Vælg en side

Personlig Livsundervisning

Elsk Dig Selv

– et Online Forløb

Vi arbejder med temaet ‘Elsk Dig Selv’ gennem helt forløbet. Målet er at du gennem dette forløb, kommer til at elske dig selv, mere og mere – kunne du tænke dig det?

Der er DIT liv!

Du kommer til at opleve, hvad du ubevidst indeholder, hvad end du vil det eller ej.

Personlig Livs Udvikling

Har du givet din power væk til andre?

Hjælper dig til at leve mere fuldt.

Lås op for dit hjerte.

Igennem alle min ‘kampe’, har jeg erkendt, at jeg kunne virkelig ikke elske et andet menneske, førend jeg elskede mig selv.

Dette er ikke nyt, sådan har det altid virket!

Du indeholder den power, der gør det!

Du sidder på magten.

Kun du kan ændre det!

Sådan foregår det i praksis

Dette er et forløb, med fuld support.

...mere praktisk information

Vi starter fredag d.29 marts, hvor lektion #1 bliver tilgængelig, og fortsætter med ny lektion hver 3 dag, igennem fire uger. Under hver lektion finder du undervisning i form af videoer, pdf-dokumenter, samt et område til spørgsmål og kommentarer – det er her hvor du som deltager kan stille spørgmål. Svar på spørgsmål, kommer enten som et direkte tekstsvar eller som videosvar, alt efter hvor omfattende mit svar vil være. Dette er et online forløb med fuld support, nærmest en perfekt måde at modtage undervisning på, for du er med på tidspunkter der passer dig, du logger dig ind på undervisningssiderne når du har tid og stiller spørgsmål når du har tid. Alle indkomne spørgsmål besvares løbende, igennem hele forløbet. Du har adgang til alt materialet i minimum 3 måneder efter forløbet officelt er færdig. Dette er et online forløb, med fuld support.

N

Hvad siger...

Fordelen ved Søren Egstrups online forløb er, at man kan deltage og modtage undervisningen på de tidspunkter der passer en selv. Og når der stilles spørgsmål besvares disse meget, meget hurtigt af Søren. ~Lis Halskov.

Hvem er dette forløb for? 

“Du skal elske din næste som dig selv”, står der skrevet i de gamle tekster. I ACIM kan vi læse “At elske sig selv, er at heale sig selv”. 

Det ser nu ikke ud til at mange har denne selvkærlighed – som f.eks. intet har med at fortælle sig selv igen og igen at man er dygtig og godt til det man arbejde med, men det er når du i spejlet møder dine egne øjne, og en dybtfølt selvomsorg erkendes. Det er også, hvis du har en begyndende influenza, og du med det samme ved, at du fik udsat dig selv for muligheden for at få influenza, men i stedet for at holde fokus på den begyndende influenza, mærker du dybt i dit hjerte, at alt er okay, og du overgiver dig til dit inderste, som så meget hurtigt sørger for at heale denne begyndende influenza. 

 

Lektionerne

Vi starter med dette helt, helt grundlæggende. Vi må første forstå hvad det virkelig er at elske sig selv, og hvorfor det at elske sig selv er at heale sig selv. Hvis du f.eks. har en rigtig øv-sygdom, vil den ikke kunne eksistere i en krop der tilhører en person, der virkelig har selvkærlighed.

Senere – i lektion #8 – ser vi på hvordan, du kan se om du har nået fremgang.

Vi afslutter med lektion #10. Men afslutningen er ikke ensbetydende med at det er slut, du har stadig flere måneder, hvor du er velkommen til at stille spørgsmål.

Tilmelding er åben

Starter 29/3/2019 kl. 12:00

Sidste frist for tilmelding er 31/3

Pris 475,-
Ealy Bird: 399,-

Du kan også overføre betalingen via: Mobile Pay: 50131300 eller Jyske Bank: Reg.: 5064 Konto: 0001422345. (husk at opgive e-mail)

Vent ikke, hvis du har spørgsmål:

5 + 2 =