Forstå dine følelser forløb.

Gennem dette forløb lærer du at forstå dine følelser samt hvilken værdifuld information de har til dig.

Du bliver ført gennem en følelsesmæssig udfordring – JA, det vil det være, når du nu skal til at forstå dine følelser på en ny og mere givende måde, for alle dine følelser har et budskab til dig.

Gennem alle samtalerne modtager du afgørende opgaver, som alle har til formål at bringe forståelse for hvilke budskab dine følelser har til dig, hvilke selvfølgelig vil bringe mere frihed i dit sind. Det endelige formål er at du bryder fri af dit gængse mønster omkring dine følelser, således at når forløbet er slut, så kan du fremover kan bruge alle dine følelser på en konstruktiv måde.

Vi kommer omkring hele følelses registret og ser på hvad er det der sker inden i dig.

Når du ikke kan ”se” sandheden i dit væsen føler du dig ind imellem ’fortabt’, dog uden at vide det. Dette er trods al vor psykologisk uddannelse, studier og metafysiske læring. Vi mennesker har skabt en kløft mellem vores menneskelige del og vores Værendel, vi har simpelthen adskilt dem. Dit job er at forene dem til Et. Med andre ord, vi er blevet så hypnotiseret af vores menneskelige del, at vi fejler at ”se” dybere, også selvom vi er velbevandret i avanceret spirituel forståelse.

Hvad er din sande kerne?
Kort fortalt kendes den som Kærlighed. Ordet kærlighed ligger her langt ud over det menneskelige intellekt at forstå. Det vil være tilstrækkeligt at sige, at Kærlighed er livets mysterium i sig selv.

Du lærer simpelthen hvordan du ændre alle dine følelser til konstruktiv og brugbar information.

Pris kr. 8.550,-
Betales over 6 måneder á kr. 1.425,-

Praktisk information
I vores første samtale “kikker” jeg primært på de ubevidste labels du har omkring følelsernes betydning, og det gør jeg via clairvoyance. Denne første samtale vil varer cirka 1 time, de efterfølgende samtaler holdes hver anden ugen og er også på 1 time. Du vil efter hver samtale have opgaver du skal arbejde med for at nå næste niveau i din proces. Med mindre andet aftales forgår alle samtaler via Skype, FaceTime eller Hangout. Vores mødedatoer planlægges fra gang til gang. Samtalerne kan lægges inden for tidsrummet 10:00 til 20:00.

– – –

♥ Jeg vil gerne i kontakt omkring dette forløb.

13 + 5 =

Nulstil glemte passwords
Indtast din e-mailadresse, hvis du ønsker en ny adgangskode sendt