Personlig Livsundervisning

AldersSikring
 – forløbet starter 31 juli

Snyd dit indre ur, og lev bedre – længere.

Som det evige væsen du er, kan du slette den falske tro på “to kræfter” – kendt som godt og ondt. Du kan dog føle dig sårbar i starten, som en korkprop på et åbent hav. Men som du lærer at “slette” dine falske programmeringer vil visdom være din belønning.

Der er DIT liv!

Du kommer til at opleve, hvad du ubevidst indeholder, hvad end du vil det eller ej.

Læse mere...

…vores underbevidsthed giver os, nøjagtig det vi indeholder, det vil sige, vores verden bliver helt som vi har “planlagt” – dog er denne planlægning næsten 100% ubevidst.

Du kan dog ændre dette, hvis du vil.

Personlig Livs Udvikling

Har du givet andre power til at bestemme over dig?

Læs mere...

… har du givet din power til en anden person?

I min verden, ser det ud til, at langt de fleste har givet deres power til et andet menneske, og dermed frataget dem selv at bestemme hvad de kommer til at opleve.

Hjælper dig til at leve mere fuldt.

 

Lås op for dit potientiale og sig HEJ til dit nye skudsikre dig.

 

Spørgsmålet kunne være. Ønsker du virkelig at undgå de skavanker der i samfundet er forbundet med at være ældre? Beslutningen er din, og din alene, men du vil – hvis du ikke tager dit ansvar alvorlig – komme til det punkt, hvor du vil være et offer for samfundets normer.

Dette er ikke nyt, sådan har det altid virket!

 

Du indeholder den power, der gør det!

 

Du sidder på magten.

 

Kun du kan ændre det du kommer til at opleve!

 

Sådan foregår det i praksis

Dette er et forløb, med fuld support.

...mere praktisk information

Starter tirsdag d.31 juli, hvor modul #1 bliver tilgængeligt, og løber til og med d.27 august. Her vil du finde undervisning i form af videoer samt pdf-dokumenter. Du finder også spørgsmål og kommentere, det er her hvor deltagerne kan stille spørgmål. Svar på spørgsmål, kommen enten som et direkte tekstsvar eller som videosvar, alt efter hvor omfattende mit svar vil være. Modul #2 bliver tilgængelig ugen efter, og sådan fortsætter det over de fire moduler, med afsluttende bemærkninger d. 26 august. Dette er et online forløb med fuld support, nærmest en perfekt måde at modtage undervisning på, for du er med på tidspunkter der passer dig, du logger dig ind på undervisningssiderne når du har tid og stiller spørgsmål når du har tid. Alle indkomne spørgsmål besvares løbende, igennem hele forløbet. Du har adgang til alt materialet i minimum 3 måneder efter forløbet officelt er færdig. Dette er et online forløb, med fuld support.

N

Hvad siger...

Fordelen ved Søren Egstrups online forløb er, at man kan deltage og modtage undervisningen på de tidspunkter der passer en selv. Og når der stilles spørgsmål besvares disse meget, meget hurtigt af Søren. ~Lis Halskov.

Hvad er AldersSikring?
Hvem er det for?

Dette online forløb er for dig, der helt konkret ønsker at være mere klar, mere mobil, og mere vital gennem resten af livet – og ikke tage del i det som mange opfatter som “ældre”.

Modul #1

Hvordan du spotter det, der fastholder dig i at skabe lidelser, sygdomme og andre “ældre” symptomer?

Modul #2

Hvad gør du for ikke at blive fastholdt i det gængse tankemønster?

Modul #3

Faldgrupper – VIGTIGT

Modul #4

Bekræftelser samt healings-processer der hjælper dig til – hver dag, at forblive der, hvor du ikke skaber disse “alderdomstegn”.

Afslutning

Afsluttende bemærkninger til indkomne spørgsmål.

Start på dit nye skudsikre dig …

starter 31 juli

Kr. 875,- Early bird pris 755,-

Du kan også overføre betalingen via: Mobile Pay: 50131300 eller Jyske Bank: Reg.: 5064 Konto: 0001422345. (husk at opgive e-mail)

Vent ikke, hvis du har spørgsmål:

Nulstil glemte passwords
Indtast din e-mailadresse, hvis du ønsker en ny adgangskode sendt