Kvaliteten af dit liv, har direkte relation til den mening du giver dine følelser.

Her under kan du læse overskrifterne på det vi skal igennem på dette forløb.

SÅRET

SKYLD

VRED

UTÅLMODIGHED

FRYGT

DEPRESSION

LYKKE

GLÆDE

TILFREDSHED

Er dine følelser sande?

Er dine følelser virkelig dine?

Hvorfor dine følelser, ind imellem voldtager dig?

Kender du følelsen “jeg savner ‘noget'”?

Kender du følelsen “jeg føler mig ikke god nok”?

Vil du ændre dine følelser?

Kan du ændre dine følelser?

forløbs start: 1. januar 2019
– – –

Du kommer på følelsesmæssig opdagelse.
– – –

Efter dette forløb, vil du ha’ fået en dyb, dyb indsigt i, hvordan vi mennesker følelsesmæssigt virker, samt hvordan du kan ændre det uhensigtsmæssige i dit liv.

Det praktiske

Forløbet løber over 12 uger, gennem 6 moduler, hvor hvert modul indeholder flere lektioner.
Den 1. januar modtager du adgang til modul #1, den 15. januar til modul #2, den 29. januar til modul #3 og videre hver 14 dag.

Under hvert modul, er der mulighed for at stille spørgsmål, og spørgsmålene bliver løbende besvaret – og der er ingen grænser for hvor mange spørgsmål du kan stille 🙂 Du kan gennem hele forløbet også stille spørgsmål til tidligere moduler, således at når vi f.eks. er på modul #4, og du har spørgsmål til noget under modul #2, stille du blot spørgsmål under det modul hvor spørgsmålet hører til.

Du har hele tiden mulighed for at gå tilbage i modulerne som ugerne skrider frem, og du vil have adgang til hele forløbet i minimum tre år.

Få en samtale-session

Få en samtale-session på 1 time, ved betaling af dette forløb senest d. 24 december. Samtalen kan lægges efter eget valg, dog senest i uge 13 – 2019. Sessionen holdes enten via telefon eller via Skype/FaceTime.

Betal på én gang 999,-

Når du betaler på én gang, skal du kun indtaste din e-mailadresse.

Betal over 3 gange á 333,-

Når du betaler over flere gange, bliver du bedt om at indtaste e-mail, samt navn og adresse.

|

Min historie

Min historie begynder i 2003 – dette blev min rejse ind i en verden af åndelighed, spiritualitet, det uforklarlige, energien i universet – det som jeg også ind i mellem kalder det guddommelige.

I 2003 ville jeg skilles
Dengang var mine forældre de første mennesker, jeg tænkte på at fortælle sådan en nyhed. Så jeg var så taget ud til mine forældre kun for at fortælle dette. Da jeg ankom, bad jeg dem om at sætte sig ned. Jeg bad dem sætte sig ved siden af hinanden, så vi kunne sidder overfor hinanden. Men du er lige nødt til at vide lidt, bare lidt, om mit forhold til mine forældre som jeg opfattede det dengang. De var kontrollerende. De var irettesættende. De gav mig en masse skyldfølelser. Meget af det jeg gjorde – nej, næsten det hele, var forkert i deres øjne. Jeg nævner her blot nogle få ting; Min første kone var ikke den korrekte, og så havde hun en datter fra tidligere – dette var ikke velset og det blev udtrykt. Jeg brugte penge på forkerte ting. Jeg købte for dyre ting. Og engang da jeg sagde mit job op, uden at have fundet et nyt – fortalte min far mig, at jeg var nødt til at sluge nogle kameler, som betød, at jeg var nødt til at indordne mig. Men jeg havde det således, at hvis jeg ikke var super glad for det arbejde jeg havde, måtte jeg finde mig et nyt.

Vi sad nu overfor hinanden og jeg fortalte dem så, at jeg ville skilles fra Anita – som var min kone nummer to – og deres respons til mig kom synkron – altså samtidig udtrykte de; “Hvordan kan du gøre dette imod os”. 

Dette fik mit sind til at bryde sammen – en form for nedsmeltning, mit sind holdt op med at fungere, men en indre erkendelse opstod; “noget var fuldstændigt galt med den måde jeg var styret af mine følelser” – men jeg vidste på dette tidspunkt overhovedet ikke hvad. Jeg tog i dette øjeblik en beslutning, jeg måtte finde årsagen, lige meget hvilke omkostninger det måtte have.

Jeg havde ikke tidligere tænkt over det på denne måde, at det kunne være forkert at få skyldfølelser, at det kunne være forkert at mine forældre hele tiden kritiserede mig for mine handlinger, for det var jo sådan jeg var opdraget og dermed også det jeg troede på var korrekt og sandt, indtil den dag i 2003, da mit sind brød sammen.

Søren Egstrup