Udvalgte referencer og udtalelser

Smerte i højre hofte

Kære Søren, tak for din hjælp og din indsigt.

Jeg henvendte mig til dig i Juni 2014, da du søgte Klienter til at arbejde med en fysisk smerte, der ikke var i lægebehandling eller under medicinering.

Jeg henvendte mig vedr. længerevarende smerte i højre hofte.
Smerten havde været en “del” af mig i ca. 2 år.
Den havde sneget sig “ind-på-mig” i en periode hvor jeg var i stor livskrise, pga. personlige problemer på hjemmefronten.

Jeg havde så mange opgaver og bekymringer at jeg ikke havde tid til at tage mig af smerten.. den boede “bare” i hoften og jeg bar den rundt! – som alt det andet der skete i mit liv”.

Det startede med en svag “muren” inde i højre hofte knogle.. svage vibrationer.. de kom oftere og oftere.
Det gik langsomt over i, at jeg vågnede om natten og ikke kunne falde i søvn for uro, senere smerte.. derefter vedvarende smerte. Kunne ikke ligge på den højre side… senere heller ikke på venstre side, da kroppens vægt (med højre på venstre) gjorde for ondt.

Ved første konsultation i begyndelsen af Juli ’14. var dette min kroniske tilstand: 90% af tiden konstant smerte i højre hofte, dårlig søvn, generel bekymret og bekymret for smertens grundlag… samtidig kørte jeg min selvstændige virksomhed som jeg skulle.

Jeg henvendte mig til Søren Egstrup fordi jeg ville FORANDRING og fordi jeg ved min krop sender mig signaler, som jeg bør lytte til: jeg havde ikke selv kræfterne, overblikket og ej heller viden nok, til at gribe fat i denne forståelse og derved skabe forandring. Jeg vidste bare at der skulle ske noget inden jeg knækkede…

Ved mødet med Søren Egstrup, skete der langsomt en forandring – jeg forstod det ikke helt i begyndelsen. Det havde Søren forberedt mig på ville ske.. så jeg hvilede i det! Vi mødtes i hans klinik 1 gang, derefter Skype møde, derefter telefon hver uge, samme dag og tidspunkt. Dette stod på i ca. 2 md. derefter talte vi i telefon hver 14. dag i endnu 2 måneder. Samtalerne varede fra 10 til 15 min.

Symptomerne blev ikke bedre den første lange tid… jeg var frustreret og bange. Hvad havde jeg begivet mig ud i?
Jeg kørte videre på et overskud jeg slet ikke havde.. smerten var stadig lige voldsom. Som en fysisk blokering jeg ikke kunne komme uden om… det var lettere da jeg ikke var så opmærksom på den… da boede den kun i hoften.. NU var den også i min bevidsthed.
Langsom (efter ca. 2 måneder) begyndte jeg at blive opmærksom på de få tidsrum hvor jeg IKKE havde ondt i hoften.
Jeg sov stadig ikke uden smerte, men i dagstimerne var der ind imellem lidt ro.

Det var svært, at jeg hver gang jeg talte med Søren, ikke følte jeg kunne meddele, at det var blevet bedre. Måske var jeg virkelig syg tænkte jeg ind imellem i korte, panik tanker? Søren spurgte løbende ind til indre og ydre, tidligere og nuværende tilstande i mit liv; nogen gange med relevans, andre gange syntes det “blindt”.

Pludselig en dag i oktober sige han, pr telefon: “Så Susanne,- herfra kan du selv, dette er vores sidste samtale”.

“NÅ”.. tænkte jeg.. og hoften skreg stadig AV som før… hvad SÅ? men jeg blev lidt paf.. og forvirret.

Var så bare i den tilstand, uden den store forskel!

Pludselig 2 dage efter, måtte jeg, til min store overraskelse, konstaterer at hoftesmerten var HELT væk… jeg gik og lurede i et par dage.. men nej.. ingenting… jeg kunne også ligge på begge sider uden problem.

Smerten har været helt væk siden… (jubii) – ind imellem “banker den på” inde fra… helt korte øjeblikke.. ofte i kritiske øjeblikke! Jeg mærker den ind imellem som en slags “ar” eller fantom… og pist er den væk.. jeg når lige at hilse på den som en gammel ven.

Den kommer ikke igen.. tak for det.

Susanne Ahrenkiel
www.susanne-ahrenkiel.dk

Herpes – Kontant afregning

Kære Søren

Jeg har lige skrevet nedennævnte indlæg på hjemmesiden Herpesinfo.dk – det skulle jo gerne vises til andre…..

Hej, til DIG som også har herpes. Jeg føler, at jeg bør stå frem og informere om, hvad der har hjulpet mig rigtig meget!

