Vælg en side

Regenerering Gennem 100% Ansvar ®

Bryd Fri -og lev DIT liv.

At forstå alt, er at have tilgivet alt.

Mit navn er Søren Egstrup

DU tilbydes PERSONLIG LIVSUNDERVISNING

 

MIN MISSION

MIN MISSION

Formålet med det du tilbydes, er at bringe klarhed og erkendelse frem i dig, således at du tydeligt erkender at du og ingen andre skaber det du oplever.

Jeg hjælper dig, gennem min undervisning til at du finder din uendelige power, således at du 100% kan forme dit liv.

Jeg underviser dig på en måde, så du kan eliminere blokeringer, sygdom, lidelse m.m., og skabe det liv, du virkelig ønsker at opleve.

Hvad er min intention og entusiasmen for at gøre det jeg gør; jeg ser at det er muligt.

~Søren Egstrup

Udtalelser

“De opgaver jeg har fået undervejs – ser ud på en` måde, når jeg får dem og når jeg så har arbejdet med dem, ser det helt anderledes og meget mere fantastisk ud, end jeg på nogen måde kunne forestille mig, inden jeg gik i gang.” ~Gitte Ulsø

“Jeg er selv behandler – og har mere end syv års lærdom i branchen bag mig – men har trods ihærdig indsats ikke kunnet “knække koden.” – Søren Egstrup har hjulpet mig.” ~Annette

“Smerten har været helt væk siden… (jubii) – ind imellem “banker den på” inde fra… helt korte øjeblikke.. ofte i kritiske øjeblikke! Jeg mærker den ind imellem som en slags “ar” eller fantom… og pist er den væk.. jeg når lige at hilse på den som en gammel ven..” ~Susanne Ahrenkiel

“I denne suppedas af knurren og brummen dukker så troldmanden op: kraftfuld, klar, upåvirket af begær eller flyvske tanker. Fri som han er, for menneskelige emotioner, står han på en startrampe, som allerede er et eller to trin hævet over mængden.” ~Gitte

Den optimisme og pulsering jeg oplever nu bringer mig videre i min udvikling, og jeg glæder mig til endnu i mange år at svinge min spæde drengekrop (Svend på 82år) ud over sengekanten om morgenen og sige et eneste ord, TAK for et fantastisk seminar Søren. ~Svend

..du finder flere udtalelser under de produkter jeg tilbyder.

Skriv gerne, hvis du har spørgsmål:

9 + 2 =