Bryd Fri online kursus

Dybdegående lektioner, som går bag om e-bogen Bryd Fri, og som indeholder afgørende praktiske teknikker som der er værd at erhverve sig, for den der ønsker at bryde fri.

Det er DIT liv!

Du kommer til at opleve, hvad du ubevidst indeholder, hvad enten du vil det eller ej.

Personlig Livs Udvikling

Har du givet din power væk til andre?

Læs videre nedenfor..

Jeg hjælper dig til at leve mere fuldt.

Lås op for dit indre.

Igennem alle mine ‘kampe’, har jeg erkendt, at jeg virkelig ikke kunne Være, før jeg havde give afkald på mine falske ideer.

Dette er ikke nyt, sådan har det altid virket!

Du indeholder den power, der gør det!

Du sidder på magten.

Kun du kan ændre det!

Jeg viser dig vejen.

Læs videre nedenfor..

Alt du sår kommer du til at høste!

Ja, alle de tanker som vi mennesker bevidst eller ubevidst har, skaber efter det de indeholder, og du kommer til at opleve dette, hvad enten du i dit bevidste sind, vil det eller ej. Så har du ikke det liv, du synes du burde have, har du bevidst eller ubevidst tænkt tanker, som har ført dig til det liv du har. Ønsker du at ændre dette?

Summen af min lille e-bog Bryd Fri indeholder netop dette. Men tit ser du ikke alt det du sår og har sået gennem livet, og forstå ikke hvorfor livet kan give dig det, det giver dig. Men du oplever -og kommer til at opleve, nøjagtigt det du indeholder, hverken mere eller mindre.

Hvis du virkelig vil ændre dit liv, må du finde en metode til at af-programmere det du tidligere har sået, samt finde en metode til at holde din bevidsthed på det du virkelig ønsker at opleve.

Da vi kun er klar over 2% – 5% af vores bevidsthed, og de 95% – 98% foregår i underbevidstheden, kan det være en mega udfordring at ændre. Dette var noget af det jeg selv måtte erkende dengang i 2003, da jeg ikke mere forstod livet. Men mit ønske om at ændre mit liv og erkende hvad livet er for en størrelse, har blandt andet gjort, at jeg kunne skrive bogen Bryd Fri i 2011.

Loven om forventning arbejder hele tiden, men udfordringen er, at vi kun er bevidst om 2% – 5%.

Læs videre nedenfor..

Se disse lektioner, igen og igen, og du vil opleve en dybere erkendelse af livet.

Hvem er dette for? 

Dette er for dig, der har læst min lille e-bog Bryd Fri og som har en længsel efter, at leve denne tilstand jeg beskriver i bogen.

Vi starter

Vi starter med noget helt grundlæggende. Vi må først erkende hvad det virkelig er at bryde fri af sine bånd, og hvorfor det at bryde fri er at elske sig selv samt at heale sig selv. F.eks. vil en rigtig øv-sygdom, ikke kunne eksistere i en krop, der tilhører en person i hundrede procent kærlighed.

  • Slip modstanden omkring ‘ikke at være god nok’.
  • Slip øv-tingene du har arvet fra din familie.
  • Slip frygten for at være dig!
  • Slip frygten for dit eget værd!
  • Opdag at du er unik.
  • Livs-forandrende teknikker, for at tillade mere selvkærlighed.
  • Meditationer der vil hæve din vibration.
  • Øvelser og ritualer der forvandler dit liv for altid.
  • Tillad selvomsorg at flyde i dit liv.
  • Gennem kurset giver jeg dig teknikker, opgaver og meditationer, der vil bringe dig en indre forståelse af hvem du virkelig er. Kan du taget blot én af teknikkerne til dig, vil det skabe væsentlige forandringer for dig.

Læs videre nedenfor..

Pris: 1.200,-

Har du spørgsmål til dette:

1 + 13 =