HEALING

gennem 14 dage

Healing

Fra mandag d.18 marts, til og med søndag d.31 marts 2019 – uge 12 og uge 13.

Healingen forgår som fjernhealing hvor jeg går ind og nedbryder de energier, som er med til at vedligeholde det du oplever som udfordring.

Healing er ikke en mirakelkur, men en støtte af den lidendes celler, så cellerne igen kan arbejde perfekt og blive aktiveret således at disse kan helbrede sig selv – eller mere korrekt, erstatte en forkert opfattelse med rent lys og energi.

Al modgang i dit liv kommer fra din egen skabelse, og modgang kan være det som opleves som sygdom, fysisk skavank eller du oplever anden form for modstand i dit liv, som eksempelvis dine relationer med andre.

Da alt er skabelse og skabelse sker via tanker, kan jeg kort sige: Har du eksempelvis for højt blodtryk, har du dette alene på baggrund af, at du eller dine forfædre har tænkt tanker der har skabt det.

Healing sker når jeg arbejder med energierne i universet, når jeg healer på problemet/udfordringen, renses den energi der er årsagen til problemet, problemet har herefter ikke andet valg end at rette sig tilbage til sin rette tilstand – fra disharmoni til harmoni. Under min tidligere gratis healing, kan du læse forskellige kommentarer.

Healingen sendes/udføres: Hver morgen gennem to uger!
Der er intet du skal foretage dig, men blot forsætte med hvad du normalt plejer at lave.

Dette produkt tilbydes ikke mere!

Har du spørgsmål inden du betaler, skriv her:

8 + 14 =

Johan skrev dette til mig, da han tilmeldte sig sidste 14 dages healings periode: 
(jeg har fået lov til at dele det) Du kan “fange” Johan via hans Facebook side.

– – – klip – – –
Symptom: Er kommet meget langt – siden healings periode – i oktober sidste år … 🙂
Fik dog lige – inspiration til – at være med igen – her i år …
Der så jo meget – man ikke ved – om ens underbevidsthed – og det jo heller ikke noget – man behøver – at vide noget om …
Når bare – det bliver healet – på den rette måde …
Har det rigtig godt – og er glad hver dag – da jeg nærmer mig – mine mål – på en stille og rolig måde – dag for dag … 🙂
Lidt for ofte – kan jeg dog – godt føle mig – meget stresset – og må derfor ofte – tage en pause – for lige – at komme tilbage – på sporet …
– – – klip – – –

Og han skrev dette lige som healingsperioden var ved at være færdig:

– – – klip – – –
Kære Søren
Mange tak – det glæder mig – at du er glad – for min respons – på healingen …
Det går stadig – helt fint her …
Kan mærke – at der renses grundigt ud …
Oplever – at det med maven – er forbundet til – et dårligt selvværd – jeg har kæmpet med – hele livet …
Heldigvis, mærker jeg nu – at jeg bliver – mere centreret – i min – egen energi …
Og oplever – at jeg – på en – naturlig måde – lægger afstand – til de mennesker – jeg ikke længere – har brug for – at have – i mit liv …
Andre og bedre personer – kommer stille og roligt – ind i mit bevidstheds felt …
Alt i alt – en rigtig god og dejlig – healing process … :->)
Kh Johan
– – – klip – – –

Smerte i højre hofte

Kære Søren, tak for din hjælp og din indsigt.

Jeg henvendte mig til dig i Juni 2014, da du søgte Klienter til at arbejde med en fysisk smerte, der ikke var i lægebehandling eller under medicinering.

Jeg henvendte mig vedr. længerevarende smerte i højre hofte.
Smerten havde været en “del” af mig i ca. 2 år.
Den havde sneget sig “ind-på-mig” i en periode hvor jeg var i stor livskrise, pga. personlige problemer på hjemmefronten.

Jeg havde så mange opgaver og bekymringer at jeg ikke havde tid til at tage mig af smerten.. den boede “bare” i hoften og jeg bar den rundt! – som alt det andet der skete i mit liv”.

Det startede med en svag “muren” inde i højre hofte knogle.. svage vibrationer.. de kom oftere og oftere.
Det gik langsomt over i, at jeg vågnede om natten og ikke kunne falde i søvn for uro, senere smerte.. derefter vedvarende smerte. Kunne ikke ligge på den højre side… senere heller ikke på venstre side, da kroppens vægt (med højre på venstre) gjorde for ondt.

Ved første konsultation i begyndelsen af Juli ’14. var dette min kroniske tilstand: 90% af tiden konstant smerte i højre hofte, dårlig søvn, generel bekymret og bekymret for smertens grundlag… samtidig kørte jeg min selvstændige virksomhed som jeg skulle.

Jeg henvendte mig til Søren Egstrup fordi jeg ville FORANDRING og fordi jeg ved min krop sender mig signaler, som jeg bør lytte til: jeg havde ikke selv kræfterne, overblikket og ej heller viden nok, til at gribe fat i denne forståelse og derved skabe forandring. Jeg vidste bare at der skulle ske noget inden jeg knækkede…

Ved mødet med Søren Egstrup, skete der langsomt en forandring – jeg forstod det ikke helt i begyndelsen. Det havde Søren forberedt mig på ville ske.. så jeg hvilede i det! Vi mødtes i hans klinik 1 gang, derefter Skype møde, derefter telefon hver uge, samme dag og tidspunkt. Dette stod på i ca. 2 md. derefter talte vi i telefon hver 14. dag i endnu 2 måneder. Samtalerne varede fra 10 til 15 min.

Symptomerne blev ikke bedre den første lange tid… jeg var frustreret og bange. Hvad havde jeg begivet mig ud i?
Jeg kørte videre på et overskud jeg slet ikke havde.. smerten var stadig lige voldsom. Som en fysisk blokering jeg ikke kunne komme uden om… det var lettere da jeg ikke var så opmærksom på den… da boede den kun i hoften.. NU var den også i min bevidsthed.
Langsom (efter ca. 2 måneder) begyndte jeg at blive opmærksom på de få tidsrum hvor jeg IKKE havde ondt i hoften.
Jeg sov stadig ikke uden smerte, men i dagstimerne var der ind imellem lidt ro.

Det var svært, at jeg hver gang jeg talte med Søren, ikke følte jeg kunne meddele, at det var blevet bedre. Måske var jeg virkelig syg tænkte jeg ind imellem i korte, panik tanker? Søren spurgte løbende ind til indre og ydre, tidligere og nuværende tilstande i mit liv; nogen gange med relevans, andre gange syntes det “blindt”.

Pludselig en dag i oktober sige han, pr telefon: “Så Susanne,- herfra kan du selv, dette er vores sidste samtale”.

“NÅ”.. tænkte jeg.. og hoften skreg stadig AV som før… hvad SÅ? men jeg blev lidt paf.. og forvirret.

Var så bare i den tilstand, uden den store forskel!

Pludselig 2 dage efter, måtte jeg, til min store overraskelse, konstaterer at hoftesmerten var HELT væk… jeg gik og lurede i et par dage.. men nej.. ingenting… jeg kunne også ligge på begge sider uden problem.

Smerten har været helt væk siden… (jubii) – ind imellem “banker den på” inde fra… helt korte øjeblikke.. ofte i kritiske øjeblikke! Jeg mærker den ind imellem som en slags “ar” eller fantom… og pist er den væk.. jeg når lige at hilse på den som en gammel ven.

Den kommer ikke igen.. tak for det.

Susanne Ahrenkiel
www.susanne-ahrenkiel.dk

Annette siger tak for min healing!

Forklaring på hvordan jeg healer noget fysisk.