Gratis én dag med denne healing

Healing for mere klarhed, kun i uge 28

Healing for mere klarhed.

Målet er at skabe mere klarhed mellem dit bevidste og ubevidste sind.

Én dag med Healing for mere Klarhed

 

Healingen forgår som fjernhealing hvor jeg går ind og nedbryder de energier, som blokerer for den indre kommunikation til dit bevidste sind.

Healing sker når jeg arbejder med energierne i universet, når jeg som her – i healing for mere klarhed –  tager kontakt til dit indre barn, sender kærlighed, og beder dit indre barn om at give slip. Dit indre barn (dit ubevidste sind), er den del der indeholder alt hvad du kommer til at opleve og alt hvad du har oplevet. Både alt det positive som alt det negative. Under denne healing, anmoder jeg dit indre barn om at give slip i det der blokerer for mere klarhed, i henhold til det som du beskriver som din/dine udfordringer i hverdagen, således at du kan modtage mere klarhed fra universet.

Hver dag sender jeg dig en e-mail, med det jeg har oplevet under dages healingen.

Hvis formen “Tilmeld dig her” herunder ikke mere er synlig, er alle tilgængelige gratis healinger optaget!

Så er alt optaget, til denne gratis healing!