7 dage med

HEALING

Healing

Fra mandag d.x/x, til og med søndag d.x/x-2019 (uge x).

Healingen forgår som fjernhealing hvor jeg går ind og nedbryder de energier, som er med til at vedligeholde det du oplever som udfordring.

Healing er ikke en mirakelkur, men en støtte af den lidendes celler, så cellerne igen kan arbejde perfekt og blive aktiveret således at disse kan helbrede sig selv – eller mere korrekt, erstatte en forkert opfattelse med rent lys og energi.

Al modgang i dit liv kommer fra din egen skabelse, og modgang kan være det som opleves som sygdom, fysisk skavank eller du oplever anden form for modstand i dit liv, som eksempelvis dine relationer med andre.

Da alt er skabelse og skabelse sker via tanker, kan jeg kort sige: Har du eksempelvis for højt blodtryk, har du dette alene på baggrund af, at du eller dine forfædre har tænkt tanker der har skabt det.

Healing sker når jeg arbejder med energierne i universet, når jeg healer på problemet/udfordringen, renses den energi der er årsagen til problemet, problemet har herefter ikke andet valg end at rette sig tilbage til sin rette tilstand – fra disharmoni til harmoni. 

Healingen sendes/udføres: Hver morgen gennem 7 dage.
Der er intet du skal foretage dig, men blot forsætte med hvad du normalt plejer at lave.

Priser for én uges healing er kr. 775,- hvor kommunikationen mellem os foregår via e-mail.

Når din betaling er godkendt, bliver du bedt om at beskrive det du ønsker healet, og du modtager svar fra mig inden for få timer.
Healing kan tage kort tid eller længere tid, og tiden er altid afhængig af hvor meget disharmoni m.m. du indeholder.

Når du står på min mail-liste, modtager du automatisk information, når denne healing igen tilbydes.
Tilmeld dig her:

Har du spørgsmål, skriv:

15 + 3 =

Annette siger tak for min healing!

Forklaring på hvordan jeg healer noget fysisk.