Bryd Fri

-og erkend din indre power
Individuelt og Personligt forløb

Livet giver dig det du tænker mest på – dette vil du opleve, dette vil du modtage.
What we think, we become.” – Buddha

Troldmanden Søren

Vores bevidsthed svømmer rundt i et hav af bevidstheder, som udgør grundlaget for alle energier og tankeformer omkring os. For det meste vil energien hos de mennesker der omgiver os være svag og udefineret, lige som vores egen ofte er. Den smule kraft vi har, er ofte undermineret af emotioner.

I denne suppedas af knurren og brummen dukker så troldmanden op: kraftfuld, klar, upåvirket af begær eller flyvske tanker. Fri som han er, for menneskelige emotioner, står han på en startrampe, som allerede er et eller to trin hævet over mængden.

Hvorfor er han kommet længere end de fleste af os andre? Fordi han har arbejdet ihærdigt og målrettet med at slette de indespærrede emotioner.

Hans vilje er ikke forstyrret af tanker om fortjeneste af godt eller ondt, af at have eller ikke have. Hans vilje handler kun om at hjælpe mennesker op til en højere frekvens.

Så hvis du kunne tænke dig at få en hånd til at komme derop så ring til Søren – Det virker

Freden i mig
Gitte Ulsø
www.udevedgitte.dk

Ovenstående har jeg modtaget via e-mail, april 2016
~Søren Egstrup

Min virksomhed kørte ikke

Min rejse med Søren
I dec. 2014 var mine frustrationer omkring mit liv og min virksomhed så høje, at jeg desperat havde brug for hjælp.

– Min virksomhed kørte ikke som den skulle
– Min økonomi var dårlig
– Mit selvværd var på 0
– Jeg havde det fysisk dårligt
– Jeg sov ikke om natten
– Jeg fungerede ikke om dagen
– Energien var meget lav
– Osv osv……….

Jeg tog derfor en beslutning for godt et år siden – nemlig den, at starte et udviklingsforløb hos Søren.

Først med et intensivt kursus på 2 dage i Ho’oponopono og mulighederne med det. Efterfølgende samtaler på Skype, hvor jeg løbende har fået opgaver og healing via Søren.

Hvad har det givet mig?

Jeg er nu i besiddelse af værktøjer til at håndtere en uovertruffen udvikling, som jeg ikke før har kendt til. Der har udviklet sig en selvkærlighed, som er så dyb at det er svært at beskrive med ord. Det er noget der skal opleves på egen krop og sjæl.

Så hvis du har lyst til at finde ud af hvad du virkelig – virkelig – virkelig er, så kan jeg fra det dybeste og varmeste anbefale, at tage på en indre rejse med Søren. Det er udfordrende – det er trygt – det er spændende – det er helt fantastisk. Det er som en førstegangs fødsel – man er slet ikke klar over inden, hvor godt det bliver.

De opgaver jeg har fået undervejs – ser ud på en` måde, når jeg får dem og når jeg så har arbejdet med dem, ser det helt anderledes og meget mere fantastisk ud, end jeg på nogen måde kunne forestille mig, inden jeg gik i gang.

Gitte Ulsø

Hvis du tror du ikke kan, kan du ikke, hvis du tror du kan, kan du.
… jeg lærer dig at tro på dig selv.

Løsningen du får:

Først identificerer jeg udfordringen hos dig, derefter finder jeg “modgiften”, som er midlet til løsning af problemet og/eller udfordringen. Processen tager form og udfolder sig når jeg blander indsigt, kærlighed, clairvoyance, bøn, tilgivelse samt healing ind i forløbet med dig. Dette gør at dine negative selvkørende tanker begynder at aftage, således at der bliver plads til de positive. Dette kan ske, da jeg “ser” hvor du har blokeringer samt hvor du ubevidst fastholder det der fører det negative og uhensigtsmæssige med sig, jeg ser via energierne hvad der er “udfordringerne”, hvor “udfordringerne” hænger fast samt hvordan de elimineres og/eller heales. Ud over vores samtaler, opgaver og opfølgning, healer jeg dine negative energier og løfter dine positive energier gennem hele forløbet.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om sparring, undervisning eller healing på info@egstrup.dk eller tlf. 50131300

Praktisk information
Forløbet er over seks måneder, med samtaler hver 14 dag plus opgaver. Den første samtale vil varer cirka 1½ time, de efterfølgende samtaler holdes hver anden ugen og er på 1 time, ialt 13 samtaler. Du vil efter hver samtale have opgaver du skal arbejde med for at nå næste niveau i din proces. Med mindre andet aftales forgår alle samtaler via Skype, FaceTime eller Hangout. Vores mødedatoer planlægges fra gang til gang. Samtalerne kan lægges inden for tidsrummet 10:00 til 20:00.
Pris kr. 8.550,- 
Betales over de 6 måneder á kr. 1.425,-
Nulstil glemte passwords
Indtast din e-mailadresse, hvis du ønsker en ny adgangskode sendt