“Dumme Følelser”
Forstå Dine Følelser

Online forløb gennem 4 uger
Start 1. maj

Spørgsmål som disse dukker måske op i dit liv: Hvordan mærker jeg mine følelser? Hvordan rummer man sine følelser? Hvordan forstå jeg mine følelser? Er der en besked til mig i mine følelser? Hvordan håndterer jeg mine følelser?

Når du ikke kan se sandheden i dine følelser, føler du dig ’fortabt’, dog uden at vide det. Føler du dig f.eks. “ikke god nok”, er dette aldrig korrekt, dette er blot følelsen du på et tidspunkt har tilladt dig selv at tage til dig.

Du er ikke dine følelser!
Kom til at forstå dine følelser, gennem dette 4 ugers forløb.

Dette online forløb er designet for at få dig til at se dine følelser som de virkelig er, som meget brugbar information. Vi skal omkring hele følelses registret, og se på hvad er det der sker inden i os.  Du har skabt en kløft mellem din menneskelige del og din Værendel (det du er uden dit ego), du har simpelthen adskilt dem. Jeg havde den opfattelse, at mine følelser var sande og korrekte, og det jeg havde fået fortalte om mine følelser, troede jeg var sandheden. Dette er trods al vor psykologisk uddannelse, studier og metafysiske læring.

I 2003 ville jeg skilles, og her er en kort version af min historie med, hvad der blev min kickstarter, en kickstarter ind i mit indre univers.
Dengang var mine forældre de første mennesker, jeg tænkte på at fortælle nyheden om, at jeg ville skilles. Så jeg var så taget ud til mine forældre kun for at fortælle dette. Da jeg ankom beder jeg dem om at sætte sig ned. Jeg beder den sætte sig ved siden af hinanden, så vi kunne sidder overfor hinanden. Men du er lige nødt til at vide lidt, bare lidt, om mit forhold til mine forældre som jeg opfattede det dengang. De var kontrollerende. De var irettesættende. De gav mig en masse skyldfølelser. Meget af det jeg gjorde – nej, næsten det hele, var forkert i deres øjne. Jeg nævner her blot nogle få ting; Min første kone var ikke den korrekte, og så havde hun en datter fra tidligere – dette var ikke velset og det blev udtrykt. Jeg brugte penge på forkerte ting. Jeg købte for dyre ting. Og en gang da jeg sagde mit job op, uden at have fundet et nyt – fortalte min far mig, at jeg var nødt til at sluge nogle kameler, som betyder, at tilpasse mig det jeg ikke brød mig om. Men jeg havde det således, at hvis jeg ikke var super glad for at tage på arbejdet, måtte jeg finde mig et nyt arbejde. Vi sad nu overfor hinanden og jeg fortalte dem så, at jeg ville skilles (fra min kone nummer to), og deres respons til mig kom synkron – altså samtidig udtrykte de: “Hvordan kan du gøre dette imod os”.

Dette “Hvordan kan du gøre dette imod os” fik mit sind til at bryde sammen, en form for nedsmeltning, mit sind holdt op med at fungere, men en indre erkendelse opstod i samme øjeblik: “noget var fuldstændigt galt med den måde jeg var styret af mine følelser”. Jeg vidste på dette tidspunkt overhovedet ikke hvad, men jeg tog i dette øjeblik en beslutning, at jeg måtte finde løsningen, lige meget hvilke omkostninger det måtte have.

Jeg havde ikke tidligere tænkt over det på denne måde, at det kunne være forkert at få skyldfølelser, at det kunne være forkert at mine forældre hele tiden kritiserede mig for mine handlinger, for det var jo sådan jeg var opdraget og dermed også det jeg troede på var korrekt og sandt, indtil den dag mit sind brød sammen.

Efter dette online forløb vil det stå meget klart for dig, hvor meget ‘skidt’ du har bygget op omkring hvad dine følelser betyder.

Lad mig vise dig det første skridt i forståelse af problemet – adskillelse, som kan kendes som ubevidst skyld.

Ubevidst skyld er, hvad alle mennesker lider under når de ikke er vidende om at de er kærligheden selv. Væren er Kærlighed, mens mennesket er ego. Det menneskelige søger altid efter Væren, men kender ikke dets eksistens. Det menneskelige søger Væren, fordi det er dens natur at søge, ønsket og længslen efter kærlighed. Men søgningen foregår gennem opfattelsen af verden, i stedet for gennem det indre univers.

På grund af uvidenhed om Væren, opleves måske følgende følelser:
– Jeg savner noget.
– Jeg føler mig ikke komplet.
– Jeg føler mig ikke god nok.
– Jeg mangler noget.
– Der må være noget galt med mig.

Tro det eller ej, alle mennesker lider af ovennævnte følelser, men de er ubevidste. Der tales ofte ikke om dem, men der føles en uro, en angst, et indre ubehag, uden af vide hvad det er, for det foregår på det ubevidste niveau.

Sådan foregår det i praksis
Starter d.1. maj 2018. Du modtager en mail en gang om ugen, den 1, 8, 15 og 22 maj, med opgaver, med eksempler, og med hvad du gør helt konkret. Du kan være med på dette forløb, på tidspunkter der passer dig, og stille evt. spørgsmål på tidspunkter der passer dig.

Kun kr. 495,-  

Du kan også overføre betalingen via:
Mobile Pay: 50131300 eller
Jyske Bank: Reg.: 5064 Konto: 0001422345.

Har du spørgsmål inden du betaler, skriv blot:

6 + 5 =

Nulstil glemte passwords
Indtast din e-mailadresse, hvis du ønsker en ny adgangskode sendt