Jeg er selv behandler – og har mere end syv års lærdom i branchen bag mig – men har trods ihærdig indsats ikke kunnet “knække koden.” – Søren Egstrup har hjulpet mig.

Jeg har i næsten to måneder ikke haft udbrud efter at have besøgt Søren Egstrup. Jeg har testet, om jeg ville få udbrud f.eks. ved at spise en hel plade Ritter chokolade med hasselnødder – INGEN UDBRUD! Har også prøvet den lyserøde udgave, som også før har givet kontant afregning – INGEN UDBRUD. Har spist små stykker chokolade fra Tom’s med nougat – INGEN PROBLEMER! Har testet marcipanruller fra bageren – endda to lige efter hinanden…..INGEN UDBRUD! Det eneste, der har tricket mig med én enkelt blære var en stor portion hjemmelavet Tiramisu med godt med Marsalavin i…….Og det var på et tidspunkt, hvor mit immunforsvar på grund af forkølelse var meget lavt.

Jeg har selv studeret herpes genitalis i 10 år på egen krop og gik altid med Lysin (aminosyre-piller) på mig. I 10 år måtte jeg HVER gang jeg spiste eller drak noget, tænke på, om der var meget arginin eller spor af nødder i det jeg spiste – for så kunne jeg i langt de fleste tilfælde undgå udbrud ved at tage en passende dosis lysin – men nougat og andet hasselnødder måtte jeg helt undgå. Selv kammerjunkere indeholder jo spor af nødder…….Husblads i fromage skulle jeg passe på med ikke at indtage i store portioner – selv om jeg tog lysin – den er dog ikke afprøvet endnu….

Men jeg synes at det er fantastisk at jeg igen kan smage en god håndfuld jordnødder uden at der sker noget!

Kærlig hilsen Annette

Troldmanden Søren

Vores bevidsthed svømmer rundt i et hav af bevidstheder, som udgør grundlaget for alle energier og tankeformer omkring os. For det meste vil energien hos de mennesker der omgiver os være svag og udefineret, lige som vores egen ofte er. Den smule kraft vi har, er ofte undermineret af emotioner.

I denne suppedas af knurren og brummen dukker så troldmanden op: kraftfuld, klar, upåvirket af begær eller flyvske tanker. Fri som han er, for menneskelige emotioner, står han på en startrampe, som allerede er et eller to trin hævet over mængden.

Hvorfor er han kommet længere end de fleste af os andre? Fordi han har arbejdet ihærdigt og målrettet med at slette de indespærrede emotioner.

Hans vilje er ikke forstyrret af tanker om fortjeneste af godt eller ondt, af at have eller ikke have. Hans vilje handler kun om at hjælpe mennesker op til en højere frekvens.

Så hvis du kunne tænke dig at få en hånd til at komme derop så ring til Søren – Det virker

Freden i mig
Gitte Ulsø

Min virksomhed kørte ikke

Min rejse med Søren

I dec. 2014 var mine frustrationer omkring mit liv og min virksomhed så høje, at jeg desperat havde brug for hjælp.

– Min virksomhed kørte ikke som den skulle
– Min økonomi var dårlig
– Mit selvværd var på 0
– Jeg havde det fysisk dårligt
– Jeg sov ikke om natten
– Jeg fungerede ikke om dagen
– Energien var meget lav
– Osv osv……….

Jeg tog derfor en beslutning for godt et år siden – nemlig den, at starte et udviklingsforløb hos Søren.

Først med et intensivt kursus på 2 dage i Ho oponopono og mulighederne med det. Efterfølgende samtaler på Skype, hvor jeg løbende har fået opgaver og healing via Søren.

Hvad har det givet mig?

Jeg er nu i besiddelse af værktøjer til at håndtere en uovertruffen udvikling, som jeg ikke før har kendt til. Der har udviklet sig en selvkærlighed, som er så dyb at det er svært at beskrive med ord. Det er noget der skal opleves på egen krop og sjæl.

Så hvis du har lyst til at finde ud af hvad du virkelig – virkelig – virkelig er, så kan jeg fra det dybeste og varmeste anbefale, at tage på en indre rejse med Søren. Det er udfordrende – det er trygt – det er spændende – det er helt fantastisk. Det er som en førstegangs fødsel – man er slet ikke klar over inden, hvor godt det bliver.

De opgaver jeg har fået undervejs – ser ud på en` måde, når jeg får dem og når jeg så har arbejdet med dem, ser det helt anderledes og meget mere fantastisk ud, end jeg på nogen måde kunne forestille mig, inden jeg gik i gang.

Gitte Ulsø
www.udevedgitte.dk

Nulstil glemte passwords
Indtast din e-mailadresse, hvis du ønsker en ny adgangskode sendt