En spirituel bog af Søren Egstrup

Hent den gratis som e-bog!

Forord af Finn – Do It Now – Jørgensen:

Kære læser.
Der er mange spændende vigtige ting at ”være” i livet – og så er der den ”Livsvigtige”: ”VÆREN”! At indse – FØLE - at livets essens er én ting: VÆREN i Ubetinget kærlighed.

Jeg har med stor interesse læst Sørens bog.
Med dyb indsigt får du en klar vejledning til at bryde dig fri af de lænker du - bevidst og ubevidst - holder dig selv fanget i. Du stopper ”kampen” med livet – bliver dig selv – og dermed finder du ”hjem”. Hjem til kærligheden, der er selve livets værens frihed. Kærlighedens væren fordømmer intet.

Det er mig en glæde at anbefale ”Bryd Fri”.
INTET er ”tilfældigt”. Der er en universel årsag til at DU – netop NU – er i BRYD FRI! ”Sandheden om den du er” - din naturlige universelle tilstand.

Med kærlig hilsen
Finn Jørgensen.
SUPERTANKER www.doitnow.dk

Finn Jørgensen

Do It Now

Indledning fra denne spirituelle bog

Denne lille bog – resultatet af selvhealing, meditation, udholdenhed og erfaring, er ikke en dybdegående forklaring på den fred, ro, kærlighed og styrke du indeholder. Den giver derimod en vejledning i, hvad der skal til for at du bryder fri.

Denne bog skal læses – men ikke forstås med intellektet, faktisk vil et forsøg på at forstå den med intellektet gøre, at du tror du forstår den, men jeg har ikke skrevet den for at du skal kunne forstå den, men for at du kan mærke eller føle den, så mine ord skal mærkes i din krop – kun derved kan den forstås. ~Søren Egstrup