Bryd Fri Gruppe forløb

Online hver anden uge.

Kom i gang med bryde fri af dine blokeringer.

At bryde fri er at heale alle områder af ens liv og dermed blive du inspirationskilde for dig selv -og for andre. Gennem forløbet vil du opleve at vi får sat din selvhealing i gang hvilke du både kommer til at erkende og opleve.

Jeg lærer dig hvordan du selv kan genoprette balancen i din krop, via enkelte redskaber som du kan bruge uanset hvornår og hvor du er. Jeg lærer dig hvordan du kan løsne de tankeprocesser der hæmmer din succes og livsformål. De ting der eventuelt bekymrer dig, måske endda spænder ben for dig – kan jeg via min indsigt i hvilke energier der er på spil, lærer dig at mindske og endda fjerne.

Du bliver undervist, løftet og healet for at komme af med dine blokeringer, således du kan komme i gang med at skabe det liv du ønsker. Du er temmelig sikker ikke opmærksom på den power du besidder, en power der er så nær at den overses, så enkel at praktisere, men så udfordrende at opfatte, og dog så sikker i resultaterne, at du ikke ser at selvsamme power har skabt det liv du har.

Sand power er renhed, som også er ubetinget kærlighed.

Løsningen du får:

Jeg identificerer udfordringen hos alle i gruppen, derefter finder jeg “modgiften”, som er midlet til løsning af problemet og/eller udfordringen. Processen tager form og udfolder sig når jeg blander indsigt, kærlighed, clairvoyance, bøn, tilgivelse samt healing ind i dette gruppeforløb. Dette gør at negative selvkørende tanker begynder at aftage, således bliver plads til positive tanker. Dette kan ske, da jeg “ser” hvor den enkelte har blokeringer samt hvor fastholdelsen befinder sig.

Praktisk information
Forløbet er over seks måneder, med samtalemøder hver anden torsdag 19:00 – 20:30. På vores første aften gennemgår vi jeres ønsker og behov, således at jeg bedst muligt kan se blokeringer og fastlåste energier. Vi slutter hver møde med opgaver du skal arbejde med for at nå næste niveau i din proces. Det foregår online via et lukket rum i GoToMeeting. Ialt 14 møder som optages, som dog slettes igen efter 14 dage – optages kun for at give dig muligheden for at se det.

Opstart: Torsdag 22. februar 2018.
Antal deltagere: 4
Pris: Betales over de 6 måneder á kr. 450,- ialt 2.700,-

Der er pt en ventetid på cirka 1,5 måned

Udfyld formen, hvis dette er for dig og/eller hvis du har spørgsmål:

7 + 2 =