HEALING

for mere KLARHED

Healing for mere KLARHED

Målet er at skabe mere klarhed mellem dit bevidste og ubevidste sind.

Fra mandag d.23/3, til og med søndag d.29/3-2020 – uge 13.

Healingen forgår som fjernhealing hvor jeg går ind og nedbryder de energier, som blokerer for den indre kommunikation til dit bevidste sind.

Healing sker når jeg arbejder med energierne i universet, når jeg som her – i healing for mere klarhed –  tager kontakt til dit indre barn, sender kærlighed, og beder dit indre barn om at give slip. Dit indre barn (dit ubevidste sind), er den del der indeholder alt hvad du kommer til at opleve og alt hvad du har oplevet. Både alt det positive som alt det negative. Under denne healing, anmoder jeg også dit indre barn om at give slip i dine blokeringer, i henhold til det som du beskriver som din/dine udfordringer for mig, således at du kan modtage mere klarhed fra universet.

I hver af de 7 dage, sender jeg dig en e-mail med det jeg har oplevet under dages forbindelse med dit indre barn.

Begrænset pladser til denne type healing!

Pris kr. 1.700,-

Healing for mere klarhed, udføres hver morgen i én uge – 7 dage.
Der er intet du skal foretage dig, men blot forsætte med hvad du normalt plejer at lave.
Hvis knappen “Bestil nu ..” er væk, er der udsolgt!

Når du har betalt, modtager du en personlig e-mail fra mig, hvor jeg beder om oplysninger på det du ønsker healing til.

Har du spørgsmål inden du tilmelder dig, skriv her:

11 + 8 =