Personlig Livsundervisning

Snyd Dit Indre Ur

AldersSIKRING, lev bedre, længere.

Nogle mennesker er gamle som 35 årige, mens andre er unge som 85 årige.

p

Der er DIT liv!

Du kommer til at opleve, hvad du ubevidst indeholder, hvad end du vil det eller ej.

Vores underbevidsthed giver os, nøjagtig det vi indeholder, det vil sige, vores verden bliver helt som vi har ‘planlagt’ – dog er denne ‘planlægning’ for de fleste mennesker  næsten 100% ubevidst.

Du kan dog ændre dette, hvis du vil.

Lås op for dit potentiale og sig hej, til dit nye skudsikre dig. 

Spørgsmålet kunne være. Ønsker du virkelig at undgå de skavanker der i samfundet er forbundet med at være ældre? 

Du indeholder den power, der gør det!

Du sidder på magten.

Kun du kan ændre det du kommer til at opleve!

Kan du snyde dit indre ur, således at du ikke kommer til at opleve, de lidelser, sygdomme og skavanker som vi tit ser hos ældre mennesker. Et stort, stort JA.

Jeg vil nu ikke kalde det at snyde dit indre ur.
Jeg kalder det, at alders sikre dit sind!

Prøv lige nu, at tage et stykke papir, og på dette papir skrive alt hvad du kan komme på, som betegner ældre mennesker. Dette er en lille test, for at se, hvad det er du huser i dit sind. Jeg håber at du lavede denne lille øvelse, fordi hvad er det, der på verdensplan, er det mest gængse billede af ældre mennesker?

– – –

Det er mennesker med en stok, eller et andet støttestativ såsom en rollator eller et billede af et mennesker i kørestol.

Rens, rens, rens, afprogrammer disse billeder fra din bevidsthed! 

Kan du undgå at komme her til?
Ja, hvis du alders sikre dit sind. Hvis du aktivt gør noget bevidst.

Fordi i din underbevidsthed ligger informationer som igen og igen kører på det ubevidste niveau. Og den gør det, uden at du overhovedet kan observere det.

Hver gang vi ser et mennesker med stok, i kørestol, eller en af de andre ting du har skrevet på din liste. Ja, så giver du power – skabelses energi – til det der ligge i din underbevidsthed. … og således kan du bliver mere og mere sikker på, at det kommer du også til at opleve.

Hvem er det for?

Dette online forløb er for dig, der helt konkret ønsker at være mere klar, mere mobil, og mere vital gennem resten af livet – og ikke tage del i det som mange opfatter som “ældre”.

Alder kan være begyndelse på visdom
Visdom er bevidstheden om de enorme spirituelle kræfter i din underbevidsthed samt en viden om, hvordan man anvender denne power til at leve et fuldt og godt liv.

Få det ud af dit hoved, én gang for alle, at 75, 85 eller 95 år er synonymt med enden af livet. Det kan være starten på et herligt, frugtbart, aktivt og mest produktive del af livet, bedre end du nogen sinde har oplevet. Tro det, forvent det, og din underbevidsthed vil bringe dig dette.

Dette får du:
– Øvelser og ritualer der forvandler dit liv for altid.
– Teknikker som kan afprogrammere samfundets normale opfattelser.
– Teknikker som kan hjælper med at holde fokus på vitalitet.
– Bekræftelse som vil styrker din livskraft.
– Bekræftelse der vil hæve din vibration.
– Min støtte og sparring i 6 uger.

Sådan foregår det i praksis

Dette er et forløb, med fuld support.

Praktisk information

Starter torsdag d.15 august, hvor modul #1 bliver tilgængeligt, og løber gennem seks uger. Under hvert modul vil du finde adskillige lektioner.

Du finder også spørgsmål og kommentere, det er her hvor deltagerne kan stille spørgsmål. Svar på spørgsmål, kommen enten som et direkte tekstsvar eller som videosvar, alt efter hvor omfattende mit svar vil være.

Modul #2 bliver tilgængelig ugen efter, og sådan fortsætter det over de seks moduler, med afsluttende bemærkninger efter modul #6. 

Dette er et online forløb med fuld support, nærmest en perfekt måde at modtage undervisning på, for du er med på tidspunkter der passer dig, du logger dig ind på undervisningssiderne når du har tid og stiller spørgsmål når du har tid. Alle indkomne spørgsmål besvares løbende, igennem hele forløbet. Du har adgang til alt materialet i 6 måneder efter forløbet officelt er færdig. Dette er et online forløb, med fuld support.

N

Hvad siger...

Fordelen ved Søren Egstrups online forløb er, at man kan deltage og modtage undervisningen på de tidspunkter der passer en selv. Og når der stilles spørgsmål besvares disse meget, meget hurtigt af Søren. ~Lis Halskov.

Forløbet starter 15 august

Pris 2.100,- til og med 21 juli.

Derefter er prisen 2.700,-

Betal i én rate á 2.100,-:

Betal i 3 rater á 700,-:

Har du spørgsmål:

7 + 3 =