Din Forudbestemte Fremtid
(Loven om Tiltrækning)

Et Online Forløb over 4 uger med start 2. juni 2018.

Du ved det godt ikk?
…at du konstant selv skaber det du oplever.

Hvad har du valgt, at skabe for din fremtid?

Hvis du vidste, du ville få succes, med hvad end du gik i gang med, hvad ville du så gøre eller være?

Jeg tager selvfølgelig udgangpunkt i mit eget liv, i mine erfaringer, og går i dybden med hvordan det virker -og hvad der er absolut afgørende. 

Dette glæder alle områder af livet – at vores fokus tiltrækker og det er ligemeget om det er den person du virkelig ønsker at være, om det er sygdom eller lidelse, om det er uheld eller held, eller om det er din drømmebolig. Selv er jeg lige “landet” i min drømmebolig, og du bliver selvfølgelig også undervist i hvordan den blev manifesteret.

På et tidspunkt i mit liv
På et tidspunkt i mit liv, da jeg først arbejde på at forstå “Loven om Tiltrækning” syntes jeg virkelig, det var en mega, mega udfordring, for næsten lige meget hvad jeg gjorde, så virkede det ikke for mig, næste alt andet som jeg praktiserede virkede, men når jeg bevidst ville manifestere noget, fik jeg en nedtur – det virkede ikke for mig. Langsomt kom jeg dog dybere ind i erkendelsen af denne lov, en lov som konstant giver os nøjagtig det vi indeholder. Jeg erkendte blandt andet, at selve ønsket ikke måtte være for kraftfuldt, at jeg ikke måtte hige eller længes efter det, men at det blot skulle føles som noget helt naturligt der ville komme til at manifestere sig i mit liv.

Jeg satte denne lov på en udfordrende test.
Dette satte jeg på en udfordrende test, da jeg satte mig for, fra den ene måned til den anden måned, at flytte og sætte mig i udgifter der var meget højere end jeg havde af indtægt. Med ét blev manifestation ikke noget jeg afprøvede og undersøgte, men noget der var absolutafgørende. Der er siden “løbet meget vand i åen”, og bevidst manifestation har ikke en høj prioritet hos mig, da min liv igen og igen udfolder sig på en fantastisk måde.

I min e-bog Bryd Fri fra 2012 skriver jeg:

Loven om tiltrækning er en perfekt lov – den fejler aldrig. De som blev fascineret af “The Secret”, ønskede kun friheden og profitten som den lovede, men fejlede at ”se”, at den virkede perfekt – i fuldstændig overensstemmelse med hvad de troede på. 

Med andre ord, du får nøjagtig – og præcist, hvad du fortæller dig selv du fortjener. (det ligger ubevidst i din underbevidsthed).

Underbevidsthedens overbevisninger manifesterer den verden, du tror på er virkelig.

Måske har du ønsket velstand, indflydelse, succes – men den styrende kraft kom fra et ønske dybt inden i dig, som sagde, ”Jeg mangler helhed som menneske…” og loven om tiltrækning, tiltrak – som den alting gør, hvad du troede på.

Når vi bevidst vil manifestere noget, starter vi altid med slutningen. Eksempel: Du kommer ud for et uheld, men udtrykke “jeg har ikke skabt dette uheld”, men det du ikke ser i eksemplet her, er at du ubevidst havde taget forskellige indtryk til dig. Det kan være fra noget du har læst, noget fra en film, noget fra en anden person, eller noget helt trejde. Hemmeligheden her er, at du opdagede det ikke, og disse indtryk fik så lov til at manifestere uheldet. Men ville det ikke være bedre, mere gavnligt og sjovere, hvis du bevidst formede din fremtid.

Her kan du se noget at det, der var afgørende for at jeg for nyligt, fik min nye bolig: Plankebord4U og Bodybuilding

Sådan foregår det i praksis
…fra 2/6/2018 til og med 29/6/2018.
Vi starter d. 2 juni, hvor du modtager første e-mail med adgang til modul #1, hvor der er eksempler og undervisning i hvad du gør helt konkret, og dette fortsætter for modul #2, #3 og #4 – d. 9 juni, d. 16 juni, d. 23 juni og slutter d. 29 juni. I hver uge sker der rigtig meget, for erfaringen fortæller at der kommer mange spørgsmål, som udløser mange svar, og alle disse spørgsmål og svar modtager du automatisk via e-mail. Dette er et online forløb med fuld support. Dette er nærmest en perfekt måde at modtage undervisning på, for du er med på tidspunkter der passer dig, du logger dig ind på undervisningssiderne når du har tid og stiller spørgsmål når du har tid. Alle indkomne spørgsmål besvares løbende, gennem hele forløbet.

 • 2/6 : Modul #1
  • Hvordan vi opbygger vores vision/drømme.
 • 9/6 : Modul #2
  • At overkomme udfordringer og svagheder.
 • 16/6 : Modul #3
  • Hvordan vedbliver vi med at fastholde vores visioner og drømme.
 • 23/6 : Modul #4
  • Vi går i dybden omkring dette: “Hvis jeg tror jeg ikke kan, kan jeg ikke, hvis jeg tror jeg kan, kan jeg”.
 • 27/6 : Afslutende bemærkninger
  • Afsluttende bemærkninger, til de spørgsmål der har være gennem forløbet.

 

Pris 785,- (for alle fire moduler)

 • Bonus materiale: Tilmelder du dig mellem d.17 maj til d.23 maj.
  • En 29 minutters guidet meditation mellem det bevidste og det ubevidste sind, som er en fantastisk måde til at nå mere kærlighed til dig selv – til dit indre. (Du modtager den umiddelbart, efter din tilmelding).


Du kan også overføre betalingen via:
Mobile Pay: 50131300 eller
Jyske Bank: Reg.: 5064 Konto: 0001422345

Har du spørgsmål inden du tilmelder dig, skriv:

13 + 14 =

Nulstil glemte passwords
Indtast din e-mailadresse, hvis du ønsker en ny adgangskode sendt