E-Bogen Bryd Fri

“Bryd-Fri” er ikke en vejledning, men resultatet af min spirituelle praksis.

Hent den gratis

ebog

 

Forord fra Bryd Fri
~
af Finn Jørgensen

Kære læser.

Der er mange spændende vigtige ting at ”være” i livet – og så er der den ”Livsvigtige”: ”VÆREN”! At indse – FØLE – at livets essens er én ting: VÆREN i Ubetinget kærlighed.

Jeg har med stor interesse læst Sørens bog. Med dyb indsigt får du en klar vejledning til at bryde dig fri af de lænker du – bevidst og ubevidst – holder dig selv fanget i. Du stopper ”kampen” med livet – bliver dig selv – og dermed finder du ”hjem”. Hjem til kærligheden, der er selve livets værens frihed. Kærlighedens væren fordømmer intet.

Det er mig en glæde at anbefale ”Bryd Fri”. INTET er ”tilfældigt”. Der er en universel årsag til at DU – netop NU – er i BRYD FRI!
”Sandheden om den du er” – din naturlige universelle tilstand.

Med kærlig hilsen Finn Jørgensen. www.doitnow.dk

Her får du gratis min lille e-bog "Bryd Fri"

Du kan selvfølgelig afmelde de e-mails du modtager når som helst.

Giv e-bogen Bryd Fri dine kommentarer:

18 Kommentarer

 1. Kenneth

  KÆRE SØREN

  Jeg har lige læst din bog et par gange efterhånden , Den passer rigtig fint til mig, og giver mig nye oplevelser hver gang jeg læser den. Kan specielt godt lide at bogen er forholdsvis kort og stadigvæk beskriver tingene meget præcist og forståeligt.

  Har det sidste års tid læst flere forskellige selvudviklings bøger, som jeg har haft meget svært ved at forstå 100% . efter jeg har læst din bog BRYD FRI er det som om at det hele giver lidt mere mening.
  Det er mig en glæde at anbefale ”Bryd Fri”. INTET er
  ”tilfældigt”.

  En stor tak for din bog, og fordi du gør en forskel
  Kærlig hilsnen Kenneth

  Svar
 2. Kammilla

  Kærlighed er Den eneste løsning. Igen, hvis flere tvivlsspørgsmål opstår, og du bliver “fanget” i dem, så har du igen – ubevidst, valgt frygten. Gennem denne bevidsthed om hvad du fokuserer på, er nøglen til frigørelse og vækkelse af kærlighed.

  Søren har skrevet en lille fin E.bog om kærlighed. I bogen kommer Søren ind på hvad det er der afholder os fra at finde ind til essensen af os selv som er kærlighed. Mennesker er drevet af ubevidste reaktionsmønstre, det være sig frygt, adskillelse, og skyld. Disse mønstre, bliver så projiceret ud i omgivelserne i et forsøg på at retfærdigøre vores længsel efter kærlighed. Søren kommer i bogen ind på de reaktionsmønstre vi som mennesker ikke er klar over at vi har. Han beskriver fint og nænsomt de processer som finder sted og indrager noget erfaring fra sit eget liv. En anbefalelsesværdig bog til dig, der ønsker at nå ind til dybere lag af dit ubevidste sind og erkendelsen af dit sande selv som er kærlighed.
  Kh Kammilla 🙂

  Svar
 3. Susanna

  Hej Søren jeg synes din bog er fantastisk og godt velformuleret og rigtig godt skrevet og den er egnet til alle mennesker som kan bruge den til deres egen videre selvudvikling om at bryde fri fra deres mønstre og få et bedre liv godt skrevet Søren 😊
  Kærlige hilsner fra
  Susanna 🌺😊

  Svar
 4. Marian

  Hej Søren
  Jeg har med stor glæde læst din bog, og bruger følelsen kærlighed hvergang jeg er i tvivl. Det fik din bog mig til, at huske igen, efter jeg havde ” glemt” det i mange år.
  Tak😊

