Personlig Livsundervisning

AldersSikring Online Forløb

Snyd dit indre ur, og lev bedre – længere.

Som det evige væsen du er, kan du slette den falske tro på “to kræfter” – kendt som godt og ondt. Du kan dog føle dig sårbar i starten, som en korkprop på et åbent hav. Men som du lærer at “slette” dine falske programmeringer vil visdom være din belønning.

Der er DIT liv!

Du kommer til at opleve, hvad du ubevidst indeholder, hvad end du vil det eller ej.

Læse mere...

…vores underbevidsthed giver os, nøjagtig det vi indeholder, det vil sige, vores verden bliver helt som vi har “planlagt” – dog er denne planlægning næsten 100% ubevidst.

Du kan dog ændre dette, hvis du vil.

Personlig Livs Udvikling

Har du givet andre power til at bestemme over dig?

Læs mere...

… har du givet din power til en anden person?

I min verden, ser det ud til, at langt de fleste har givet deres power til et andet menneske, og dermed frataget dem selv at bestemme hvad de kommer til at opleve.

Hjælper dig til at leve mere fuldt.

 

Lås op for dit potientiale og sig HEJ til dit nye skudsikre dig.

 

Spørgsmålet kunne være. Ønsker du virkelig at undgå de skavanker der i samfundet er forbundet med at være ældre? Beslutningen er din, og din alene, men du vil – hvis du ikke tager dit ansvar alvorlig – komme til det punkt, hvor du vil være et offer for samfundets normer.

Dette er ikke nyt, sådan har det altid virket!

Du indeholder den power, der gør det!

Du sidder på magten.

Kun du kan ændre det du kommer til at opleve!

Se Video: Indledning til AldersSikring

Se Video: Alders Sikring – Kan du snyde dit indre ur?

Sådan foregår det i praksis

Dette er et forløb, med fuld support.

...mere praktisk information

Starter tirsdag d.31 juli, hvor modul #1 bliver tilgængeligt, og løber til og med d.27 august. Her vil du finde undervisning i form af videoer samt pdf-dokumenter. Du finder også spørgsmål og kommentere, det er her hvor deltagerne kan stille spørgmål. Svar på spørgsmål, kommen enten som et direkte tekstsvar eller som videosvar, alt efter hvor omfattende mit svar vil være. Modul #2 bliver tilgængelig ugen efter, og sådan fortsætter det over de fire moduler, med afsluttende bemærkninger d. 26 august. Dette er et online forløb med fuld support, nærmest en perfekt måde at modtage undervisning på, for du er med på tidspunkter der passer dig, du logger dig ind på undervisningssiderne når du har tid og stiller spørgsmål når du har tid. Alle indkomne spørgsmål besvares løbende, igennem hele forløbet. Du har adgang til alt materialet i minimum 3 måneder efter forløbet officelt er færdig. Dette er et online forløb, med fuld support.

N

Hvad siger...

Fordelen ved Søren Egstrups online forløb er, at man kan deltage og modtage undervisningen på de tidspunkter der passer en selv. Og når der stilles spørgsmål besvares disse meget, meget hurtigt af Søren. ~Lis Halskov.

Hvad er AldersSikring?
Hvem er det for?

Dette online forløb er for dig, der helt konkret ønsker at være mere klar, mere mobil, og mere vital gennem resten af livet – og ikke tage del i det som mange opfatter som “ældre”.

Alder kan være begyndelse på visdom

Visdom er bevidstheden om de enorme spirituelle kræfter i din underbevidsthed samt en viden om, hvordan man anvender denne power til at leve et fuldt og godt liv. Få det ud af dit hoved, én gang for alle, at 65, 75 eller 85 år er synonymt med enden af livet. Det kan være starten på et herligt, frugtbart, aktivt og mest produktive del af livet, bedre end du nogen sinde har oplevet. Tro det, forvent det, og din underbevidsthed vil bringe dig dette.

En høj alder er ikke en tragisk begivenhed. Det vi kalder aldringsprocessen er en forandring, der skal bydes velkommen med glæde og gode forventninger, da hver fase af menneskelivet er et skridt fremad på livets vej, en vej som ikke har nogen ende. Mennesket har kræfter, som langt overgår de kropslige kræfter, og sanser, som overstiger de fem fysiske sanser.

Nogle mennesker er gamle som 30, mens andre er unge som 80 årige. Sund kost, motion og sport, vil aldrig holde os unge, kun tankerne vi har i vores underbevidsthed kan gøre det.

Modul #1

Hvordan du spotter det, der fastholder dig i at skabe lidelser, sygdomme og andre “ældre” symptomer?

Modul #2

Hvad gør du for ikke at blive fastholdt i det gængse tankemønster?

Modul #3

Faldgrupper – VIGTIGT

Modul #4

Bekræftelser samt healings-processer der hjælper dig til – hver dag, at forblive der, hvor du ikke skaber disse “alderdomstegn”.

Afslutning

Afsluttende bemærkninger til indkomne spørgsmål.

Starter 31 juli 2018 kl. 12:00

Sidste frist for tilmelding er 1 august

 

Vent ikke, hvis du har spørgsmål:

7 + 9 =