Forstå Dine Følelser
“Dumme Følelser”

Et Online Kursus du kan gå i gang med, når som helst.

Spørgsmål som disse dukker måske op i dit liv: Hvordan mærker jeg mine følelser? Hvordan rummer man sine følelser? Hvordan forstå jeg mine følelser? Er der en besked til mig i mine følelser? Hvordan håndterer jeg mine følelser?

Når du ikke kan se sandheden i dine følelser, føler du dig ’fortabt’, dog uden at vide det. Føler du dig f.eks. “ikke god nok”, er dette aldrig korrekt, dette er blot følelsen du på et tidspunkt har tilladt dig selv at tage til dig.

Det er kun dine følelser der forbestemmer dit liv, og dine følelser har den mening du giver dem, og det er dine tanker der afgør dine følelser, og de fleste af dine tanker afgøres af den måde du reagerer på mennesker og på ting der sker i verden.

Kom til at forstå, og at navigere bedre, omkring alle dine følelser.

Dette online kursus er designet for at få dig til at se dine følelser som de virkelig er, som meget brugbar information. Vi skal omkring hele følelses registret, og se på hvad er det der sker inden i os.  Du har skabt en kløft mellem din menneskelige del og din Værendel (det du er uden dit ego), du har simpelthen adskilt dem. Jeg havde den opfattelse, at mine følelser var sande og korrekte, og det jeg havde fået fortalte om mine følelser, troede jeg var sandheden. Dette er trods al vor psykologisk uddannelse, studier og metafysiske læring. Selv om dette kursus ikke handler om Loven om Tiltrækning, er følelserne afgørende når vi ønsker at manifestere noget bestemt.

Kvaliteten af dit liv, er en direkte afspejling af din kommunikation med dig selv!

I 2003 ville jeg skilles, og her er en kort version af min historie med, hvad der blev min kickstarter, en kickstarter ind i mit indre univers.
Dengang var mine forældre de første mennesker, jeg tænkte på at fortælle nyheden om, at jeg ville skilles. Så jeg var så taget ud til mine forældre kun for at fortælle dette. Da jeg ankom beder jeg dem om at sætte sig ned. Jeg beder den sætte sig ved siden af hinanden, så vi kunne sidder overfor hinanden. Men du er lige nødt til at vide lidt, bare lidt, om mit forhold til mine forældre som jeg opfattede det dengang. De var kontrollerende. De var irettesættende. De gav mig en masse skyldfølelser. Meget af det jeg gjorde – nej, næsten det hele, var forkert i deres øjne. Jeg nævner her blot nogle få ting; Min første kone var ikke den korrekte, og så havde hun en datter fra tidligere – dette var ikke velset og det blev udtrykt. Jeg brugte penge på forkerte ting. Jeg købte for dyre ting. Og en gang da jeg sagde mit job op, uden at have fundet et nyt – fortalte min far mig, at jeg var nødt til at sluge nogle kameler, som betyder, at tilpasse mig det jeg ikke brød mig om. Men jeg havde det således, at hvis jeg ikke var super glad for at tage på arbejdet, måtte jeg finde mig et nyt arbejde. Vi sad nu overfor hinanden og jeg fortalte dem så, at jeg ville skilles (fra min kone nummer to), og deres respons til mig kom synkron – altså samtidig udtrykte de: “Hvordan kan du gøre dette imod os”.

Dette “Hvordan kan du gøre dette imod os” fik mit sind til at bryde sammen, en form for nedsmeltning, mit sind holdt op med at fungere, men en indre erkendelse opstod i samme øjeblik: “noget var fuldstændigt galt med den måde jeg var styret af mine følelser”. Jeg vidste på dette tidspunkt overhovedet ikke hvad, men jeg tog i dette øjeblik en beslutning, at jeg måtte finde løsningen, lige meget hvilke omkostninger det måtte have.

Jeg havde ikke tidligere tænkt over det på denne måde, at det kunne være forkert at få skyldfølelser, at det kunne være forkert at mine forældre hele tiden kritiserede mig for mine handlinger, for det var jo sådan jeg var opdraget og dermed også det jeg troede på var korrekt og sandt, indtil den dag mit sind brød sammen.

Ingen tvivl om at mine forældre sagde dette, men min reaktion dengang, var sådan jeg valgte at opfatte det – wow, sikke en masse skidt jeg havde bygget op omkring betydningen af mine følelser.

Efter dette online kursus vil det stå meget klart for dig, hvor meget ‘skidt’ du har bygget op omkring hvad dine følelser betyder.

Lad mig vise dig det første skridt i forståelse af problemet – adskillelse, som kan kendes som ubevidst skyld.

Ubevidst skyld er, hvad alle mennesker lider under når de ikke er vidende om at de er kærligheden selv. Væren er Kærlighed, mens mennesket er ego. Det menneskelige søger altid efter Væren, men kender ikke dets eksistens. Det menneskelige søger Væren, fordi det er dens natur at søge, ønsket og længslen efter kærlighed. Men søgningen foregår gennem opfattelsen af verden, i stedet for gennem det indre univers.

På grund af uvidenhed om Væren, opleves måske følgende følelser:
– Jeg savner noget.
– Jeg føler mig ikke komplet.
– Jeg føler mig ikke god nok.
– Jeg mangler noget.
– Der må være noget galt med mig.

Tro det eller ej, alle mennesker lider af ovennævnte følelser, men de er ubevidste. Der tales ofte ikke om dem, men der føles en uro, en angst, et indre ubehag, uden af vide hvad det er, for det foregår på det ubevidste niveau.

Om dette kursus:
– Starter al smerte ikke med en følelse af at miste eller mangle?
– Hvordan du bliver bedre og bedre til at blive i en god følelse.
– Et af de første spørgsmål, du får muligheden for at svare på, er: Fortæl mig dine negative følelser, således at jeg kan undervise dig i, hvordan du komme ud af dem.
– Kvaliteten af vores liv, vil altid være en direkte afspejling af vores kommunikation med os selv. I kurset handler det netop om den kommunikation vi har med os selv, og den mening vi har givet vores følelser.

 

Jeg lover dig, efter dette kursus, vil du være meget bedre til forstå og navigere i dine følelser.

Sådan foregår det i praksis
Dette online kursus, kan du komme i gang med lige med det samme. Lige så snart du har betalt, modtager du en e-mail med login detaljer, og så er du i gang. Du modtager en mail en gang om ugen, gennem fire uger, med opgaver, med eksempler, og med hvad du gør helt konkret. Du kan tage dette kursus på tidspunkter der passer dig, samt stille spørgsmål når det passer dig.

Kun kr. 495,-  

Har du spørgsmål inden du går i gang:

13 + 7 =

Nulstil glemte passwords
Indtast din e-mailadresse, hvis du ønsker en ny adgangskode sendt