Eksklusiv Bryd Fri Weekend i Nyborg

 

Denne eksklusive weekend er baseret på e-bogen Bryd Fri.

Tanker er ikke toldfrie! 
… du er den person samt du oplever det du oplever, kun efter hvad du accepterer i dit sind som sandt.

Tanker er elektriske impulser der forplanter sig psysisk, humørmæssigt og ikke mindst fysisk. Husk på at loven om tiltrækning er en perfekt lov, den fejler aldrig. 

Du kan aldrig lære sandheden fra en anden person, fordi alle mennesker er betinget af de de opfattelser vi har. Det vil sige, at sandheden kan ikke udtrykkes, sandheden kan kun mærkes eller måske bedre udtrykt – fornemmes. Således kan sandheden ikke formuleres, da den er ubeskrivelig, og altid udenfor rækkevidde af intellektet. Den vil – hvis du bliver i processen, udtrykke sig indefra.

Jo mere du fokuserer på det du ikke synes om – og det er ligemeget om du synes at det er godt eller skidt, jo mere næring giver du tanker og bevidsthed, jo mere forplanter det sig i din underbevidsthed, og det du holder i din underbevidsthed skaber det du kommer til at opleve. Karma, Manifestation eller Loven om Tiltrækning, kald det hvad du ønsker, fakta er, at dit liv udfolder sig efter hvad du har tænk på – det meste af tiden, så hvis du vil ændre det du kommer til at opleve i fremtiden, må du ændre den måde du tænker på.

Vi ser ikke vores valg 
Vi ser ikke alle de valg vi træffer, da de træffes i det ubevidste sind, og de bliver truffet uden for rækkevidde af det bevidste sind, men næsten alt er tidligere skabt af det bevidste sind via de tanker, vi har tilladt os selv at tænke. Jeg skriver “næsten alt”, da du har arvet en del fra dine forfædre, som dog kan omgøres, hvis du har viljen og modet til at gøre det. Næsten ingen mennesker skænker det mange tanker, hvilken betydning det har at gå på Facebook eller at se TV. Selvsamme mennesker kan vi senere i livet eksempelvis høre udtrykke; “det er ikke min skyld, jeg blev syg” – men jo, du er den eneste årsag til, at du eksempelvis blev syg, for det guddommelige design er så opsat på at opfylde vores ønsker, at vi meget let overser enkeltheden i, hvordan loven i universet virker. Det du fylder dit sind med, bliver i din underbevidsthed til små og store “magneter”, som så stille og roligt er i gang med at tiltrække. Så du må være inderlig ærlig, inderlig oprigtig og sandfærdig, når du begærer og anmoder om visse forhold eller ting – mentale, fysiske eller åndelige.

Her kunne du begynde
Vær overbærende overfor dine nuværende tanker, dine følelser og din sindsstemninger, og arbejd så på at skabe positive forventninger om at det bliver de lette og de lyse tanker du huser i din bevidsthed.

Tænk: “skidt med som jeg har det lige nu”, for – som du har det nu – kan du kun ændre på ved at tænke på en ny måde, og glæd dig så over alt det du kommer til at opleve i fremtiden.

Fra min barndom er en af de historier jeg hørte om og om igen: Du må ikke gå i vandet lige efter du har spist. Forældrene som startede denne historie, var de forældre der ønskede at tage en “morfar” lige efter de have spist, så derfor sagde de til deres børn; i må ikke gå i vandet før mindst 30 minutter efter i har spist, og skræmte dem med disse ord; ellers vil i få mavekrampe og måske drukne. Du ved hvad løgne er, og dette er en af dem der har vokset og vokset gennem mange år. Men måske siger du – som du læser dette – ”Men det er da sandt, man må ikke gå i vandet lige efter man har spist”. Og jeg spørge – “Har du prøvet?”

Du tror måske på sandheden i dette, men det simpelthen på grund af, at et eller flere menneske som du respekterer og elsker fortalte dig det.

  • Du har måske også hørt: “Forvent ikke meget af livet, du bliver bare skuffet”.
  • Du har måske også hørt: ”Tror du jeg er Rockefeller”
  • Du har måske også hørt: ”Tror du jeg har et pengetræ”

Du har fuld kontrol over dit eget liv, hvilke du måske endnu ikke er helt overbevidst om. Men hvis du gør brug af din mulighed for selv at bestemme hvad du tænker, vil du opdage en kapacitet som er helt uden andre grænser end dem du selv sætter.

Men hvor ligger sandheden!
Det er måske værd (ja det er) ind i mellem at fortælle dig selv, at du selvfølgelig altid er fuldstændig i kontrol med hvem du omgås. De fleste af os har en tilbøjelighed til at glemme, hvor let det er at ændre på ens omgivelserne, for vi hænger for det meste uhjælpelig fast i hvad vi fejlagtigt tror på, at sådan skal det være – eller siger til os selv, sådan er det bare!

Hvis du lader andre mennesker påvirke den måde hvorpå du lever dit liv samt påvirke den måde du tænker, handler og reagerer på, skal du starte med at sige til dig selv “disse mennesker skal ikke mere have lov til at fylde i mit liv, de skal ikke mere have lov til at påvirke den måde jeg ønsker at være på, de skal ikke mere have lov til at påvirke mine tanker og meninger”.

Sig dette til dig selv, hver dag: “Jeg har mine egne meninger, jeg vil fremover selv skabe mit liv”. Sig også: “Dag for dag, og på alle områder, bliver jeg bedre og bedre”.

Som afsluttende bemærkning, husk da på, at der findes ingen begrænsninger på hvad du kan tro på, og dermed skabe og gøre sandt i din verden. Alt afhænger af hvad du giver tilladelse til at optage plads i din bevidsthed.

Valget er – som altid – dit!

Det praktiske
Lørdag og Søndag, begge dage fra kl. 10:00 til 16:00
Centralt i Nyborg, f.eks. kun 10 minuters gang fra stationen. 
Pris 4.500,-

Kære læser.
Der er mange spændende vigtige ting at ”være” i livet – og så er der den ”Livsvigtige”: ”VÆREN”! At indse – FØLE - at livets essens er én ting: VÆREN i Ubetinget kærlighed.

Jeg har med stor interesse læst Sørens bog.
Med dyb indsigt får du en klar vejledning til at bryde dig fri af de lænker du - bevidst og ubevidst - holder dig selv fanget i. Du stopper ”kampen” med livet – bliver dig selv – og dermed finder du ”hjem”. Hjem til kærligheden, der er selve livets værens frihed. Kærlighedens væren fordømmer intet.

Det er mig en glæde at anbefale ”Bryd Fri”.
INTET er ”tilfældigt”. Der er en universel årsag til at DU – netop NU – er i BRYD FRI! ”Sandheden om den du er” - din naturlige universelle tilstand.

Med kærlig hilsen
Finn Jørgensen.
SUPERTANKER www.doitnow.dk

Finn Jørgensen

Do It Now

Du kan her anmode om, gratis at få tilsendt min e-bog "Bryd Fri".

4 + 1 =