Definition af formål
Du vil hos mig modtage den reneste læring i hvordan du bryder fri af dine blokeringer, lidelser, sygdomme samt livsudfordringer – således at du selv kan forme dit liv.

Mit Hvorfor
Jeg gør det jeg gør, da jeg på den vej jeg har gået, har modtaget indsigter således at jeg kan hjælpe dig med at regenerere dig selv.

Min passion
At vi alle har en uvurderlig **skat** inden i, men som kun meget få indtil nu har nået, fordi vi bliver bedraget af så mange af vores følelser – og bedraget på en måde, at vi overhovedet ikke ser at vi virkelig bliver bedraget, og opdager ikke at bedrageren er os selv.

Jeg har ikke en beskrivelse, CV eller selvbiografi.
Kunne det tænkes at en beskrivelse kan være yderst misvisende for hvad der er afgørende. Datoen jeg blev født samt hvor jeg blev født, er fuldstændig ligegyldigt, hvad der betyder noget er at jeg er her, og at jeg er her nu til at give dig en hjælpende hånd.

Søren Egstrup

True words are often unpleasant; pleasant words are often untrue. Those who know the truth do not argue about it; those who argue about it do not know the truth. ~Lao Tzu
Nulstil glemte passwords
Indtast din e-mailadresse, hvis du ønsker en ny adgangskode sendt