Vælg en side

E-BOGEN ‘BRYD FRI’

Jeg oplevede Finn Jørgensen først gang i 2008, næste gang var i 2011.

I 2011 kom jeg til at sidde ved siden af ham under en middag, jeg fik talt med ham og jeg fortalte om at jeg netop havde skrevet ‘Bryd Fri’. Finn ville gerne læse ‘Bryd Fri’ så jeg sendte den til ham.

Dette var hvad Finn skrev:

Forord til e-bogen Bryd Fri

Kære læser.
Der er mange spændende vigtige ting at ”være” i livet – og så er der den ”Livsvigtige”: ”VÆREN”! At indse – FØLE - at livets essens er én ting: VÆREN i Ubetinget kærlighed.

Jeg har med stor interesse læst Sørens bog.
Med dyb indsigt får du en klar vejledning til at bryde dig fri af de lænker du - bevidst og ubevidst - holder dig selv fanget i. Du stopper ”kampen” med livet – bliver dig selv – og dermed finder du ”hjem”. Hjem til kærligheden, der er selve livets værens frihed. Kærlighedens væren fordømmer intet.

Det er mig en glæde at anbefale ”Bryd Fri”.
INTET er ”tilfældigt”. Der er en universel årsag til at DU – netop NU – er i BRYD FRI! ”Sandheden om den du er” - din naturlige universelle tilstand.

Med kærlig hilsen
Finn Jørgensen.
SUPERTANKER www.doitnow.dk

Finn Jørgensen

Do It Now

Hent e-bogen Bryd Fri her: