Spirituel Samtale

Gratis spirituel vejledning.

Jeg tilbyder i øjeblikket gratis hjælp til din spirituelle og åndelige udvikling. Du vil som det første, blive bedt om at beskrive din udfordring for mig. Du skal virkelig ville ændring, du skal være klar til at ændre det negative til noget positivt i dit liv, for jeg er ikke til sniksnak, men fortæller dig kontant hvor udfordringen er samt hvad du skal gøre for at tage det første skridt i en positiv retning.

Det er et gratis tilbud lige nu, som jeg ved ikke hvor længe forsætter. Det er et must at du kan bruge Skype samt at du har et Webcam. (Webcam er ofte indbygget i en pc, tablet og iPad.)

Jeg har i øjeblikket ingen tilbud om gratis samtaler.

En udfordring er ofte et skridt til næste niveau

“Jeg har hørt, at mænd af rigdom og rang gør gaver af penge, mens menneskekærlige mænd begår gaver af ord.” ~Lao Tzu

Nulstil glemte passwords
Indtast din e-mailadresse, hvis du ønsker en ny adgangskode sendt