Selvhealing

Individuelt og Personligt forløb, for dig der vil undervises i at bruge din bevidsthed kontruktivt, og på en positiv måde til at heale dig selv.

DINE UDFORDRINGER KAN HAVE MANGE NAVNE, MEN FAKTA ER AT DU ØNSKER AT HEALE EN SYGDOM ELLER LIDELSE.

Det er umuligt at tænke nye og bedre tanker hvis du ikke har lært at eliminere og heale de negative og pleje de positive, og hvis du ikke selv styrer din underbevidsthed så vil andre helt sikkert styre den for dig.

Hvis du bevidst eller ubevidst tænker for mange tanker om sygdom, ja så kommer de til dig. Hvis du tænker for mange tanker om ting du ikke ønsker, ja så kommer det til dig. Hvis du tænker for mange dårlige tanker om mennesker du i virkeligheden elsker, ja så ender det med at blive din virkelighed. Det er næsten umuligt at omfavne dette, for vi er ikke bevidst om 95% af vores tanker da de kører automatisk i underbevidstheden, og forsøger vi at rende væk fra noget ubehageligt, render det efter os, for Nissen flytter altid med.

Løsningen du får:
Først identificerer jeg udfordringen hos dig, derefter finder jeg “modgiften”, som er midlet til løsning af problemet og/eller udfordringen. Processen tager form og udfolder sig når jeg blander indsigt, kærlighed, clairvoyance, bøn, tilgivelse samt healing ind i forløbet. Dette gør at dine negative selvkørende tanker begynder at aftage, således at der bliver plads til de positive. Dette kan ske, da jeg “ser” hvor du har blokeringer samt hvor du ubevidst fastholder det der fører det negative og uhensigtsmæssige med sig, jeg ser via energierne hvad der er “udfordringerne”, hvor “udfordringerne” hænger fast samt hvordan de elimineres og/eller heales.

At transformere disharmoni til harmoni, det er hvad du kan, om det er fysisk eller psykisk, om du har gravet et hul så dybt at du ikke synes at kunne komme op af det, så viser -og hjælper jeg dig, således at du kommer fri. Hvis du vil ‘eje’ dit liv skal du forstå din bevidstheds styrke og have respekt for den. Din bevidsthed kan transformere allerede synlige og usynlige lidelser til deres rette tilstand, som er harmoni.

I forløbet arbejder vi også med healing i her og nu situationer, healing af omgivelsernes påvirkning samt healing på celleniveau. Når disharmonierne i din underbevidstheden elimineres og heales, er det så vidunderligt, for det hjælper også menneskerne omkring dig.

Praktisk information
Forløbet er over seks måneder, med samtaler hver 14 dag plus opgaver. Den første samtale vil varer cirka 1½ time, de efterfølgende samtaler holdes hver anden ugen og er på 1 time, ialt 13 samtaler. Du vil efter hver samtale have opgaver du skal arbejde med for at nå næste niveau i din proces. Med mindre andet aftales forgår alle samtaler via Skype, FaceTime eller Hangout. Vores mødedatoer planlægges fra gang til gang. Samtalerne kan lægges inden for tidsrummet 10:00 til 20:00.
Pris kr. 8.550,- 
Betales over de 6 måneder á kr. 1.425,-

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om sparring, undervisning eller healing på info@egstrup.dk eller tlf. 50131300

Nulstil glemte passwords
Indtast din e-mailadresse, hvis du ønsker en ny adgangskode sendt