  Svar
 5. Inge Markussen

  Hej Søren du bygger den ganske godt op fra start og hele vejen er der en sammenhæng og især fra angst til kærlighed har du formået at skrive hvad det hele i virkeligheden drejer sig om i dette jordiske liv nemlig selv kærlighed
  Tak for jeg måtte være med til at anmelde din bog som er rigtig godt opslagsværk.
  Kh Inge 😀

  Svar
 6. Lone Wichmann

  Kære Søren. Har læst bogen 3 gange og hver gang er det noget nyt der kommer til mig om mig selv.
  Det der fangede mig denne gang er “Når egoet tager over”, “Årsagen”, “Ubevidst skyld”, 2 følelser, sådan” og “hvorfor vælger vi frygt”.
  Dejligt du lige minder mig om bogen igen og igen.
  Det er en fantastisk rejse inden i mig.
  Kærligst Lone

  Svar
  • Laila Jensen

   Wauw 👍 👌 den er guld værd
   Og hvor er det svært det sværeste at mærke og være i sine følelser specielt når man er sammen med andre kh Laila

   Svar
   • Nafire

    Hej Søren

    Wooow sikke en god og detaljeret beskrivelse af mange ting som vi mennesker tumler med i hverdagen..

    Tusind tak fordi du har delt den med mig ,held og lykke i fremtiden med skrive mange andre.

    Svar
 7. Wilma Clausen

  Nu har jeg læst bogen for 2.gang og vil sansynligvis også læse den flere gange, ligesom jeg også ser dine videoklip flere gange.
  Det gør jeg, fordi jeg oplever det du siger og det du skriver som nogle meget dybe og værdifulde indsigter, som jeg i det inderste af min kerne mærker en stor sandhed ind i.
  Det der også tiltrækker mig er, at det umiddelbart er så simpel, enkelt og indlysende, – og at udgangspunket er, at det er den enkelte selv, der skal finde svarene om sig selv i sig selv.

  Svar
 8. Lise Christensen

  Kære Søren
  Jeg vil give min feedback på din fantastiske e-bog Bryd Fri.

  For mig har det været et godt opslagsværk i den personligheds-forbedring/udvikling som jeg gennemgår for tiden.

  Jeg har fået bekræftet at jeg ikke er alene med de tanker/teorier/leveregler som jeg altid har levet efter.
  Det har altid været naturligt for mig og jeg har altid følt det indefra. Jeg har fået mit livssyn genopfrisket, så at sige.

  Ved at læse bogen har jeg forstærket min indre kerne (det kalder jeg den indre kærlighed vi alle har med os fra fødslen og som med tiden kan blive forurenet eller glemt pga. ydre omstændigheder og vores tanker).

  Yder mere har bogen givet mig lyst til at gå dybere i mig selv og jeg er blevet bevist om at jeg elsker betingelsesløst og at det er en gave. Jeg elsker at hjælp andre.

  Altså så længe jeg husker at holder nået energi tilbage til mig selv, kan sige fra og ellers forstå at trække mig, hvis man overskrider mine grænser.

  Kærlig hilsen Lise

  Svar
 9. Joan Mortensen

  Hej Søren

  Jeg synes du på få sider får sagt meget essentielt. Jeg mærker det er rigtigt, men også at det vil kræve meget at VÆRE, mere end at gøre for at føle jeg fortjener.

  Jeg har meget nemmere ved at synes at min datter skal elske sig selv, end at jeg selv skal elske mig selv og være kærlighed.

  Jeg arbejder på at give slip og sige pyt – der er ikke noget at blive vred, irriteret over, fordømmende over.

  Jeg bliver meget ked af det, når jeg oplever manglende empati i vores samfundssystemer, og det er jo så også en projektion, men vel også min empati/kærlighed der rører på sig.

