Kære , der har igen være efterspørgsel på min healing, hvilke er grundet til at jeg tilbyder det fra på mandag.

Jeg tilbyder lige nu healing gennem to uger, fra 10. december til og med 23. december, prisen er 725,-

Healingen forgår som fjernhealing hvor jeg går ind og nedbryder de energier, som er med til at vedligeholde det du oplever som udfordring. Healing er ikke en mirakelkur, men en støtte af den lidendes celler, så cellerne igen kan arbejde perfekt og blive aktiveret således at disse kan helbrede sig selv – eller mere korrekt, erstatte en forkert opfattelse med rent lys og energi.

Johan skrev dette til mig, da han tidligere tilmeldte sig 14 dages healing:

– – – klip – – –
Symptom: Er kommet meget langt – siden healings periode – i oktober sidste år … ?
Fik dog lige – inspiration til – at være med igen – her i år …
Der så jo meget – man ikke ved – om ens underbevidsthed – og det jo heller ikke noget – man behøver – at vide noget om …
Når bare – det bliver healet – på den rette måde …
Har det rigtig godt – og er glad hver dag – da jeg nærmer mig – mine mål – på en stille og rolig måde – dag for dag … ?
Lidt for ofte – kan jeg dog – godt føle mig – meget stresset – og må derfor ofte – tage en pause – for lige – at komme tilbage – på sporet …- – – klip – – –
Og han skrev dette lige som healingsperioden var ved at være færdig:
– – – klip – – –

– – – klip – – –
Kære Søren
Mange tak – det glæder mig – at du er glad – for min respons – på healingen …
Det går stadig – helt fint her …
Kan mærke – at der renses grundigt ud …
Oplever – at det med maven – er forbundet til – et dårligt selvværd – jeg har kæmpet med – hele livet …
Heldigvis, mærker jeg nu – at jeg bliver – mere centreret – i min – egen energi …
Og oplever – at jeg – på en – naturlig måde – lægger afstand – til de mennesker – jeg ikke længere – har brug for – at have – i mit liv …
Andre og bedre personer – kommer stille og roligt – ind i mit bevidstheds felt …
Alt i alt – en rigtig god og dejlig – healing process … :->)
Kh Johan
– – – klip – – –

Al modgang i dit liv kommer fra din egen skabelse, og modgang kan være det som opleves som sygdom, fysisk skavank eller du oplever anden form for modstand i dit liv, som eksempelvis dine relationer med andre.
Da alt er skabelse og skabelse sker via tanker, kan jeg kort sige: Har du eksempelvis for højt blodtryk, har du dette alene på baggrund af, at du eller dine forfædre har tænkt tanker der har skabt det.

Healing sker når jeg arbejder med energierne i universet, når jeg healer på problemet/udfordringen, renses den energi der er årsagen til problemet, problemet har herefter ikke andet valg end at rette sig tilbage til sin rette tilstand – fra disharmoni til harmoni.

Du kan bestille healing på denne side: Healing

Kærlig hilsen, Søren