuld, klar, upåvirket af begær eller flyvske tanker. Fri som han er, for menneskelige emotioner, står han på en startrampe, som allerede er et eller to trin hævet over mængden.” ~Gitte

Den optimisme og pulsering jeg oplever nu bringer mig videre i min udvikling, og jeg glæder mig til endnu i mange år at svinge min spæde drengekrop (Svend på 82år) ud over sengekanten om morgenen og sige et eneste ord, TAK for et fantastisk seminar Søren. ~Svend

..du finder udtalelser flere steder under det jeg tilbyder.

Skriv gerne, hvis du har spørgsmål:

2 + 7 =