  Kærlig hilsen Joannah

  Svar
 10. Margith

  Kære Søren.
  Hvor er det en fantastisk bog. Den går rent ind. Jeg gennemlevede under læsningen, så meget af de oplevelser som du beskriver fra dit eget liv, og må tilstå at det var smertefuldt.
  Specielt det kapitel, hvor man ikke har oplevet kærlighed gennem sin opvækst, hvor svært det kan være at elske sig selv, som er det fundamentale, for at kunne give kærlighed. Hvor man udfører selvsabotage, når noget går for godt og selv om jeg har arbejdet på netop det med kærlighed fremfor frygt gennem mange år, er frygten som du skriver, så dybt forankret i ens bevidsthed, at man ofte igen og igen lader frygten styre. Det er for mig en livslang læring. Taak Søren. Flot gået.

  Svar
 11. Anne Marie Madsen

  Hej Søren
  Helt igennem enkelt og let forståelig bog. Har læst den et par gange og hver gang blevet opmærksom på nye ting.
  Kram AM

  Svar
 12. isa risum

  Hej Søren
  Jeg har læst din dejlige bog , jeg lærte noget men er ikke færdig men den . Jeg have læste den en par gange før det siver ind . Stor tak til dig forde du sendte bogen til mig . knus Isa

  Svar
 13. Elsebeth Grøntved

  Hej Søren.. endelig fandt jeg lidt af det jeg har søgt. Jeg har i flere år interesseret mig for hvor meget vores tanker går ind på celleniveau og kan gøre os syge.
  Jeg slæber rundt på overbevisninger i min bagage, som spærrer vejen for mig, så jeg fuldt ud ka leve udfra den jeg inderst inde er. Og som jeg kan mærke råbe fra dybet. Hallo hører du mig ikke. Så den med at egoet har styringen kender jeg til fulde. Problemet er hvordan jeg får aflært de gamle mønstre.
  Det med væren er jeg ikke helt klar om jeg har fuldt styr på. Det er noget med at være i harmoni med den man er i sit væsen og ikke ego, blot være den man er fra det oprindelige uden egoet. . Men jeg synes det rummer mere når du skriver. Er det også det bare at være stil stede her og nu..
  du skriver om at hvis man bakser med tanker og fred, så skal man blot sig ” jeg er fred” jeg er kærlighed”
  Det jeg har svært ved, når jeg skal aflære nogle gamle overbevisninger og jeg fx ønsker at min astma ikke plager så meget mere, så er det ikke den måde jeg skal gøre det. Jeg skal omformulere mine tanker på sådan en måde, at min underbevidstheden bygger en ny sandhed op. Det er det jeg synes er svært. Hvilke ord og tanker vælger man, når man skal ændre en gammel sandhed?
  Og så er der det med tilgivelse. Hver eneste dag bliver vi udsat for små episoder, hvor man såret, talt ned til, udnyttet, skældt ud eller andet. Jeg er med på at, når vi handler, så gør vi det ud fra de forudsætninger vi har. Men skal man rumme alle menneskers forskellige handlinger, hvis det gør os ondt. Må vi ikke have vores personlige grænser og sige fra. Eller skal jeg bare forstå det sådan, at vi godt må sige fra og til udfra et kærligt udgangspunkt, og samtidig tilgive det menneske der gør os ondt. Jesus vendte den anden kind til, når nogen gjorde ham ondt. Men hvis en mand slår en hans kone, vender man vel ikke den anden kind til og modtager.
  Det må vel handle om at vi kan lære af hinanden og støtte hinanden. Jeg er er så tørstig efter at lære det du har lært. Jeg vil så gerne ændre kursen i mit liv. Lære at elske mig selv.
  Fantastisk øjenåbner med det du skriver om frygten og kærligheden. Det er en dejlig lille borg. Men jeg ville have nydt at læse bogen med eksempler fra den virkelige verden. Så jeg bedre kunne omsætte det til eget liv. Verden ville blive rigere hvis vi alle blev klogere på det du har lært på egen krop. Tusind tak for at måtte have fået lov til et rejse ind i dit liv og set fra sidelinjen alle de smerter du har haft i dit hjerte gennem mange år fordi dine forældre ikke evnede,at give det vi alle har så meget brug for.

