Er bevidsthed ikke det eneste der findes , og er det ikke fra denne bevidsthed alt vi oplever er skabt??

Du vælger selv, hvad du vil opleve – det lyder simpelt, hvilke det nu også er.

Før 2004 var jeg overbevist om at det var mine forældres skyld hvad jeg følte og hvordan jeg reagerede, og som gjorde at jeg blev gal, frustreret, ulykkelig. JA, jeg var dengang overbevist om at det jeg følte var virkeligheden og at jeg INTET kunne gøre ved det.

… men for helvede, hvor har det ændre sig, da jeg begyndte at tage ansvar for mit liv.

Hundrede Procent Ansvar har jeg taget, således kom jeg til at bestemme hvad mit liv skulle indholde – hvad jeg kom til at opleve.

Mit Liv er Mit, ingen andres.
DIT LIV er DIT, ingen ANDRES.

Vil du med på dit livs rejse?
>>>  Vil du også forudsige dit liv?

[newsletters_snippet id=”1″]