  Svar
  • Søren

   Grundlæggende omkring sygdom; så skaber vores tanker sygdom så længe tankerne er “omkring” en sygdom: Det vil sige at tanker om “jeg får en bestemt sygdom”, og tanker omkring “jeg får absolut ikke en bestemt sygdom”, eller “jeg er altid helt rask i forhold til en bestemt sygdom”, skaber alle på lige fod. Når det så er sagt, sætter vores vrede, utilfredshed, misundelse ect., over for andre mennesker processen disharmoni i sving, som så skaber sygdom, lidelse, uheld, m.m.

   Vi har alle forskellige overbevisninger som vi enten accepterer og/eller en dag erkender at disse overbevisninger jo er årsagen til ens øv-ting i livet, og så kan vi jo gøre noget ved det, hvilke for det meste ser ud til at kræve vilje og mod.

   Ja, det er så simpelt blot at sige “jeg er fred” eller “jeg tilgiver alle personer samt mig selv”. Udfordringer ser ud til at være, at mennesker ikke tror på sig selv når de siger eller tænker det, og starter på at få tanker omkring “jeg er fred”, således at det bliver en idé om at “jeg er fred” og slet ikke blot at være det. På samme måde som hvis jeg spørger dig; “Tænker du over hvordan du trækker vejret” – nej vil, du gør det blot, du skaber ikke en tanker om at nu skal du trække vejret.

   Hvis du har astma, bør du tilgive dig selv for at have skabt det, og aldrig lede efter årsagen. Nej, du skal ikke bygge en ny sandhed op omring din astma, men som jeg skrev, tilgive dig selv.

   Du har ikke behov eller brug for at rumme alle mennesker forskelligheder, du har brug for at tilgive det i dig som reagerer på det, når du gør det, starter du en proces med at sætte dig selv fri. Se eventuelt denne video; Accept, Selvhealing og Manifestation! – https://youtu.be/1G6rW0CJ23U

   Svar
   • Elsebeth

    Tak for dit svar Søren.

    Jeg tror jeg har forstået nu. Det nemmeste ville være hvis man havde en delete knap og kunne slette de gamle overbevisninger. For når jeg mærker et symptom fra fx astma eller en tanke omkring en person, hvor der måske let opstår nogle gnidninger eller dumme følelser, så er det så svært at næsten lade som om jeg ikke får de symptomer, eller selvsamme person ikke træder over mine grænser.
    Men det er absolut værd, at begynde den nye vej og lære at transformere mine tankemønstre og reaktioner.
    Jeg oplever på en måde at elske mig selv, men kan ikke opnå den samme intensitet og fred som når jeg oplever at mit hjerte bliver stort og vamt, når mit barnebarn giver mig et knus og siger han har savnet mig eller jeg betragter hans leg, smil, bevægelser osv. Så mærker jeg et brus af kærlighed. Mon man kan elske sig selv på samme vibrationsniveau?

    Svar
    • Søren

     Vi har en “delete” knap, men de fleste mennesker tror ikke på at den virker, og når mennesker ikke tror noget virker, ja så virker det ikke – alt virker efter vores overbevisning. Man kan sige at det Guddommelige/Spirit altid siger “JA” – således får vi efter hvad vi er overbevist om.

     Ja, vi kan elske os selv på samme vibrationsniveau. Det der står i vejen er vores egne ideer om at vi ikke er gode nok, ikke har fortjent etc., og her vil jeg igen tilbyde dig denne video; Udfordring: Udfordring: Jeg Elsker Dig

     Mht DELETE KNAPPEN så tag et kik på denne side, 3/4 ned på siden finder du; “Tryk på den delete knap”

     Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nulstil glemte passwords
Indtast din e-mailadresse, hvis du ønsker en ny adgangskode sendt